C5-00 Güneş Işığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hopdedixulen

Üye
    Konu Sahibi
C5-00 Güneş Işığı
Selamunaleyküm!

C5in kabınin ekranı plastik ve gündüz vakti güneşli biyerdeseniz ekran çok zor gözüküyo cam ekranlı kap varmıdır ? Birde orjinal kabının tuş takımının ordaki tüm dişleri çıkartıyorum fakat 3G Kamerasının bulunduğu yerdeki dişler birtürlü çıkmıyor bunun nedeni nedir ? Teşekkürler ...

bountykiller

bountykiller

Üye
Selamunaleyküm!

C5in kabınin ekranı plastik ve gündüz vakti güneşli biyerdeseniz ekran çok zor gözüküyo cam ekranlı kap varmıdır ? Birde orjinal kabının tuş takımının ordaki tüm dişleri çıkartıyorum fakat 3G Kamerasının bulunduğu yerdeki dişler birtürlü çıkmıyor bunun nedeni nedir ? Teşekkürler ...

matt ekran koruyucu bulursan günüş sorununu çözersin.
Diş sorununu anlamadm.

bymuco60

Üye
bende de c5 var o kamera bölgesinde vida var arkadan sökmen lazım önce

bountykiller

bountykiller

Üye
kardeşim biraz daha detaylı anlatırmısın ekranın altı çok tozlu çıkartamıyorum :s

- - - Eklendi - - -

kardeşim onu nerde bulabilirim

ist da değilsen onu bulman zor. Herhengi bir telefoncuya git. Herhengi bir telefonun matt koruyucusunu telefona kesip uydurmasını söyle. O işi yapamayan yada elinde bulunmayan telefoncu ilen de ilişkini kes.

- - - Eklendi - - -

Anlayan anladı.

erdmerdm

erdmerdm

Üye
arka kasa iki parca on tarafi sokmek icin ilk basta arka kameranin kasasini sokmen gerekir

erdmerdm

erdmerdm

Üye
denemedim ben daha .d az daha garantili telefon kasada sorun war servise verecem zaten.d

15097

15097

Üye
ist da değilsen onu bulman zor. Herhengi bir telefoncuya git. Herhengi bir telefonun matt koruyucusunu telefona kesip uydurmasını söyle. O işi yapamayan yada elinde bulunmayan telefoncu ilen de ilişkini kes.

- - - Eklendi - - -

Anlayan anladı.
hehe.tamam :zuhaha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt