Nokia CEO'su Elop Kaygılı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia CEO'su Elop Kaygılı
Bu ayın başında yaptığı açıklamayla Nokia, 2013 yılının sonuna kadar 10.000 kişiyi işten çıkarabileceğini duyurmuştu. Nokia'nın CEO'su Stephen Elop, bu gidişat doğrultusunda bir açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamada firmanın pek olumlu gelişmeler yaşamadığına işaret eden Elop, 'Geçtiğimiz yıl birçok sıradışı olay yaşadık ve çok hızlı değişimlere maruz kaldık. Bu değişimleri bekliyorduk, ancak olayların gelişme hızı bizim beklediğimizden çok daha yüksek oldu.' şeklinde konuştu.

Android telefonların hızlı yükselişine de dikkat çeken Elop, Nokia'nın kısa vadede zor bir dönemden geçtiğini kabul ediyor. Strateji atılımları yapmaya devam edeceklerini belirten Elop, her şeye rağmen iddialı görünüyor.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Microsoft ajanı bu bence :zzz:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Elop allah senin belanı versin bu kadar açık ve net konuşuyorum...

• Beğen
Tepkiler: FirstPioneer
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Elop başkan oleeyy :ehe

Her şeyi Elop'a bağlayanlara ve Symbian'la devam etsin diyenlere anlam veremiyorum.Görende Symbian mükemmel gidiyordu Elop geldi Wp'ye geçti Nokia batma aşamasına geldi zanneder.MeeGo ya da Wp tercihinde biraz geç kaldı ya Wp'ye ilk çıktığında geçecekti ya da MeeGo'yu 1-2 yıl önce geliştirecekti ama Symbian zaten Apple - Android ile ölmüştü :dry:

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye

Her şeyi Elop'a bağlayanlara ve Symbian'la devam etsin diyenlere anlam veremiyorum.Görende Symbian mükemmel gidiyordu Elop geldi Wp'ye geçti Nokia batma aşamasına geldi zanneder.MeeGo ya da Wp tercihinde biraz geç kaldı ya Wp'ye ilk çıktığında geçecekti ya da MeeGo'yu 1-2 yıl önce geliştirecekti ama Symbian zaten Apple - Android ile ölmüştü :dry:
Nokia acik kaynak koduna gecseydi Symbian simdi 1 numara olurdu.

Elektr0

Elektr0

Üye
eloooop istifaa diyorum...Yerine gelecek kişilerden son derece umutluyum...anlamadıgım elop ne olacagını bekliyordu...Her geçen gün teknoloji gelişirken insanların tecrubeleride gelişir insanlar bilinçlenir ben bu gün 20 yaşındayım ve 10 yaşımdaki zamanlarımdan daha ulgun düşünüyorsam bu doganın kanunu...Zamanında bir A modeli telefon çıkarıp müzik çalarlı A mdeli bluetoothlu A modeli kamerası Carl Zeiss li A modeli kamerası 8 mp li a modeli gibi telefon üreterek çok iyi kazanmış olabilirsin ama o zamanlar telefon denilince sadece Nokıa diye evap alırdık... Şimdi telefon diyorum Apple iphone diyorlar...somuru:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Nokia acik kaynak koduna gecseydi Symbian simdi 1 numara olurdu.

Ne zaman geçseydi...Öyle 1-2 yıl önce Android'ten sonra geçseydi hiç bir şeye yaramazdı...Ondan önce de böyle gelişmeler olacağını bilemezdi kapalı kaynak koduyla tek başına 1. sıradaydı zaten.

- - - Eklendi - - -

eloooop istifaa diyorum...Yerine gelecek kişilerden son derece umutluyum...anlamadıgım elop ne olacagını bekliyordu...Her geçen gün teknoloji gelişirken insanların tecrubeleride gelişir insanlar bilinçlenir ben bu gün 20 yaşındayım ve 10 yaşımdaki zamanlarımdan daha ulgun düşünüyorsam bu doganın kanunu...Zamanında bir A modeli telefon çıkarıp müzik çalarlı A mdeli bluetoothlu A modeli kamerası Carl Zeiss li A modeli kamerası 8 mp li a modeli gibi telefon üreterek çok iyi kazanmış olabilirsin ama o zamanlar telefon denilince sadece Nokıa diye evap alırdık... Şimdi telefon diyorum Apple iphone diyorlar...somuru:

Elop Nokia'ya 2010'da geldi.2010'da Nokia zaten kan kaybediyordu.O kapak değiştirme muhabbeti daha öncesine dayanıyor.

Elektr0

Elektr0

Üye

nokıa MeeGo yu seçip yoluna devam etseydi herkez tarafından alkışlanırdı bence... ama şuda bir gerçek android çıkmadan önce ve ios tam anlamıyla verimli degilken symbian durumu kurtarabilecek gibi duruyordu S^3 çıktı arkasında 4 gelecek dediler ama olmadı...Wp de halen yeni sayılır ve gittikçe gelişiyor Nokıa'ın durumları düzelecektir...

- - - Eklendi - - -

Ne zaman geçseydi...Öyle 1-2 yıl önce Android'ten sonra geçseydi hiç bir şeye yaramazdı...Ondan önce de böyle gelişmeler olacağını bilemezdi kapalı kaynak koduyla tek başına 1. sıradaydı zaten.

- - - Eklendi - - -

Elop Nokia'ya 2010'da geldi.2010'da Nokia zaten kan kaybediyordu.O kapak değiştirme muhabbeti daha öncesine dayanıyor.

tabiki daha önce oldu..Zamanında bir A modeli diyerek başladım farkında isen güzel arkadaşım...:hmmm

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

nokıa MeeGo yu seçip yoluna devam etseydi herkez tarafından alkışlanırdı bence... ama şuda bir gerçek android çıkmadan önce ve ios tam anlamıyla verimli degilken symbian durumu kurtarabilecek gibi duruyordu S^3 çıktı arkasında 4 gelecek dediler ama olmadı...Wp de halen yeni sayılır ve gittikçe gelişiyor Nokıa'ın durumları düzelecektir...

- - - Eklendi - - -

tabiki daha önce oldu..Zamanında bir A modeli diyerek başladım farkında isen güzel arkadaşım...:hmmm

MeeGo'yu eğer şimdi olduğundan 1 yıl ya da daha önce geliştirseydi bende dahil herkes Nokia'yı ayakta alkışlardı.Fakat çok geç MeeGo'lu telefonları piyasaya sürdü ve neredeyse hiç parası kalmamışken.Bu durumda MeeGo ile devam etmesi büyük bir kumar olurdu.Ya Android'i tahtından eder ya da batardı.Onun yerine daha az riskli Microsoft safhasına geçti.Android'le değil IOS'la uğraşmayı seçti.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gelen herzaman gideni aratır.

55lim

Üye
tabiki nokia batar bugün nokia telefonu hasar için servise ver anakartı değiştirip geri verir diğer modeller değişim yaparken nokiaya 10 defa götür değişim demez bu servis ağını denetlemek ve satış sonrası hizmetleri takip etmekte nokianin görevi değilmi ben c5 i 4 defa servise verdim anakartı değiştirdiler arkadaş blacbery cihazını 3. defa verdiğine cihazı değiştirdiler bu kadar insan keriz yerine konur şu an c6 01 kullanıyorum son 4 senede kendi adıma 20 den fazla nokia telefon aldım artık android yolu görünüyor elop çift çekirdek diye dalga geçsin androidle kendisi hiçbir halt yemiyor çıkardığı her modelin en fazla 1 veya 1.5 yıl güncelleme desteği var ondan sonra salla gitsin uygulama zor çıkıyo oyun desen jawa bile zor 20 tane hd belki var belki yok elop ALLAH seni davul etsin:D

_ardaa

_ardaa

Üye
tabiki nokia batar bugün nokia telefonu hasar için servise ver anakartı değiştirip geri verir diğer modeller değişim yaparken nokiaya 10 defa götür değişim demez bu servis ağını denetlemek ve satış sonrası hizmetleri takip etmekte nokianin görevi değilmi ben c5 i 4 defa servise verdim anakartı değiştirdiler arkadaş blacbery cihazını 3. defa verdiğine cihazı değiştirdiler bu kadar insan keriz yerine konur şu an c6 01 kullanıyorum son 4 senede kendi adıma 20 den fazla nokia telefon aldım artık android yolu görünüyor elop çift çekirdek diye dalga geçsin androidle kendisi hiçbir halt yemiyor çıkardığı her modelin en fazla 1 veya 1.5 yıl güncelleme desteği var ondan sonra salla gitsin uygulama zor çıkıyo oyun desen jawa bile zor 20 tane hd belki var belki yok elop ALLAH seni davul etsin:D

Teknik destek kısmında sana katılmıyorum bence en iyi teknik destek Nokia'da, eğer telefonu Nokia Shop'lardan alırsan hiç böyle sıkıntılar yaşamazsın tamir süresi kısa sürer uğraştırmazlar, sen bir de diğer markaları servise götür o zaman eziyeti anlarsın:)

StunnerDead

StunnerDead

Üye
adam ajan

Elektr0

Elektr0

Üye
Teknik destek kısmında sana katılmıyorum bence en iyi teknik destek Nokia'da, eğer telefonu Nokia Shop'lardan alırsan hiç böyle sıkıntılar yaşamazsın tamir süresi kısa sürer uğraştırmazlar, sen bir de diğer markaları servise götür o zaman eziyeti anlarsın:)

LG KP320 yi kargo ile garantiye saldım 7 gün sonra telefon geldi...( aynı şekilde nokıa kullanan arkadaşımda saldı 30 gün kullansın diye 1100 vermişler..) normalde kullandıgı telefon özelliklerini taşıyan bir telefon vermeleri gerek...

55lim

Üye
öylemi diyorsun peki ben 25
e yakın telefonu nereden aldım sence hadi bana yapmadılar arkadaş geçende e 72 telefonu 5. Kez nokia servise verdi nokia shopa da 2 kez götürdü öncesinde telefonda olan sorunları Bir yazsam sayfa yetmez hepside aynı sorun 1 video çekerken dönüyor 2. Video kaydı geç yapıyor veya hiç yapmıyor 3.mesaj zil sesi atanmıyor 4 telefon çok kasiyor daha neler neler aklıma gelen bunlar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tel aynı sorundan dolayı 4 kez servise giderse değişim yaparlar değişik sorunlarda değil

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Gidip sana uygun olmayan telefonu Nokia diye alırsan sürünürsün.Burada suç Nokia'nın değil senindir.Bende babamda dedemde bir çok nokia telefon kullandık ve serviste en başarılı firmalardan diyebilirim.Samsung televizyonumuz bozuldu 15 iş günü içerisinde görmeye geldiler, gördükten sonra sadece küçük bir parça değiştirmek için 15 gün daha beklediler.Bunlar iş günü birde.30 gün değil 38 gün beklemiş olduk.Bu esnada parçadaki problem büyüdü ilk olduğunda neden çağarmadınız kullanıcı hatası diye sorun çıkardılar.Karşılık vermeseydim birde ek para alacaklardı garanti kapsamındaki televizyondan.Telefon da aynı olay.

Nokia 701 kullandım ve sattım telefon bana uygun değildi ama teknik desteğini iyi verdi.Hadi iyi telefon üretmiyor ama ben alıyorum desen neyse de teknik servis vermiyor destek vermiyor odur budur diye eleştirmek pek doğru değil...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben de n8i kvkya verdim ayni gun parca degişimi yapip verdiler hatta kulaklik girişinin oldugu yerdeki kirik parcayi da degiştirmişler. Başiniza gelen sorunlari genel birşeymiş gormemelisiniz.

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji

55lim

Üye
[ENGİN];4892469' Alıntı:
tel aynı sorundan dolayı 4 kez servise giderse değişim yaparlar değişik sorunlarda değil

aynı sorunlar kardeşim

- - - Eklendi - - -

ben de n8i kvkya verdim ayni gun parca degişimi yapip verdiler hatta kulaklik girişinin oldugu
yerdeki kirik parcayi da degiştirmişler. Başiniza gelen sorunlari genel birşeymiş gormemelisiniz.
genel birşeymis gibi görmüyorum bende nokia kullanıyorum ama nokianin satış sonrası hizmeti kötü gercekten

- - - Eklendi - - -

Gidip sana uygun olmayan telefonu Nokia diye alırsan sürünürsün.Burada suç Nokia'nın değil senindir.Bende babamda dedemde bir çok nokia telefon kullandık ve serviste en başarılı firmalardan diyebilirim.Samsung televizyonumuz bozuldu 15 iş günü içerisinde görmeye geldiler, gördükten sonra sadece küçük bir parça değiştirmek için 15 gün daha beklediler.Bunlar iş günü birde.30 gün değil 38 gün beklemiş olduk.Bu esnada parçadaki problem büyüdü ilk olduğunda neden çağarmadınız kullanıcı hatası diye sorun çıkardılar.Karşılık vermeseydim birde ek para alacaklardı garanti kapsamındaki televizyondan.Telefon da aynı olay.

Nokia 701 kullandım ve sattım telefon bana uygun değildi ama teknik desteğini iyi verdi.Hadi iyi telefon üretmiyor ama ben alıyorum desen neyse de teknik servis vermiyor destek vermiyor odur budur diye eleştirmek pek doğru değil...
kusura bakma hiçbirşey anlamadım sen başka örnekler vermişsin ben kendime uygun telefonu alabilecek bilgi ve tecrübeye sahibim yaş 33 40 dan fazla telefonunu kullandım nokianin ben servisten memnun değilim diyorum o zaman Bir sonraki sefer size danışırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...