belle için yardım dostlar çok önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
flash a gerek yok diyosun. Bende sana diyorum ki nokia suite zaten flash atmış olmuyor mu?
Hakan seni tanırım bilgili olduğunu da biliyorum, uzatmaya gerek yok kardeşim. Evet suite ile yapılan işlemde flash oluyor. Ben şunu diyorum bu arkadaş şimdi phoenix ile flash atmayı bilmiyor muhtemelen, şimdi ona uzun uzun naviydi, phoenixti dosyalardı indir şuraya at sonra böyle yap diye uzun uzun anlatmak mı daha iyi yoksa bilinen en kolay yol mu?

hakan_710

hakan_710

Üye
Hakan seni tanırım bilgili olduğunu da biliyorum, uzatmaya gerek yok kardeşim. Evet suite ile yapılan işlemde flash oluyor. Ben şunu diyorum bu arkadaş şimdi phoenix ile flash atmayı bilmiyor muhtemelen, şimdi ona uzun uzun naviydi, phoenixti dosyalardı indir şuraya at sonra böyle yap diye uzun uzun anlatmak mı daha iyi yoksa bilinen en kolay yol mu?

ben senin kısa yolu öğretmene kızmıyorum. Kızdığım nokta ne biliyo musun? bazı bildiğimiz yanlışların ısrarla doğru olduğunu savunmak. sözüm meclisten dışarı ama hangi konuya girsem alakasız cevaplar, yok hemen hard format at başka yolu yok lafları, microsoft apps yüklü mu? gibisinden cevaplar görüyorum. bunlar sadece üzülmeme neden oluyo ve bildiğim bir konu varsa bile kimseye yardım etmiyorum çünkü istek kalmıyo çünkü birileri çıkıp şunu yap bunu yap diye yanlıs yönlendirme yapacak. diyorum ki arkadaşlar bir konu hakkında yeterli bilginiz yoksa (hiçkimse herşeyi bildiğini iddia edemez) lütfen cevap vermeyiniz çünkü doğru bilgiler yanlış bilgiler arasında kaybolup gidiyo.

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar phoenix i duydum ama benim tek istediğim depo hafızasına yanlışlıkla bazı dosyalar kopyaladım sonra tümünü seç dedim ve E hafızasında resource içindeki herşey gitti

telefona format attım bu kez de galerideki resimleri hiçbir şekilde düzenleyemez oldum

yani resim düzenleme video düzenleme yeni isim verme filan yok oldu

bunu nasıl en iyi şekilde çözerim arkadaşlar ne kadar uzun süreceği ne kadar zor olacağı sorun değilm

en iyi çözümü nasıl olur.

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaşlar phoenix i duydum ama benim tek istediğim depo hafızasına yanlışlıkla bazı dosyalar kopyaladım sonra tümünü seç dedim ve E hafızasında resource içindeki herşey gitti

telefona format attım bu kez de galerideki resimleri hiçbir şekilde düzenleyemez oldum

bunu nasıl en iyi şekilde çözerim arkadaşlar ne kadar uzun süreceği ne kadar zor olacağı sorun değilm

kardeşim şuan mobilim link atamıyorum ama sana şöyle anlatayım. Şimdi google a seidea yazip çıkan siteye gir orada phoenix in son sürümü mevcut c.r.a.c.klı olanını indir daha sonra google a navifirm 1.7 yaz ve gerekli programı indir. Şimdi ilk yapman gereken antivirüs yazılımın var ise devre dışı bırakıp phoenix i yüklemek daha sonra. forumda üst konulara göz at orada herşey anlatılıyo bi sorun olursa buraya yaz yardımcı oluruz

ANIL

ANIL

Admin

kardeş teamviewer ıd ve şifre ver özelden pcne bağlanıp yardımcı olayım sana.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
sis halinde foto ve video düzenleyici var bi arkadaşda bugün konu açtı yarın en iyisi yeni konu açayım ben size :) ama flaş en sağlamı :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Seidea.com bu siteden phoenix son sürümleri indirebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt