belle için yardım dostlar çok önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
    Konu Sahibi
belle için yardım dostlar çok önemli
arkadaşlar önceden fotograf düzenleme video düzenleme uygulamaları vardı hepsi formattan sonra yok oldu ayrıca yeni isimde veremiyorum

ayrıca çok rica ediyorum bana e:\ resource iiçindekileri zip yapıp gönderebilecek bi arkadaş varsa çok sevinirim(n8 belle için) benimkileri yanlışlıkla sildim :( ..

_ardaa

_ardaa

Üye
Flash at hepsi geri gelsin

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Flash'a gerek yok nokia suite ile belle'yi tekrar yükle ve diğer güncellemeleri al...

_ardaa

_ardaa

Üye
hard format sonrası flash en sağlamıdır zaten pek fark yok.

sataer

Üye
Gökçen abi hatırlarsan ben yeniden yükle yaptığımda geri gelmemişti.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gökçen abi hatırlarsan ben yeniden yükle yaptığımda geri gelmemişti.
Hatırlıyorum ama o düzeldi artık... Nokia suite ile hardformat sonrası bütün uygulamalar tekrar yükleme ile geliyor...

tarxhn

tarxhn

Üye
bence format at düzelir

drivenn

Üye
Ben de hard format atmıştım video düzenleyici fotoğraf düzenleyici mağaza haritalar vs hepsi gitmişti nokia suit ile tekrar belle yükledim ama hiçbiri geri gelmedi harita ile mağazayı sonradan kendim yükledim ama foto video düzenleyici yok

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben de hard format atmıştım video düzenleyici fotoğraf düzenleyici mağaza haritalar vs hepsi gitmişti nokia suit ile tekrar belle yükledim ama hiçbiri geri gelmedi harita ile mağazayı sonradan kendim yükledim ama foto video düzenleyici yok
Ben bu hard formatı attıktan sonra ki biri geçen hafta ve biri 1,5 ay önceydi... her iki formattan sonra nokia suite ile tekrar belle yükledim ve güncelleme yaptım, bu senin dediğin uygulamaların bütünü direk yüklendi. Sizlerde olmamasının nedenini anlayamadım. :hmmm

Neyse gel flash atalım telefona... Müsait misin?

drivenn

Üye
Çok teşekkür ederim ama o kadar zamanım yok malesef :(

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
    Konu Sahibi
belle yi tekrar yüklemiyor arkadaşlar nokia suite yeni güncelleme yok diyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hakan_710

hakan_710

Üye
Flash'a gerek yok nokia suite ile belle'yi tekrar yükle ve diğer güncellemeleri al...

2005 den beri symbian kullanıyorum. Nokia suite ile yazılım atınca flash atılmış olmuyo mu?? Senin dediğin yöntemlerin ikisi de aynı değil mi zaten? bilerek mi söylüyosunuz bunları yoksa bilmeden mi? Ikisi de aynı işlem tek fark phoenix profesyoneller için diğeri de normal kullanıcilar için yanlış bilgi vermeyin burada.

- - - Eklendi - - -

belle yi tekrar yüklemiyor arkadaşlar nokia suite yeni güncelleme yok diyor

phoenix kullanarak flash at forumda anlatımlar mevcut gerekli dosyaları bi sefere mahsus indir sonra istediğin zaman flash atabilirsin en fazla 5 dakikanı alır. Nokia suite her seferinde tüm yazılım dosyalarını baştan indirir ve buna gerek yok

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

2005 den beri symbian kullanıyorum. Nokia suite ile yazılım atınca flash atılmış olmuyo mu?? Senin dediğin yöntemlerin ikisi de aynı değil mi zaten? bilerek mi söylüyosunuz bunları yoksa bilmeden mi? Ikisi de aynı işlem tek fark phoenix profesyoneller için diğeri de normal kullanıcilar için yanlış bilgi vermeyin burada.

- - - Eklendi - - -

phoenix kullanarak flash at forumda anlatımlar mevcut gerekli dosyaları bi sefere mahsus indir sonra istediğin zaman flash atabilirsin en fazla 5 dakikanı alır. Nokia suite her seferinde tüm yazılım dosyalarını baştan indirir ve buna gerek yok
Sor bakalım flash atmayı biliyor mu? Yanlış bilgiymiş peh...

hakan_710

hakan_710

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

bilip bilmemesi senin yanlış bilgi vermeni gerektirmez burada. öğrenmek zor birşey değil kimse anasının karnında öğrenmiyo..
Benim verdiğim bilginin neresi yanlış? Sen flash at dedin bense flash atmayı bilmediğini düşünerek suite yolunu söyledim...

hakan_710

hakan_710

Üye
Benim verdiğim bilginin neresi yanlış? Sen flash at dedin bense flash atmayı bilmediğini düşünerek suite yolunu söyledim...

flash a gerek yok diyosun. Bende sana diyorum ki nokia suite zaten flash atmış olmuyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt