Lumia 900 almak mantıklı mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Matador03

Matador03

Üye
Pembesi de harika :D ama beyazi tercih ederim :yuru

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Tabi zevk meselesi ama bana göre pembeden önce cyan ve siyah var.Ayrıca pembeyi toplum içinde kullanmak sakıncalı :ehe

- - - Eklendi - - -

Bana göre Mavi,Siyah,Pembe-Beyaz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
demek ki nokia renk işini biliyor dört renkle her kullanıcıya yönelik ürünler hazırlamış.isteselerdi bir veya iki renkde cıkarabilirlerdi ve aslında beyaz lumia900 avustralya için üretildi aşırı talep olunca lumia800 için de aynı renk çıkarıldı ve şu anda satışa çıktıgı ülkelerde 4 renk seçenegi ile çıkıyor

Matador03

Matador03

Üye
Bizim afyona gelmez sanirim

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
ŞU Lumia 900 büyük mü?
Galaxy note gibi bişeyse almaya gerek yok

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Lumialara hiç ısınamadım sarmadı kısacası..
Nokia'dan artık tamamen soğumuş durumdayım.. Sanırım Nokia artık naparsa yapsın son Nokia'm N8 oldu.. Efsane N8..

- - - Eklendi - - -

Ancak Nokia Morph müzede kalmayıp seri üretime geçerse %100 yeni telefonum o olur.. Oyun uygulamada umrumda olmaz Ne iPhone ve ne başkası ..

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Lumialara hiç ısınamadım sarmadı kısacası..
Nokia'dan artık tamamen soğumuş durumdayım.. Sanırım Nokia artık naparsa yapsın son Nokia'm N8 oldu.. Efsane N8..

- - - Eklendi - - -

Ancak Nokia Morph müzede kalmayıp seri üretime geçerse %100 yeni telefonum o olur.. Oyun uygulamada umrumda olmaz Ne iPhone ve ne başkası ..

Yok be o ne öyle. Katlanabilen ekran falan. En son alcağım telefon tipi.

sataer

Üye
4.3" bence telefonda ideal büyüklük ne küçük ne çok büyük

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Yok be o ne öyle. Katlanabilen ekran falan. En son alcağım telefon tipi.
Telefonum güneşle şarj olacak üstüne kola su dökülse bile bozulmayacak üstelik kendini temizleyecek telefonu koluma sarabileceğim çevrede gördüğüm bir nesnenin fotosunu çekip onu telefonun teması yapıp bukalemun gibi o tasarıma dönüştüreceğim valla ilk alacağım telefon tipi =)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
4.3" bence telefonda ideal büyüklük ne küçük ne çok büyük

Bana biiraz büyük geldi O.o

Telefonum güneşle şarj olacak üstüne kola su dökülse bile bozulmayacak üstelik kendini temizleyecek telefonu koluma sarabileceğim çevrede gördüğüm bir nesnenin fotosunu çekip onu telefonun teması yapıp bukalemun gibi o tasarıma dönüştüreceğim valla ilk alacağım telefon tipi =)

Çıksında bi incelemem gerek :P

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 900 ün başka cezbettirici özelliği var mı :P

Carl Zeiss demi bunun lensi bakmadımda.

sataer

Üye
Lumia 900 ün başka cezbettirici özelliği var mı :P

Carl Zeiss demi bunun lensi bakmadımda.

evet carl zeiss kardeşim. arkada kamera altında yazıyor zaten hiç video izlemedin mi yahu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dogrudur lens carl zeiss cezbettirici derken seni neler cezbeder merak ettiklerin neler ki.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
evet carl zeiss kardeşim. arkada kamera altında yazıyor zaten hiç video izlemedin mi yahu

Çok telefon videosu izledim bu aralar. Hepsi birbirine karışıyor O.o

dogrudur lens carl zeiss cezbettirici derken seni neler cezbeder merak ettiklerin neler ki.

Geçen günkü sensör gibi değişik birşeyleri var mı ?
Hızı nasıl çok stabil deniliyor?
Birde mesajlaşma bölümünün fotoğrafını atabilir misin ? Klavye açıkken ve kapalı iken

16 sayfada yeterince açıklama var, beni cezbetti...:D

Beni de etti de daha değişik şeyleri var mı bakalım :D

sataer

Üye
Çok telefon videosu izledim bu aralar. Hepsi birbirine karışıyor O.o

Geçen günkü sensör gibi değişik birşeyleri var mı ?
Hızı nasıl çok stabil deniliyor?
Birde mesajlaşma bölümünün fotoğrafını atabilir misin ? Klavye açıkken ve kapalı iken

Beni de etti de daha değişik şeyleri var mı bakalım :D

gyroscop var. Stabil ki ne biçim stabil. Facebook un varsa nokia sayfasına gir orda demo şeklinde kullanabiliyorsun bir dene.. Ah Ali abi bi denk gelemedik bi tur bindirmedin senin cihaza :D