Pembe güzel ya.

sgs2 kılıfı kullanıyorum ben lumia900le işyerimdeŞU Lumia 900 büyük mü?
Galaxy note gibi bişeyse almaya gerek yok
ŞU Lumia 900 büyük mü?
Galaxy note gibi bişeyse almaya gerek yok
sgs2 kılıfı kullanıyorum ben lumia900le işyerimde
nottan baya küçük o kadar değil.
Lumialara hiç ısınamadım sarmadı kısacası..
Nokia'dan artık tamamen soğumuş durumdayım.. Sanırım Nokia artık naparsa yapsın son Nokia'm N8 oldu.. Efsane N8..
- - - Eklendi - - -
Ancak Nokia Morph müzede kalmayıp seri üretime geçerse %100 yeni telefonum o olur.. Oyun uygulamada umrumda olmaz Ne iPhone ve ne başkası ..
Telefonum güneşle şarj olacak üstüne kola su dökülse bile bozulmayacak üstelik kendini temizleyecek telefonu koluma sarabileceğim çevrede gördüğüm bir nesnenin fotosunu çekip onu telefonun teması yapıp bukalemun gibi o tasarıma dönüştüreceğim valla ilk alacağım telefon tipi =)Yok be o ne öyle. Katlanabilen ekran falan. En son alcağım telefon tipi.
4.3" bence telefonda ideal büyüklük ne küçük ne çok büyük
Telefonum güneşle şarj olacak üstüne kola su dökülse bile bozulmayacak üstelik kendini temizleyecek telefonu koluma sarabileceğim çevrede gördüğüm bir nesnenin fotosunu çekip onu telefonun teması yapıp bukalemun gibi o tasarıma dönüştüreceğim valla ilk alacağım telefon tipi =)
Bana biiraz büyük geldi O.o
Çıksında bi incelemem gerek :P

Lumia 900 ün başka cezbettirici özelliği var mı :P
Carl Zeiss demi bunun lensi bakmadımda.
16 sayfada yeterince açıklama var, beni cezbetti...dogrudur lens carl zeiss cezbettirici derken seni neler cezbeder merak ettiklerin neler ki.

evet carl zeiss kardeşim. arkada kamera altında yazıyor zaten hiç video izlemedin mi yahu
dogrudur lens carl zeiss cezbettirici derken seni neler cezbeder merak ettiklerin neler ki.
16 sayfada yeterince açıklama var, beni cezbetti...![]()
Çok telefon videosu izledim bu aralar. Hepsi birbirine karışıyor O.o
Geçen günkü sensör gibi değişik birşeyleri var mı ?
Hızı nasıl çok stabil deniliyor?
Birde mesajlaşma bölümünün fotoğrafını atabilir misin ? Klavye açıkken ve kapalı iken
Beni de etti de daha değişik şeyleri var mı bakalım![]()