İnşallah Yepyeni Nokia Belle Arayüzüdür

Sponsorlu Bağlantılar

akinorta

Üye
WP diyenlerin hangi mantıkla bunu dediğini gerçekten anlayamıyorum WP nasıl olabilir ki o apayrı bir dünya. Meego'ya pek destek de yok ona bu kadar kasmaz Nokia ama azcık mantıklı düşünmek gerekirse elinde 700/701/603 ve çok çok yeni bir telefon 808 var bunları adamakıllı sattırması lazım donanımları da iyi ve bu yüzden de daha önce de dediğim gibi Nokia Belle fp2 olabilir bu ya da ondan sonraki bir güncelleme de olabilir. Ama bu her türlü Nokia Belle işidir :oke:

katılıyorum, WP imkansız Belle'nin varisi sanırım bu sistem

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
katılıyorum, WP imkansız Belle'nin varisi sanırım bu sistem

Wp olma ihtimali düşük fakat Belle olduğunu da düşünmüyorum.Büyük ihtimalle konsept.Ama Wp olma ihtimali de çok çok az da olsa bulunuyor çünkü Nokia'nın arayüzü değiştirme ayrıcalığı var...

Fakat Wp ya da Symbian olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi bana göre konsept.

sataer

Üye
Wp ile uzaktan yakından alakası bile yok. WP li cihaz da konsept olsa bile windows logolu bir tuş muhakkak ama muhakkak olur. Bu nokia nın kendi konsept sistemidir ve tamamen belle üstüne kurulu meegonun swype arayüzü de kullanılmış bu çıksın yemişim oyununu ben.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Wp ile uzaktan yakından alakası bile yok. WP li cihaz da konsept olsa bile windows logolu bir tuş muhakkak ama muhakkak olur. Bu nokia nın kendi konsept sistemidir ve tamamen belle üstüne kurulu meegonun swype arayüzü de kullanılmış bu çıksın yemişim oyununu ben.
:evet:

fLuke!

fLuke!

Üye
Aynen:D

MrTech

MrTech

Üye

:oke:.Ama Bu Telefon ve Tablet Modelleri Çıkarsa Piyasa Karışır.Nokia Üste Çıkar.Samsung ve Apple'ı Arkada Bırakır.

emreli01

emreli01

Üye
herneyse çok güzel ..

tarxhn

tarxhn

Üye
bu ara yüz nokianın yeni piyasa telefonları içindir

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bence yeni telefonlarında kullanacağı bir arayüz, asla güncelleme olarak geleceğini sanmıyorum... :)

turker10

turker10

Üye
böyle bir arayüz bence yoktur arkadaşlar yada böyle bişey yapmayı düşünüyorlardır ... neden yoktur dediğimi merak ediyorsanız eğerki wp değilse ve belle yada devamı tarzı bişey olsa bence varolanların satış yapmasını beklemez piyasa sürerlerdi çünkü nokia batmak üzere neredeyse.. ama s2 kullanıcısı olarak çok beğendim diyebilirim ama genede nokia şuan bu işletim sisteminin olduğunu zannetmiyorum...

TheMadness

TheMadness

Üye
Kıskandım valla ne diyim :D

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
annesi göster ama elletme mi demiş ne.. bu nokia vallahi yaa..sürsene işte şööle bişeyler piyasaya.

backwater

backwater

Üye
nokia atagamı gecti acaba piyasaları çökertmek için bence şimdiye kadar ki en iyi ara yüz sırf bunun için nokia satışları patlayabilir

nofear3458

nofear3458

Üye
vallahi nokia bu ne yapacağı belli olmaz uzun bir sessizliğin ardından bombayı patlatabilir.biryandan da sırtını microsoft'a yaslamış gibi duruyor ama bakalım bekleyip görcez.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
uygulamadan çok resmen arayüzü tanıtmışlar bu videoda (: :) mükemmel ötesi :)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
hakkaten güzelmiş yani gelirse eğer süper olur yaw :)

Üst Alt