İnşallah Yepyeni Nokia Belle Arayüzüdür

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye

Hocam İlk Video Saçma Gibi... Ama İkincisi Gelecek İçin Umut Verici:)

ilkine 5-6 seneden önce gelmez bence ama ikincisi 1-2 seneye kesin gelecek galaxy note 2 bile oledle gelebilir diyorlar

trontr

Üye
belle değildir bence. Symbianı bıraktı nokia. Microsofla elele bir sistem yapmışlardır bence

_RYUK_

_RYUK_

Üye
acaba wp gelecek sürümleri için olabilir mi?

SilentOne

SilentOne

Üye
belle ile meegoo karışımı bişi

sataer

Üye
wp ile alakası bile yok yazılımın.

laplace06

laplace06

Üye
yapma bunu nokia ya adamı heveslendirme çok güzel görünüyor arayüz sırf o çağrı cevaplama ekranı için bile alabilirim

serecans

serecans

Üye
inşallah belledir ya o üstteki bar falan nası heveslendim ya

Dimi3

Dimi3

Üye
Bu saatten sonra Symbian'a devrim falan yapacağını sanmıyorum Nokia'nın.. İnşallah ben yanılırım da böyle bir güzellikle tanışabiliriz..

efeler12

efeler12

Üye
bana symbian gibi geliyor symbian 4 olabilir ama niye symbian yapsın sorusu da yok değil alt bar stili vs qt ile yapılmış meego da olabilir ama nokia meegoyı desteklemeyi bıraktı sanırım

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Arayuz programi olabilirmi??? ve ya Sanal hafiza gibi bisey??? (Cloud) :hmmm
Kafam iyice karisti ya. FP2 bile olabilir bu!!!

efeler12

efeler12

Üye
İşletim sistemi olduğu çok açık inş symbiandır ama bir anda böyle bir değişiklik, 2016 symbianın sonu tuhaf geldi açıkçası gerçi nokia bekler bekler patlatır

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ana ekrandan baska bisey gostermedi bence wp arayuzu olabilir. islev olarak benzer seyler iceriyo cunku

sataer

Üye
tamamen meego ile bellenin harmanlanmış hali menüler dokunmatik geçişler harika

nofear3458

nofear3458

Üye
arkadaşlar boşuna heveslenmeyin daha öncede böyle konsept tasarımlar markalarca ortaya atıldı ama piyasaya sunulduğunu pek görmedim.bende isterim gerçek olsun ama tellerde arayüzde hayal ürünü gibi duruyor.tellerde biri hariç kamera ve ışık sensörü bile yok tasarımlarda detaya inilmemiş buda konsept olduğunu doğrular nitelikte.
Arayüze gelince buda hayal ürünü gibi duruyor ama bunun gerçek olmasını herkes gibi bende çok istiyorum ama megoo ise nokia megoo'lu başka tel çıkartmayacak diye biliyorum,symbian ise 2016 da desteğini çekeceğini açıkladı,wp nin zaten farklı bir çizgisi var.megoo-symbian karışımı gibi duruyor.inşallah symbiandır ama nokia'nın symbianı bu duruma getirip bırakması aptallık olur.şu arayüzle akıllı telefon piyasasını altüst eder.bu piyasada bende varım diyebilir.ama nokia'nın elinde gerçekten böyle bir sistem varsa enkısa zamanda piyasaya sürmeli zira rakipleride hızla gelişmekte...

fLuke!

fLuke!

Üye
Tek kelimeyle mükemmel.

akinorta

Üye
güzel bir konsept olmuş. Nokia bunu özellikle sızdırttırıyor internette geri bildirimleri görmek için. Yakında karşımıza çıkacağından eminim ama. Telefonlardaki işletim sistemine gelince WP değil, Belle değil Meego da değil ama Meegoya daha çok benziyor. Belleden esintiler var. Nokia'nın belleden sonraki işletim sistemi olabilir ya da Meego'nun güncel bir versiyonu...

fLuke!

fLuke!

Üye
Nokia pazartesiyi bekleyin derken bugünü kastetmiş herhalde.:D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
WP diyenlerin hangi mantıkla bunu dediğini gerçekten anlayamıyorum WP nasıl olabilir ki o apayrı bir dünya. Meego'ya pek destek de yok ona bu kadar kasmaz Nokia ama azcık mantıklı düşünmek gerekirse elinde 700/701/603 ve çok çok yeni bir telefon 808 var bunları adamakıllı sattırması lazım donanımları da iyi ve bu yüzden de daha önce de dediğim gibi Nokia Belle fp2 olabilir bu ya da ondan sonraki bir güncelleme de olabilir. Ama bu her türlü Nokia Belle işidir :oke:

• Beğen
Tepkiler: Nokiafanboy
sonerrap

sonerrap

Üye
Fp2 dicem ama fp2 büyük bi güncelleme olmıcak carla ile donnayı fp1 fp2 die sürmekden vazmı gecdi ne :D

Üst Alt