Cep seçimi konusunda yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carizmatik

Carizmatik

Üye
    Konu Sahibi
Cep seçimi konusunda yardım
S.a arkadaşlar, ben yaklaşık 3 yıldır nokia 6600 slide kullanıyordum ama telefonum ne yazıkki geri gelmez bir şekile bozuldu. şuan yeni bir telefon düşünüyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Tercih ettiğim markalar, öncelikle tabiki Nokia. Samsung yada herhangi başak bir markada olabilir.
Genel özellikler olarak dokunmatik geniş ekranlı ve sms yazımı konusunda sıkıntı çıkarmayacak bir tel arıyorum. Bu konuda bir örnek vermek gerekirse, Nokia c7 sms yazımda çok güzel. Kamera açıkcası pek önemli değil zaten günümüz telefonlarıda en düşük 3 Megapixsel, Birde benim için olmazsa olmaz telefonun hızlı olması donukluk yada takılma olmaması.
Telefonda öyle aşırı bir özelikten yana değilim. Estetik görümlü göze hoş gelen bir telefon yeter diyenlerdenim...
Son olarak arkadaşlar fiyat aralığı olarak 400-500 olmadı maksimum 600'e kadar çıkabilirim.
Bu doğrultuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkürler...

sataer

Üye
Nokia 603

MasteLaa

MasteLaa

Üye
2. El bir 701 alabilirsin kuzum :tebessüm:

KayraBey

KayraBey

Üye
Nokia 6600'ı kaç yıldır kullanıyorsun?

StunnerDead

StunnerDead

Üye
live with walkman al.

cyber

cyber

Üye
603

Carizmatik

Carizmatik

Üye
    Konu Sahibi
2. El bir 701 alabilirsin kuzum :tebessüm:

Öneriniz için teşekkürler, telefon gerçekten çok güzel ve estetik. Ancak geçmişte yaşadığım bazı olaylardan dolayı 2.el beni korkutuyor ama yenide aklımın bir köşesinde tutacağım...

- - - Eklendi - - -

Nokia 6600'ı kaç yıldır kullanıyorsun?

2009 Mayıs ayında alıp mart 2012 kadar sorunsuz kullanmıştım

- - - Eklendi - - -

live with walkman al.

Açıkcası pek beğenmedim telefon çok göze batıyor sanki:hmmm

- - - Eklendi - - -

Şuan için sanırım tek seçenek bu gibi :oke:

Yunkaai

Yunkaai

Üye
with walkman dicektim beğenmemişsin.

603

CorbyW

CorbyW

Üye
Live with walkman diyorum bende. Neresi göze batıyor ki? =) İcs güncellemesi aldı ve çok akıcı. En iyi f/p'lerden biridir. =)

• Beğen
Tepkiler: Del Rey
Del Rey

Del Rey

Üye
603 alabilirsin. F/P bakımından harikadır. Almanya'dan Lumia 710 da yaklaşık 400 TL'ye gelebiliyor. Türkiye'ye de yakında geleceğini göz önünde bulundurursak (yaz aylarında bekleniyorlar) 600 TL civarı olur. Bence o da harika bir WP 7.8 akıllı telefon. :oke:

Carizmatik

Carizmatik

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşalr ilginiz alakanız için çok teşekkürler 603 konusunda baya bir araştırma yaptım ve daha öncede hep nokia kullandığım için 603 şuan için almayı düşünüyorum küçük bir fiyat araştırması yaptım bayilerde 550-630 arası olurken nette bu fiyat daha düşük hatta bir sitede gördüm 1 temmuza kadar fiyatını 430 liraya kadar düşürmüşler ne dersiniz alırsam bir sorun olurmu

belonni_nike

belonni_nike

Üye
Nokia c6-01 .y

codblackops2

codblackops2

Üye

Adam çok mesaj yazarım diyor.gidip anca kürdan parmaklı birinin hızlı mesaj yazacağı telefon öneriyorsun
Kamera önemli değil diyor 8mp telefon öneriyorsun hayret :)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşalr ilginiz alakanız için çok teşekkürler 603 konusunda baya bir araştırma yaptım ve daha öncede hep nokia kullandığım için 603 şuan için almayı düşünüyorum küçük bir fiyat araştırması yaptım bayilerde 550-630 arası olurken nette bu fiyat daha düşük hatta bir sitede gördüm 1 temmuza kadar fiyatını 430 liraya kadar düşürmüşler ne dersiniz alırsam bir sorun olurmu

Sitenin adı nedir?430 imkansız gibi birşey2.elleri 400 civarı gibi zaten :)

• Beğen
Tepkiler: Carizmatik
'Sefer

'Sefer

Üye
internete çok güvenme telefonculardan al

Carizmatik

Carizmatik

Üye
    Konu Sahibi

Adam çok mesaj yazarım diyor.gidip anca kürdan parmaklı birinin hızlı mesaj yazacağı telefon öneriyorsun
Kamera önemli değil diyor 8mp telefon öneriyorsun hayret :)

- - - Eklendi - - -

Sitenin adı nedir?430 imkansız gibi birşey2.elleri 400 civarı gibi zaten :)

Evet arkadaşlar
codblackops2 arkadaşımında dediği gibi özellikle yazım kolaylağı konusuna çok dikkat ediyorum. Şu 603 ciddi ciddi düşünüyorum artık, nette iyice araştırdım kdv hariç 430 lira kdv ile 507 tl. Sanırım araştırmaya devam ama arkadaşların çoğu netten alma diyorlar, açıkcası bu konuda ciddi şekilde çekinmeye başladım. Ama dışarıdaki telefoncularda en düşük 550 TL. Arkadaşlar bildiğiniz sağlam bir site varmı?

Benim bazı bakıp aklıma yatan sitelerse şu şekilde arkadaşlar:

Bu siteler hakkında Olumlu/Olumsuz bir fikriniz varmı?

enes-1907

enes-1907

Üye
bence xperia mini pro al hem oyun oyna hem sosyal ağ vs. herşey var hemde android 1ghz işlemci 512 mb ram var sürgülü Q klavyesi ise muhteşem çok rahat mesaj yazarsın...

Carizmatik

Carizmatik

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ilginiz alakanız için çok teşekkürler. Nokia 603 aldım hayırlısı ile umarım sorunsuz bir kullanım olur...:hmmm

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
S.a arkadaşlar, ben yaklaşık 3 yıldır nokia 6600 slide kullanıyordum ama telefonum ne yazıkki geri gelmez bir şekile bozuldu. şuan yeni bir telefon düşünüyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Tercih ettiğim markalar, öncelikle tabiki Nokia. Samsung yada herhangi başak bir markada olabilir.
Genel özellikler olarak dokunmatik geniş ekranlı ve sms yazımı konusunda sıkıntı çıkarmayacak bir tel arıyorum. Bu konuda bir örnek vermek gerekirse, Nokia c7 sms yazımda çok güzel. Kamera açıkcası pek önemli değil zaten günümüz telefonlarıda en düşük 3 Megapixsel, Birde benim için olmazsa olmaz telefonun hızlı olması donukluk yada takılma olmaması.
Telefonda öyle aşırı bir özelikten yana değilim. Estetik görümlü göze hoş gelen bir telefon yeter diyenlerdenim...
Son olarak arkadaşlar fiyat aralığı olarak 400-500 olmadı maksimum 600'e kadar çıkabilirim.
Bu doğrultuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkürler...

Galaxy Fit veya Galaxy Gio tam sana göre :) ama 600e çıkabilirsen c6-01 veya 603 alabilirsin ama ben c6-01 i daha çok seviyorum 603 ler samsunglara benziyor plastiği tatmin edici değil

- - - Eklendi - - -

Live with walkman diyorum bende. Neresi göze batıyor ki? =) İcs güncellemesi aldı ve çok akıcı. En iyi f/p'lerden biridir. =)

Lütfen saçmalamayalım :) ICS için en az 1.5ghz işlemci ve 1gb ram gerekiyor o telefona ics atarsan 1haftaya geri satarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt