Üzerine solo çalmanız için bir çok şarkının bulunduğu site

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Üzerine solo çalmanız için bir çok şarkının bulunduğu site
Daha önce verilmiş miydi hatırlayamadım aklıma gelmişken paylaşmak istedim.Konu başlığı olarak baktım bulamadım.O yüzden bu konuyu açıyorım :) .

Başlıktada belirttiğim gibi istediğiniz bir şarkının solo gitarist harici diğer enstrümanların ve bazılarında şarkı sözleri de dahil (şarkı isminin yanında dudak sembolü varsa) olarak şarkıyı indirip üzerine solo çalabilirsiniz.

Gayet zevkli oluyor zaten müzisyen arkadaşlarımız bilirler lafı fazla dolandırmadan işte site :

bu da başka bir site :

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
teşekkürler hocam

İncİnat

İncİnat

Üye

ayrıca üye olduktan sonra verdikleri linki facebook twitter vb yerlerde paylasırsanız kac tıklama olursa o kadar gün bedava premium veriyor 5000 kişilik fake hesabımda paylastım tüm yıl idare eder beni :naughty:

pro.engineer

pro.engineer

Üye
eyvallah bu iyi oldu

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi

ayrıca üye olduktan sonra verdikleri linki facebook twitter vb yerlerde paylasırsanız kac tıklama olursa o kadar gün bedava premium veriyor 5000 kişilik fake hesabımda paylastım tüm yıl idare eder beni :naughty:
:ehe bilgilendirme için sağol

pro.engineer

pro.engineer

Üye
ne sayfası bu :hmmm

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar konu ile biraz alakalı biraz alakasız birşey soracam gitar ile alakalı çünkü :) 5–6 ritm biliyorum sadece ve çok kullanılan 2–3 ritmi atamıyorum onları videolu anlatan bir link verebilirmisin şöyle ritmleri gösteren:)

pro.engineer

pro.engineer

Üye
ben solo çalmak istiyorum

onurca06

onurca06

Üye
hocam bunlar yabancı bize türkçe siteler lazım ;)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt