Nokia X7'Mi & Samsunq Galaxy S3'Mu & Nokia N9' Mu .?

Sponsorlu Bağlantılar

xPaSHax

xPaSHax

Üye
s2 ile aralarında ahım şahım farklar yok sadece s3 te 2 çekirdek daha fazla var,s3'e 500-600 TL daha fazla para vermeye bence değmez hatta s2 nin ekranı s3 ün ekranından daha iyi s3 te Super Amoled var iken S2 de Super Amoled Plus Var...
ben yanyana baktım 2 sınede s2 den daha ıyı ekran :S

avcitalip

avcitalip

Üye
ben yanyana baktım 2 sınede s2 den daha ıyı ekran :S

emin misin ? parlaklıklığı falan kısıktır çünkü senin dediğin biraz mantığa aykırı

S2 de Super Amoled Plus Ekran var s3 te Super Amoled Ekran var Samsung Yetkilileri Super Amoled Plus'un çok şarz yediğini buyüzden s3 te kullanmadıklarını söylediler ama yinede parlakmış:oke:

xPaSHax

xPaSHax

Üye
emin misin ? parlaklıklığı falan kısıktır çünkü senin dediğin biraz mantığa aykırı

S2 de Super Amoled Plus Ekran var s3 te Super Amoled Ekran var Samsung Yetkilileri Super Amoled Plus'un çok şarz yediğini buyüzden s3 te kullanmadıklarını söylediler ama yinede parlakmış:oke:
bı arkadasta var galaxy s2 ekran parlaklıgını sonda ıkısınede baktık s3 daha canlı geldı bana yaw :S acaba dınamık-dogal ayarlarındna dolayımı bılmıyorum

avcitalip

avcitalip

Üye
bı arkadasta var galaxy s2 ekran parlaklıgını sonda ıkısınede baktık s3 daha canlı geldı bana yaw :S acaba dınamık-dogal ayarlarındna dolayımı bılmıyorum

olabilir çünkü s2 nin kullandığı ekran daha iyi bir ekran bunu forumdaki hemen hemen herkese sorabilirsin:oke:

Del Rey

Del Rey

Üye
Herşey olsun, herşeyi yapayım demiyorsan ve çok istiyorsan X7 seni hiç mi hiç üzmez. X7'yi daha önce birkaç arkadaşımda görmüştüm, oldukça ince. Sen bile inanamayacaksın. Telefonun kendine göre bir stili var. Aynı zamanda ses kalitesi çok iyi ve çok yüksek ses verebiliyor. Tam bir eğlence cihazı.

Mayk29

Mayk29

Üye
iphone 4s al ama pahalı olabilir bence nokia öldü allah rahmet eylesin :)

PixelWolf

Üye
x7 alma sybiandan soğuduk artık

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Hepsini Biraktim .. Bu Hafta Lumia 900 Aliyorum .. :)

Yorumlariniz Icin Hepinize Ayri Ayri Tesekkurler .. :oke:

FadetBlack

Üye
geçen sene lumia 800 almıştım N9 ile aynı tip olarak gerçekten tasarım harikası ki zaten bu sene 2 tasarım ödülü aldı yanlış hatırlamıyorsam en iyi tasarım ödülüydü işletim sistemi windows çok hızlı ve güzel bi telefon zaten amiral gemisiydi nokianın ben windows işletim sistmiyle piyasayı tekrar ele geçireceğini düşünüyorum nokianın avrupada çok tutulmuştu lumia 800 ve özellikle lumia 900.. sonra nokia x7 tasarımından etkilendim ve satın aldım iyikide almışım öncelikle şunu belirtiyim ne 4 ne 3 hoparlörü var 4 tane var ama 2 tanesi çalışıyor işimi görüyor çok memnunum tavsiyede ederim ama alıcaksan lumia 920 almanı öneririm

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
4S yada S3 al.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
geçen sene lumia 800 almıştım N9 ile aynı tip olarak gerçekten tasarım harikası ki zaten bu sene 2 tasarım ödülü aldı yanlış hatırlamıyorsam en iyi tasarım ödülüydü işletim sistemi windows çok hızlı ve güzel bi telefon zaten amiral gemisiydi nokianın ben windows işletim sistmiyle piyasayı tekrar ele geçireceğini düşünüyorum nokianın avrupada çok tutulmuştu lumia 800 ve özellikle lumia 900.. sonra nokia x7 tasarımından etkilendim ve satın aldım iyikide almışım öncelikle şunu belirtiyim ne 4 ne 3 hoparlörü var 4 tane var ama 2 tanesi çalışıyor işimi görüyor çok memnunum tavsiyede ederim ama alıcaksan lumia 920 almanı öneririm

telefonu almış zaten neden hortlattın ki ?

anılbaran

anılbaran

Üye
:locked: