Nokia X7'Mi & Samsunq Galaxy S3'Mu & Nokia N9' Mu .?

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Listede Galaxy SIII varken diğer ikisinin adı bile geçmez :oke:
Samsung'un telefonlarına karşı bi antipatim vardı hayatta kullanmam diyordum uyuz oluyordum bunu iki cihaz kırmayı başardı sonunda..
İlk Note ile hoşuma gitti.. SIII ü görünce Samsung soğukluğu içimden tamamen gitti.. Alacağımdan değil ama hiç yoksa artık ilgimi çekiyor :)
Tabiki telefon yenileyecek olsam New iPhone'dan başkasına dönüp bakmam o ayrı :D

- - - Eklendi - - -

Aslında daha açık söylemek gerekirse beni Samsunga değil Androide bağlayan şey Ice Cream Sandwich güncellemesi oldu ondan önce Android değersizdi gözümde ICS çok sardı e Samgunda SIII patlatınca hoşuma giden sistem bu telefonda kral oldu :oke:

- - - Eklendi - - -

Sıralamam gerekirse
New iPhone
Galaxy SIII
One X
N8 (Sonsuza Dek :))
Galaxy Note
bunlar şuan Favorilerim

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer

Astrosman

Astrosman

Üye
S3diyorum sonra :locked:

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

Bende Sana Bu Yorumun Icin Tesekkur Ediyor Ve Ekleyerek Soruyorum ..

Birkac Mesajina Baktimda Sonunda Hep Locked Deyip Duruyorsun ..

Gormeyeli Mod Mu Olmussun Osman .?

- - - Eklendi - - -

Listede Galaxy SIII varken diğer ikisinin adı bile geçmez :oke:
Samsung'un telefonlarına karşı bi antipatim vardı hayatta kullanmam diyordum uyuz oluyordum bunu iki cihaz kırmayı başardı sonunda..
İlk Note ile hoşuma gitti.. SIII ü görünce Samsung soğukluğu içimden tamamen gitti.. Alacağımdan değil ama hiç yoksa artık ilgimi çekiyor :)
Tabiki telefon yenileyecek olsam New iPhone'dan başkasına dönüp bakmam o ayrı :D

- - - Eklendi - - -

Aslında daha açık söylemek gerekirse beni Samsunga değil Androide bağlayan şey Ice Cream Sandwich güncellemesi oldu ondan önce Android değersizdi gözümde ICS çok sardı e Samgunda SIII patlatınca hoşuma giden sistem bu telefonda kral oldu :oke:

- - - Eklendi - - -

Sıralamam gerekirse
New iPhone
Galaxy SIII
One X
N8 (Sonsuza Dek :))
Galaxy Note
bunlar şuan Favorilerim

Anladim Kardesim .. S3 Alacaqim .. Yorumun Icinse Tesekkurler ..

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve Amaru Shady
StunnerDead

StunnerDead

Üye
hocam sorduğun soru mu :D tabiki s3

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
  • Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
Tabii ki s3 :)

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer ve Cezzbedici3
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
S3 .

• Beğen
cyber

cyber

Üye
n9 al derim ister android olarak kullan ister meego kullan

- - - Eklendi - - -

benim pc bile dual core iken four core dan bahsediyoruz performans-hız oyun-uygulama ve tasarım yönünden kesinlikle s3 şunuda belirtmek isterim ki samsung s3 de s2 ve s de kullandığı kasanın yerine sağlam bir kasa kullanmış sözün özü paran varsa s3 derim

four core sonra eight core... :D

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Cokk Tesekkurler Hepinize Deqerli Arkadaslar ..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
X7 ;) (symbian olduğu için)

- - - Eklendi - - -

Önceden de söylemişim zaten :hmmm

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kuzum bütçen yetiyor ise s3 bence en iyisi :) X7 kullananı hiç görmedim gerçekten :tebessüm:

• Beğen
CorbyW

CorbyW

Üye
X6 aldıktan sonra bir telefoncunun vitrininde gördüm X7 . Lanet ettim kendime. :D Allahım böylemi tasarım harikası cihaz olur. Gel görki içi fesat. :D

Galaxy SIII'ü öneresim gelmiyor hiç. 4 çekirdekli cihazların şu an için sorun olacağını düşünüyorum. Sistemi hafifletmekten çok ağırlaştırıyormuş gibi geliyor. SII ve ya Xperia S düşünmez misin? (Android'den başka bir şeye yönelme şimdilik.)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
avcitalip

avcitalip

Üye
S3 parasını haketmiyor S2 al bence:oke:n9 a android kurmadan hiçbir işe yaramaz...(terminalle falan ilgilenirsen bilemem (linux))

MasteLaa

MasteLaa

Üye
X6 aldıktan sonra bir telefoncunun vitrininde gördüm X7 . Lanet ettim kendime. :D Allahım böylemi tasarım harikası cihaz olur. Gel görki içi fesat. :D

Galaxy SIII'ü öneresim gelmiyor hiç. 4 çekirdekli cihazların şu an için sorun olacağını düşünüyorum. Sistemi hafifletmekten çok ağırlaştırıyormuş gibi geliyor. SII ve ya Xperia S düşünmez misin? (Android'den başka bir şeye yönelme şimdilik.)
Ellerine sağlık kuzum arkadaş için gayet tatmin edici bir cevap olmuş :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: CorbyW
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Ben olsam bu telefonlar arasından düşünmeden N9'u seçerdim.
Doğru, bu telefonlar arasında en iyisi tabi ki sgs3 ama ben de Symbian ve Nokia hastasiyim.
7 artik eskimis bir telefon, guncelleme falan da gelmiycek. Illede Symbian istiyorsan Nokia 701e bak.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben olsam bu telefonlar arasından düşünmeden N9'u seçerdim.
Doğru, bu telefonlar arasında en iyisi tabi ki sgs3 ama ben de Symbian ve Nokia hastasiyim.
7 artik eskimis bir telefon, guncelleme falan da gelmiycek. Illede Symbian istiyorsan Nokia 701e bak.

Symbian'ı çok sevenler için Nokia 5800'da SGSIII'e göre daha caziptir :) Mesela ben 5230'u Symbian'a hasta olduğum için değil döneminde parasını hak eden telefonlardan biridir diye aldım :)

Lütfen bilinçlenelim :oke:

xPaSHax

xPaSHax

Üye
galaxy S3 al yaslan arkana keyfıne bak derım daha ust bı cıhaz suan gormedım sahsen ben ıphoneye terfı ettım oda ayrı mesele ıhtıyaclarının otesınde bı cıhaz S3

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
S3 daha gelişmiş. onu alabilirsin.

avcitalip

avcitalip

Üye
s2 ile aralarında ahım şahım farklar yok sadece s3 te 2 çekirdek daha fazla var,s3'e 500-600 TL daha fazla para vermeye bence değmez hatta s2 nin ekranı s3 ün ekranından daha iyi s3 te Super Amoled var iken S2 de Super Amoled Plus Var...