Cezzbedici3
Üye
Listede Galaxy SIII varken diğer ikisinin adı bile geçmez 
Samsung'un telefonlarına karşı bi antipatim vardı hayatta kullanmam diyordum uyuz oluyordum bunu iki cihaz kırmayı başardı sonunda..
İlk Note ile hoşuma gitti.. SIII ü görünce Samsung soğukluğu içimden tamamen gitti.. Alacağımdan değil ama hiç yoksa artık ilgimi çekiyor
Tabiki telefon yenileyecek olsam New iPhone'dan başkasına dönüp bakmam o ayrı
- - - Eklendi - - -
Aslında daha açık söylemek gerekirse beni Samsunga değil Androide bağlayan şey Ice Cream Sandwich güncellemesi oldu ondan önce Android değersizdi gözümde ICS çok sardı e Samgunda SIII patlatınca hoşuma giden sistem bu telefonda kral oldu
- - - Eklendi - - -
Sıralamam gerekirse
New iPhone
Galaxy SIII
One X
N8 (Sonsuza Dek
)
Galaxy Note
bunlar şuan Favorilerim

Samsung'un telefonlarına karşı bi antipatim vardı hayatta kullanmam diyordum uyuz oluyordum bunu iki cihaz kırmayı başardı sonunda..
İlk Note ile hoşuma gitti.. SIII ü görünce Samsung soğukluğu içimden tamamen gitti.. Alacağımdan değil ama hiç yoksa artık ilgimi çekiyor

Tabiki telefon yenileyecek olsam New iPhone'dan başkasına dönüp bakmam o ayrı

- - - Eklendi - - -
Aslında daha açık söylemek gerekirse beni Samsunga değil Androide bağlayan şey Ice Cream Sandwich güncellemesi oldu ondan önce Android değersizdi gözümde ICS çok sardı e Samgunda SIII patlatınca hoşuma giden sistem bu telefonda kral oldu

- - - Eklendi - - -
Sıralamam gerekirse
New iPhone
Galaxy SIII
One X
N8 (Sonsuza Dek
)Galaxy Note
bunlar şuan Favorilerim