Nokia X7'Mi & Samsunq Galaxy S3'Mu & Nokia N9' Mu .?

Sponsorlu Bağlantılar

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X7'Mi & Samsunq Galaxy S3'Mu & Nokia N9' Mu .?
Arkadaslar Konumda Farkli Telefon Ve Yazilimlar Olduqu Icin Konuyu Nereye Acacaqimi Bilemedim ..

Ve Konuyu Buraya Actim .. Eqer Yanlissa Mod Arkadaslar Kusura Bakmasin Simdiden ..

Benim Bundan 2 Ay Once Telefonum Calindi ( Nokia 5800 ) ..

Pek Iyi Bir Telefona Sahip Deqildim .. Ama Icindeki Resimlerim Ve Muziklerim Gidince Resmen Kahrolmustum ..

2 Aydir Para Biriktirdim .. Ve Istediqim Telefonu Alacak Kadar Butcem Var .. Simdi Baslikta Belirttiqim Gibi ..

Nika X7'Nin Tasarimi Ve Ekran Buyukluqu Beni Etkiledi .. Vede Symbian Hastasi Biriyim .. ( Ne Olursa Olsun )

Vede Aklimdan Hep X7 Geciyor .. Samsunq Galaxy S3'U Ise Herkes Konusuyor .. Inceliqi Ve Buyukluqu ..

Nokia N9 Ise Meeqe'Lu Bir Sisteme Sahip .. Ben X7 Almayi Dusunuyorum ..

Ama Forumda Kesinlikle Benden Tecrubeli Arkadaslar Vardir .. Yardimlarinizi Ve Goruslerinizi ..

' Nedenleriyle ' Birlikte Yazarsaniz Cok Memnun Olurum .. Hepinize Simdiden Tesekkurler ..

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
' cep telefonları genel' doğru bölüm :good:
Galaxy SIII çünkü harika ekran çok iyi internet hızı ve sensörleri diğerlerine göre çok çok daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
random1

random1

Üye
x7; dört hoparlörüyle birlikte güçlü sesiyle ön plana çıkıyor. n9 ise tasarım harikası. s3 tam bilemiyorum, şimdilik bana göre çok pahalı. n8 de düşünebilirsin mesela.

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Bende X7'Nin Sesini Ve Ekran Buyukluqunu Beqendim ..

Ama Samsunq'U Hic Ama Hic Sevmem .. :( Ama Galaxy S3'Un Harika Olduquna Eminim ..

İncİnat

İncİnat

Üye
kesinlikle bütçen yetiyorsa s3 :good:

• Beğen
_RYUK_

_RYUK_

Üye
arkadaşım telefonu ne için kullanacaksın onu da yazsaydin bana göre en iyisi s3 ama fiyatı çok fazla

• Beğen
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
s3 al

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
nokia n9 güzel aslında ileride tizen de alacak ama oyun-uygulamada sıkıntı çekersin onun için s3 en iyi tercih olacaktı :oke: bırak artık bu symbian sevdasını symbian batıyor :D ha ayrıca lumialarıda bekleyebilirsin :)

• Beğen
fLuke!

fLuke!

Üye
Nokia X7'de 4 hoparlör mü var?:oha:Ben Nokia N9 al derim.:)Geliştirici desteği var o telin.Nokia'dan pek bir beklentisi yok yani.:D

Şamar Oğlanı

Şamar Oğlanı

Üye
Kardeşim bana kalırsa SIII'e bakmalısın ;) büyüklüğünü hissettirmeyen ve ince bir cihaz . Hem uygulama ve oyun yönüyle fazlasıyla tatmin edici ;)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
kim ne derse desim epıl
demem

Galaxy S2
S3 ün tipi içime pek sinmedi ama fiyat olarak iyi gibi(2.000tlden 1kuruş eksik)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Oncelikle Yorumlariniz Icin Tesekkurler .. X7'De 4 Deqil, 3 Hoparlor Varmiss .. :)

Dediqim Gibi Butcede Herhanqi Bir Sorun Yok .. Ama Nokia X7'Nin Tasarimi Sesi Ve Ekrani Cok Hosuma Gitti ..

Nokia N9 Ise Dediqiniz Gibi Desteqi Olan Guzel Bir Cihaz .. Ama S3 Ise Herkes Guzel Diyor .. Aklim Karisti ..

Samsunq Hic Kullanmadim Buqune Kadarr .. Ilk Kullanisim Olacak Eqer Alirsam .. Gonlum N9 Ve X7'Den Yana Yinede .. :good:

klongs

klongs

Üye
bende yeni tel alırken symbian istedim ama nokianın en yeni cihazı n8 di 1 sene önceki cihaz bende s2 yi gördüm ilk başta şüphelendim samsung dandiktir diye düşündüm 5800 ın multitouchlısıdr diye düşündüm ama ilk elime aldığımda şok oldum harika bir cihaz benim tavsiyem s3 al symbian ölüyor artık n9 desen zaten öldü

15097

15097

Üye
s3 almalısın kesinlikle.

AHMED...

AHMED...

Üye
s3 tabiki de tereddüd yaşama

tempestshine

tempestshine

Üye
N9 tasarım harikası bence.işletim sisteminden dolayı uygulama,oyun sıkıntısı yaşayabilirsin.yeni uygulamalar gelir mi destek olur mu bilmiyorum.
x7 ben tasarımını pek beğenmedim.ama güzel bir cihaz olduğu söyleniyor.symbian işletim sistemi var.yine oyun ve uygulama sıkıntısı çekebilirsin.
galaxy s3 al.almak istemiyorsan alma.sonuçta telefon senin,bizim değil.:oke:
n9 ile x7 arasında bir anket yapılmış.
Oyun ve uygulama pek yüklemem dersen n9 al derim.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Üçünün arasında S3 al ama diğer ikisi arasında kaldıysan X7 yi düşünme sakın onun pabucu dama atılır yakında N9 taş gibi telefon kesinlikle N9 diyorum :) N9 da 1 GB Ram varken X7 de 256 Mb Ram var :) Çok daha rahat olur kafan N9 da ;)

enterneoll

enterneoll

Üye
Galaxy s3 çünki diğer işletim sistemleri ölü.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Anladimm .. X7 Almada Diqer Ikisini Dusun Diyorsunuz Yane ..

Benim S3'Te Tereddut Etmenin Sebebi Android Olmasi .. Androidi Hic ama Hic Sevemedim .. :(

N9'Un Yazilimida Symbiana Benziyormuss ..

klongs

klongs

Üye
Anladimm .. X7 Almada Diqer Ikisini Dusun Diyorsunuz Yane ..

Benim S3'Te Tereddut Etmenin Sebebi Android Olmasi .. Androidi Hic ama Hic Sevemedim .. :(

N9'Un Yazilimida Symbiana Benziyormuss ..

lumialara bak lumia 800 güzel cihaz

• Beğen