Nokia X7'Mi & Samsunq Galaxy S3'Mu & Nokia N9' Mu .?

Sponsorlu Bağlantılar

Dimi3

Dimi3

Üye
N9'un desteği iyi falan değil arkadaşlar, yapmayın.. MeeGo daha doğmadan ölen bir sistem. Açık kaynaklı diyoruz da açık da noluyor ? Adamlar kaç aydan beri anca WhatsApp'ı portladı.. N9 mükemmel bir cihaz ama MeeGo 'dan dolayı kaybediyor. X7 ise 1. nesil Symbian^3 ve bu saatten sonra imkan varsa bırak 1. nesli, 2. nesil Symbian^3 almak bile saçma.. O yüzden saydıkların arasında önereceğim telefon SIII'tür. Yepyeni bir cihaz ve özellik açısından gayet üstün. Son sürüm Android ve güçlendirilmiş internet deneyimi. Ancak Nokia Lumia serisine de bakabilirsin.. N9 ile aynı kasa Lumia 800. Yakında Türkiye'ye de gelecek. Lumia 900'ün gelmesi ise meçhul. Bence gelir ama ne zaman gelir Allah bilir..

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Anladim Arkadaslar .. Sanirim Samsunq Galaxy S3 Kazandi .. Son Olarak Lumia'Larada Bakip ..

Beqenmezsem Samsunq Galaxy S3'U Alacaqim Gitsin .. :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
x7 al .O teli aline alırsın iyi güzelmiş dersin kendini avutursun sonra otobüste bi s3lü gelir yanına oturur o müthiş oyunlardan birini oynar sende çaktırmadan bi ona bakarsın bide x7 ye sonra adam sıkılıp nette gezmeye başlar videoları izlerken pcden farkı olmadıgını anlarsın sonra eve gider kafayı duvara vurursun bi süre sonra artık beyin kanamasından ölürsün. %100 facebook onaylı.

• Beğen
Tepkiler: Polymath, Mazlum Somer ve DreaMagiC
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
sony xperia s ya da samsung s3 al derim

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
N9'un desteği iyi falan değil arkadaşlar, yapmayın.. MeeGo daha doğmadan ölen bir sistem. Açık kaynaklı diyoruz da açık da noluyor ? Adamlar kaç aydan beri anca WhatsApp'ı portladı.. N9 mükemmel bir cihaz ama MeeGo 'dan dolayı kaybediyor. X7 ise 1. nesil Symbian^3 ve bu saatten sonra imkan varsa bırak 1. nesli, 2. nesil Symbian^3 almak bile saçma.. O yüzden saydıkların arasında önereceğim telefon SIII'tür. Yepyeni bir cihaz ve özellik açısından gayet üstün. Son sürüm Android ve güçlendirilmiş internet deneyimi. Ancak Nokia Lumia serisine de bakabilirsin.. N9 ile aynı kasa Lumia 800. Yakında Türkiye'ye de gelecek. Lumia 900'ün gelmesi ise meçhul. Bence gelir ama ne zaman gelir Allah bilir..

N9 mükemmel ama MeeGo mu batırıyor? N9 u N9 yapan MeeGo'dur zaten. Donanımı günümüz için çok da iyi değil.

• Beğen

gkhntml

Üye
S3'ün internet performansı mükemmel.. ezici bir üstünlüğü var şuan piyasada ki telefonlara.. Sadece Htc One X Hariç.. One X'te Bataryadan Kaybediyor.. Çıkarılamaz Batarya ve Durduğu Yerde (Kullanılmasa Bile) Bataryayı Yiyen saçmalığı var..
S3 Al Kafan Rahat Olsun.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Benim kuzenimin babası X7'yi sırf dış görünüşünden dolayı aldı. Şuan telefon çökmüş. Telefonu yakından inceleyemedim ancak telefonun 2 hafta sonra çökmesi fabrika hatası sanırsam.

Ancak 680 Mhz işlemcili X7 mi yoksa 2 kat hızlı ve 4 kat daha fazla uygulama çalıştırabilen Galaxy SII mü dersin? Bak androidden bahsetmiyorum. Ancak X7 ile Galaxy S3 arasında dağlar kadar fiyat farkı var. Symbian'ı çok seviyorsan X7'yi kaçırma derim çünkü Symbian.

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Benim kuzenimin babası X7'yi sırf dış görünüşünden dolayı aldı. Şuan telefon çökmüş. Telefonu yakından inceleyemedim ancak telefonun 2 hafta sonra çökmesi fabrika hatası sanırsam.

Ancak 680 Mhz işlemcili X7 mi yoksa 2 kat hızlı ve 4 kat daha fazla uygulama çalıştırabilen Galaxy SII mü dersin? Bak androidden bahsetmiyorum. Ancak X7 ile Galaxy S3 arasında dağlar kadar fiyat farkı var. Symbian'ı çok seviyorsan X7'yi kaçırma derim çünkü Symbian.

Anladim .. S3'Un Kalitesi Ve Ozellikleri Tartisilmaz .. Ama Android'I Oldum Olasi Sevmedim ..

Ben Haftaya Nokia Lumia 900 Aliyorum .. Windows Phone .. Herseyimi Yeterince Kaldirir ..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Anladim .. S3'Un Kalitesi Ve Ozellikleri Tartisilmaz .. Ama Android'I Oldum Olasi Sevmedim ..

Ben Haftaya Nokia Lumia 900 Aliyorum .. Windows Phone .. Herseyimi Yeterince Kaldirir ..
iyi secim ben kullaniyorum oyun eksigi dişinda bir kusuru yok. Ama people hub muhteşem.

• Beğen
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
s3 daha iyi sanki .

• Beğen

kankka

Üye
benim pc bile dual core iken four core dan bahsediyoruz performans-hız oyun-uygulama ve tasarım yönünden kesinlikle s3 şunuda belirtmek isterim ki samsung s3 de s2 ve s de kullandığı kasanın yerine sağlam bir kasa kullanmış sözün özü paran varsa s3 derim

• Beğen
15097

15097

Üye
s3 tavsiye ederim.

• Beğen
maxirabit

maxirabit

Üye
x7 belle,n9 meego,s3 android eski cihazdan yenisine göre sıralanmış hali. Fiyat bakımından n9 iyi bu 3ünün arasın da x7'yi katmıyorum bile,üst düzey cihaz s3 ama şimdilik üst düzey yakın da onun üstü de çıkar.

qazwsxe

qazwsxe

Üye
bence dusunmeden s3 al

Matador03

Matador03

Üye
benim pc bile dual core iken four core dan bahsediyoruz performans-hız oyun-uygulama ve tasarım yönünden kesinlikle s3 şunuda belirtmek isterim ki samsung s3 de s2 ve s de kullandığı kasanın yerine sağlam bir kasa kullanmış sözün özü paran varsa s3 derim

Quad core olmasin o ? :ehe

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
bence one x yada s a bak derim

codblackops2

codblackops2

Üye
Her açıdan s3 :)