Ülker Golf Bile İce Cream Sürümüne Geçti , Siz Geçmedinizmi ?(Android 5.1 Kazandibi Versiyonu!)

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
​black opsun konusunu anladınmı

Hangi oyunun konusunu anliyoruzki crysis disinda. Hepsi ingilizce :)
Ama black ops cok sacma harbiden onu bende hic anlamadim. Fikir sahibi bile olamadim :D

PriZm

PriZm

Üye
Hangi oyunun konusunu anliyoruzki crysis disinda. Hepsi ingilizce :)
Ama black ops cok sacma harbiden onu bende hic anlamadim. Fikir sahibi bile olamadim :D
ingilizcem saolsun hepsinden anlıyorum :D

TheMadness

TheMadness

Üye
HacKLess bana atar misin email den şuan icsdeyim

klongs

klongs

Üye
klongs

klongs

Üye
dimitri dimitri diye bağırıyordu hatırlamıyonmu reznovu

klongs

klongs

Üye
reznov hikaye anlatıyor ya russun bir gemiye giriyorsun sonra sana ihanet ediyorlar arkadaşın ölüyor o cod 5 teki dimitri işte hikayesi savaştan sonra reznov bunalıma falan giriyor hapishaneye düşüyor bizim adamda castroya suikasta gidiyor yanlış castroyu öldürüyor yakalanıyor hapse atılıyor başkan kennedye suikast düzenlemesi için beynini yıkıyorlar reznov beynini yıkadıkları laborutuvara giriyor reznov kendisine ihanet edenlerin ismini veriyor oda öldürüyor

PriZm

PriZm

Üye
Konuya bak :D:d:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
reznov hikaye anlatıyor ya russun bir gemiye giriyorsun sonra sana ihanet ediyorlar arkadaşın ölüyor o cod 5 teki dimitri işte hikayesi savaştan sonra reznov bunalıma falan giriyor hapishaneye düşüyor bizim adamda castroya suikasta gidiyor yanlış castroyu öldürüyor yakalanıyor hapse atılıyor başkan kennedye suikast düzenlemesi için beynini yıkıyorlar reznov beynini yıkadıkları laborutuvara giriyor reznov kendisine ihanet edenlerin ismini veriyor oda öldürüyor
Yine anlamadim :kop:

- - - Eklendi - - -

Ghz olayini duzelttim. Simdi gpu kaldi. Sole nasi yaptin 300mhz ? :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Meslek sırrı dedim ya :D:ehe

Del Rey

Del Rey

Üye
Konu başlığı harika :kop:

Üst Alt