Dokunmatiğim Çalışmıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatiğim Çalışmıyor!
Mobee T1200 marka tabletim var fakat durduk yere dokunmatik çalışmamaya başladı. Kendi orjinal romundayım. Hiç bir sorunum yoktu ve birden bire dokunmatik çalışmamaya başladı. hiç bir şekilde tepki vermiyor. ama diğer tuşlarda sorun yok. tekrar güncelledim fakat sonuc aynı.

cukuleaks

Üye
Baska rom yukle?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Denedim hocam. olmuyor. :(

cukuleaks

Üye
Usb otg kablosuyla mouse - klavye seti tak kablosuz. Rahat rahat kullan me diyim :D

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Garantiye göndericem fakat Mobee nin garantisi o kadar saçma ki tek bir yerde şubesi var ve orasıda istanbulda. Ben ankarada yaşıyorum kargo ile göndericem. Tek bir iyi yanı var. Hiç bir sorunu halledemedikleri için yeni tablet (bazen üst model) gönderiyorlar. :ehe

cukuleaks

Üye
Garantiye göndericem fakat Mobee nin garantisi o kadar saçma ki tek bir yerde şubesi var ve orasıda istanbulda. Ben ankarada yaşıyorum kargo ile göndericem. Tek bir iyi yanı var. Hiç bir sorunu halledemedikleri için yeni tablet (bazen üst model) gönderiyorlar. :ehe
Ust model.olayini hp de yapiyor. Hewlett Packard

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
1 ay bekletcekler en az. 1 ay sonunda geldiğinde kullanıcı sorunu diyeceklerini biliyorum. tablet çöpe gidecek demektir bu. :)

cukuleaks

Üye
1 ay bekletcekler en az. 1 ay sonunda geldiğinde kullanıcı sorunu diyeceklerini biliyorum. tablet çöpe gidecek demektir bu. :)
Yok bea umutsuzluga dusme. Arkadasim kapakta cok cizik var diyip gonderdi. Kamera lensi,kapak,telefon cercevesini yenisini takip gonderdiler. Halbuki kullanici hatasi :) gonderirken "dokunmatik calismiyor" diye gonderme. " Su gun sole kullaniodm birden durdu. Bu nasil is?" tarzi bise gonder. Arkadasim gonderirken " bu nasil kapak ya durduk yere ciziliyo asiniyo?" diye gonderdi duzelttiler. ;) :D

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Mail attım şuan Mobee ye. Bende dediğiniz gibi demiştim zaten. Garantiye göndermeden telefonla iletişime geçiniz diyorlardı fakat telefonları sürekli meşgul. Sen ne kadar saçma bi markasın Mobee ya. Başta Türk markası olmandan kaybediyosun. :D

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson

cukuleaks

Üye
Mail attım şuan Mobee ye. Bende dediğiniz gibi demiştim zaten. Garantiye göndermeden telefonla iletişime geçiniz diyorlardı fakat telefonları sürekli meşgul. Sen ne kadar saçma bi markasın Mobee ya. Başta Türk markası olmandan kaybediyosun. :D
En bastan onu dicektimde kizma diye demedim :) sence turk.malina yatirim yapilirmi? Ya millet dio.kimse turk urunlere felan destek verilmiyor diye. Ya bak biz ucuk kacik bise demiorz. Adam gibi bise cikartsalar vallahi herkes alir. Bende alirim. Ama is yok. Turk maliysa almican tablet telefon felan.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Normalde tablet seven bi insan değilim ben zaten. Bi deneyim olsun diye almışım fakat almaz olaydım. Türk malı değil mi her günüm sorunlu geçti abi. 400 lira verip almıştım 2 ay önce. Para önemli değil benim için bi işi yapıyolarsa düzgün yapsınlar. Garantiye göndericem bakalım pazartesi. Ne olucak görelim. Teşekkürler sizede..

Takipçi Satın Al

Üst Alt