NOKİA S60 v5 UYGULAMALAR & OYUNLAR HAKKINDA HERŞEY...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkan5441

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA S60 v5 UYGULAMALAR & OYUNLAR HAKKINDA HERŞEY...
arkadaşlar nokia s60 v5 için aradiğiniz uygulama, oyun, program, rompathcher ile telefon hackleme, uygulamalarda hata & sorunlar ve çözümleri... Ve daha akliniza ne gelirse sorabilirsiniz.. S60 v5 uygulamalarinda çok geniş bir bilgiye sahibim.. Istediğinizi sorup isteyebilirsiniz aradiğiniz bi uygulama varsa tarif edin ben sizin için upload edeyim.. Veya sitede bulunan linki vereyim.. arkadaşlar istediğiniz bi uygulama veya program olursa.. Bende hepsi var.. Yeter ki isteyin. Saygilar... :pc::turkiye::polis::türkiye1::gunes:

BOUNCE TOUCH:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
bilgisayardan telefonu nasıl kullanabilirim

erkan5441

Üye
    Konu Sahibi
- - - Eklendi - - -

CEPTELEFONUNU NOKİA PC SUİTE İLE BAĞLARSAN BİLGİSAYARDAN KULLANABİLİRSİN :)

_RYUK_

_RYUK_

Üye
öyle değil onu biliyorum söyle bir program arıyorum telefonu bilgisayara bağladıgim zaman telefonun ekranı bilgisayarın ekranına gelsin telefonu pc den kullanayim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Eyvallah kardeş sağol

• Beğen
Tepkiler: erkan5441
icazet

icazet

Üye
Erkan Allah rızası için 5800 açılış kapanış ekran resmini en kolay şekilde nasıl degiştiririz hareketli gif olarak yada hareketsiz resim olarak boyutları tam oturması için neler yapılmalı filan ama en önemlisi nasıl degiştirebiliriz...???

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ayarlar > Telefon > Ekran > Açılış Notu/Logosu > Görüntü

Sonra istediğin resmi seç.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Kardeş Demek istediğin buysa

- - - Eklendi - - -

Al kardeş bunlarda wallpaperlar

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/muthis-wallpaperlar-nokia-logolu-bile-var-658475.html

icazet

icazet

Üye
saolasın kardeşimde bana kapanışta lazım yani senin anlayacagın sisteme hack atarak orjinal açılış kapanış resimlerini degiştirecez...

erkan5441

Üye
    Konu Sahibi
:rica: :)

- - - Eklendi - - -

SENİN DEDİĞİN GİBİ Bİ PROGRAM HENÜZ YOK KARDEŞİM ... :hmmm

icazet

icazet

Üye
kapanış???

• Beğen

erkan5441

Üye
    Konu Sahibi
YANİ KAPANIŞ EKRANINDAN BAHSEDİYO ARKADAŞ :) CFW' LARDE MEVCUT ZATEN :)

- - - Eklendi - - -

Erkan Allah rızası için 5800 açılış kapanış ekran resmini en kolay şekilde nasıl degiştiririz hareketli gif olarak yada hareketsiz resim olarak boyutları tam oturması için neler yapılmalı filan ama en önemlisi nasıl degiştirebiliriz...???

nokia 5800 için istiyorsan:http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/ 'nde birsürü cfw veya dosyaları var sadece açılış kapanış giflerinini (animasyonlarını) değiştireceksen oraya bi göz at derim :)

icazet

icazet

Üye
tamam incelerim.:tşk:

• Beğen
yunuq58

yunuq58

Üye
s60v5 bounce touch verirmisin sisx şeklinde

erkan5441

Üye
    Konu Sahibi
s60v5 bounce touch verirmisin sisx şeklinde

BUYUR ARKADAŞIM.. BOUNCE.. Bİ TEK SİS OLANI VAR MAALESEF AMA NASIL YÜKLİYECEĞİNİ ANLATABİLİRİM.. SERTİFİKA HATASI ÇÖZÜMÜ DE VAR :) ÇOK BASİT :)

- - - Eklendi - - -

ARKADAŞIN VERDİĞİ DOSYA SANA YARDIMCI OLACAKTIR.. İŞE YARIYOR :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

abacılı

Üye
kardeş iyi günler benim de güncellemelerle ilgili sorunum var son güncelleme güncellenmedi yazıyor ama ayarlar telefon telefon yönetiminden yaptırıyorum hiç bir güncelleme yok diyor .yazılım sürümü de v 52.0.007 yardımcı olursan sevinirim

erkan5441

Üye
    Konu Sahibi
kardeş iyi günler benim de güncellemelerle ilgili sorunum var son güncelleme güncellenmedi yazıyor ama ayarlar telefon telefon yönetiminden yaptırıyorum hiç bir güncelleme yok diyor .yazılım sürümü de v 52.0.007 yardımcı olursan sevinirim

KARDEŞİM.. .. bendede aynı sorun olmuştu.. ben hard format atınca düzeldi... şimdi senin yapman gereken.. telefonu yedekle... sonra hafıza kartındaki önemli dosyaları (fotoğraf,müzik,uygulama, oyun vs.) bilgisayarına kopyala (YEDEKLEME DOSYALARINI KOPYALAMAYI UNUTMA!!!) sonra hafıza kartını biçimlendir... ve telefonuna hard format at.. inşallah sorunun çözülür :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt