Whatsapp kapatma - kesin çözüm - s60 v3 & v5 ( ha*ckli telefonlar için )

Sponsorlu Bağlantılar

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp kapatma - kesin çözüm - s60 v3 & v5 ( ha*ckli telefonlar için )
DENENEN MODEL:

- NOKIA 5630 XPRESSMUSIC (S60 V3)



GEREKLİ PROGRAMLAR:

1) Kill Me TR
2) X- Plore


YAPILACAKLAR:


X-Plore ve Kill Me programlarını telefona yüklüyoruz.. Bundan sonra yapılacak adımlar çok basit, önemli olan tek şey: KESİNLİKLE BU SIRAYI TAKİP EDEREK YAPMANIZ GEREKİYOR.

Whatsapp telefon hafızasında yüklüdür. Çalışması için "whatsapp.exe" isimli dosyaya ihtiyaç duyar. Öncelikle bu dosyayı bulunduğu yerden almamız gerekecek. Bunu yaparsak program doğal olarak çalışamayacaktır. Bu da telefon hafızasındaki sistem klasörlerinden birine müdahale etmemizi gerektiriyor. Bunun için telefonumuzun ha*ckli olması gerek. Forumda çeşitli konular var arayıp bulabilirsiniz.

1-c > sys > bin YANİ TELEFON HAFIZASINDAKİ "sys" KLASÖRÜNDE BULUNAN "bin" KLASÖRÜ İÇİNDEKİ "whatsapp.exe" isimli dosyayı buluyoruz. Bu dosyayı buradan başka bir yere mesela hafıza kartına *KOPYALAYIN*. Yani *YEDEKLEYIN* çünkü whatsapp'ı açmak istediğimizde tekrar kopyalamamız gerekecek.

2-"whatsapp.exe" dosyamızın yedeğini aldıktan sonra artık
c > sys > bin klasöründeki aktif olan "whatsapp.exe" dosyasını rahatlıkla silebiliriz ve SİLİYORUZ.


3- Ama silmiş olmamıza rağmen whatsapp hala çalışıyor. Tek yapmamız gereken uygulamaya girip seçeneklerden çıkış'ı seçmek. Böylelikle whatsapp kapanmış oluyor ve çalışamıyor. Fakat tuhaf bir durum var ki hala internet bağlantısı aktif görünüyor. Bağlantı yöneticisinden denememe rağmen bağlantı kısa bir süre sonra tekrar aktif oldu. Sebebine gelince arkaplanda ilk başta çalışıyor olan "whatsapp.exe" dosyası bağlantı koptuğu zaman tekrar bağlantı emri veriyormuş. Bunu halletmek için sıradaki adıma geçiyoruz.


4- Kill Me programını açıyoruz. Karşımıza çıkan ilk listede en altlarda "Whatsapp" olmalı. Üzerine gelip;
Seçenekler > Bitir diyoruz. Bu adımdan sonra bağlantının otomatik olarak koptuğunu ve tekrar bağlanmadığını göreceksiniz. Bağlantı otomatik olarak kopmazsa bağlantı yöneticisinden 1 defaya mahsus kapatmanız yeterli olacaktır.


WHATSAPP'I TEKRAR AÇMAK İSTEDİĞİNİZDE İSE YEDEKLEDİĞİMİZ "whatsapp.exe" İSİMLİ DOSYAYI

c > sys > bin
KLASÖRÜNE KOPYALAYIP PROGRAMI AÇMANIZ YETERLİ OLACAKTIR.


ANLATIM UZUN - YAPILACAKLAR BELKİ BİRAZ ZAHMETLİ OLABİLİR AMA BİRKAÇ KEZ YAPTIKTAN SONRA SERİYE BAĞLIYORSUNUZ :) BAŞKA BİR YÖNTEM VAR MI BİLMİYORUM AMA ŞİMDİLİK BEN BU YÖNTEMİ BULDUM KULLANIYORUM. VARSA DAHA KOLAY BİR YÖNTEM KONU ALTINDA BİLGİLENDİRME YAPILIRSA HERKES FAYDALANABİLİR.
 


showcku

Üye
emek vermişsiniz.teşekkürler.
 

wyruss

Üye
Arıyordumbyle bişey şarj yüzünden kurupkaldırıyorum. sanki kaldırıp tekrar kurmakdaha kolay gibi
 

object1500

Üye
iyi çözüm...kutlarım seni
 
  • Beğen
Tepkiler: GoDLoVe
GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Bir Yöntem Daha Buldum. Mobil Veriyi ve Wifi Özelliğini Kapatan Bir RomPatcher Yaması Buldum :) İlk Fırsatta Paylaşırım
 
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
en iyi yöntem bağlantı ayarını mesajlara kaydetmek ve kullandığın bağlantıyı kullanmadığında silmek kullandığında mesajlardan kaydetmek en kısa yol bu
 
GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
bahsettigim yama, mobil veriyi kapatma özelligi gibi bir şey.. Lock GPRS WLAN RP+.rmp isminden bulabilirseniz...
 
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Whatsapp yuzunden 10 lira kontoru, gitti.Istesem silerdim ama silmedim :)
 

kamez

Üye
dosyayı kopyalamaya gerenk yok uzantısını .exe değil .ex yapın kulanacağnzda e ekleyin tamamdır task manager yoksa res atın kapanır (:
 
GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
dosyayı kopyalamaya gerenk yok uzantısını .exe değil .ex yapın kulanacağnzda e ekleyin tamamdır task manager yoksa res atın kapanır (:
Res atmayı beklemek sence daha uzun sürmez mi dostum ?? Kill Me programı ile veya başka bir program ile arkaplandan kaldırıp sonlandırman yeterli olacaktır. Tabi deneyip görmek lazım...
 


Üst Alt