Yurdum İnsaı Beyin Bedava :D D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_RYUK_

_RYUK_

Üye
    Konu Sahibi
Yurdum İnsaı Beyin Bedava :D D
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Arkadaşla bugün bir binanın tesisatını döşemeye gittim,orada çok ilginç birseyle karşılaştım.Binanın içinde iki tane merdiven vardı.Ev sahine nedenini sordum soldakinin normal merdiven,sağdakinin yangın merdiveni oldugunu söyledi şok oldum...Sonra glmekten karnıma agrı girdi :D

• Beğen
Tepkiler: lolaman

lolaman

lolaman

Üye
:hmmmDüşündürürken güldürdü:d:

SHS

SHS

Üye
harbi yurdum insanı:d:

bizim apt.de daire numarası küçük olan daha üstte, misal daire 3, daire 4ten yukarda:kop:

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
_RYUK_

_RYUK_

Üye
    Konu Sahibi
ya abi iki merdivende yan yana.Allah korusun sanki yangın çıksa diger merdivene birsey olmuyacak

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bir kara fotorafla açıklanacak gibi degil yangın merdivenin zemine yakın olan kısmı beton yukarısı
metalden yapılmıştır. bazı yangın merdivenleri zemine ulaşmıyor. hırsızlara karşı
önlem almak için birinci katın tavan izasına kadar merdivenim basamaklarına turşu koyuyorlar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
harbi yurdum insanı:d:

bizim apt.de daire numarası küçük olan daha üstte, misal daire 3, daire 4ten yukarda:kop:

karşı apartanında isimler yazılı ama basıyorum 3. Daireye 8. Dairenin zili çalıyor :ehe

-efşan

-efşan

Üye
İyiymiş:ehe

M. tAHA

M. tAHA

Üye
burda herşey göründüğü gibi değil. normal merdivenle yangın merdiveninin arası zaten kapatılıp yangın tarafı ozel boya ve kapılarla kaplanır. burda ikisinin yan yan olma sebebi bence alandan kazanmaktır. inşaatlarda bir brüt alan bir de net alan vardır. burda ikisini yan yana yapıp projede net alan kazanılmış olabilir. gayet doğal. zaten yangın merdiveni dediğim gibi ozel seylerle kaplanır. yangın merdiveni gözükmez. ama bu şekilde yapmayacaksa gerçekten trajikomik bi durum :tebessüm:

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Artık yangın çıktığında yangın merdiveninden koşarak inerler, normal merdiveni kullanmazlar. :kıskıs:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Biri sağa biri sola götürüyor işte :d:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
    Konu Sahibi
Bir kara fotorafla açıklanacak gibi degil yangın merdivenin zemine yakın olan kısmı beton yukarısı
metalden yapılmıştır. bazı yangın merdivenleri zemine ulaşmıyor. hırsızlara karşı
önlem almak için birinci katın tavan izasına kadar merdivenim basamaklarına turşu koyuyorlar

her iki merdıvende aynı zeminden catıya kadar

e.c

Üye
yangın merdiveni dedin rüyamda okulda yangın çıktığını gördüm :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt