Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

06ankam

Üye
(Phoenix le yapmadım zaten tel. den yaptım. Konunun başında önermişsin)

Peki ben şimdi napacağım belle ye mahkum mu kaldım :(

Vallahi telden soğudum ne belaymış bu ...

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
(Phoenix le yapmadım zaten tel. den yaptım. Konunun başında önermişsin)

Peki ben şimdi napacağım belle ye mahkum mu kaldım :(

Vallahi telden soğudum ne belaymış bu ...

telde bi sorun yoktur,sen yapamamışsın.her nokia telefona oluyor.
konunun başında telden yapın diye ne önermişim anlayamadım

06ankam

Üye
Kurulum

Telinizi Dead Phone ile flashlayacaksınız.
Flash bitimi diğer Dead phone flashlarına göre biraz farklıdır,videoyu iyi takip ediniz ve dediklerimi yapınız...
Flashdan önce E: sürücüsünü biçimlendirmeyi unutmayınız!!!

1.sayfada herneyse çok sorun değil zaten. Şimdi ne olacak Anna yı unutuyum mu.Eğer sizin için sorun olmazsa teamviewer la iletişime geçsek bi baksanız problem neymiş olur mu ?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Kurulum

Telinizi Dead Phone ile flashlayacaksınız.
Flash bitimi diğer Dead phone flashlarına göre biraz farklıdır,videoyu iyi takip ediniz ve dediklerimi yapınız...
Flashdan önce E: sürücüsünü biçimlendirmeyi unutmayınız!!!

1.sayfada herneyse çok sorun değil zaten. Şimdi ne olacak Anna yı unutuyum mu.Eğer sizin için sorun olmazsa teamviewer la iletişime geçsek bi baksanız problem neymiş olur mu ?

şuan buradaysan yardımcı olayım

tahacan12

Üye
YAHU USTADIM bızım bu c6-01 ın hıc anna olan yazılımı yanı soyyle gozel bı yazılımı hacklı olucak tabıı :) varmı cıdden belle bana gore hec gozel deıl :D sızın c6-01 nız olsaydı hangı yazılımı tavsıye ederdınız yada bana bı guzel bı symbıan anna yazılımı onerırmısınız. bıde ustad hacklı yazılımı kuracamız yazılımlardan olusan bı paket verırmısınız..

Oncekı cıhazım 5800 dı. Soyle foruma bakıyorumda bayagı bı 5800 yazılımları cıkıyor. Acaba 5800 alsammı yenıden..

Tşkler...

Avunyali

Üye
Denicem Benim için İngilizce Türkce Farketmiyor ... Ben 2 Dilide Akıcı Konuştuğum İçin Farketmiyor ... :)))

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Arkadaşlar ben yanlışlıkla Nokia 603 telefonuma İçinde Türkçe Dil bulunmayan En yüksek versiyon OFW(112.010.1406) Flaşladım.
Su anda Telefonum İnglizce.
Sizden İstediğim Yardım İse : 603 e DOWNGRADE yapcam (http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...-c6-x7-vb-guncelleme-29-02-2012-a-586501.html Linkindeki ne göre )
Ama anlamadığım Noktalar var
1)Downgrade Yapmak için 603 e Hangi Scandinavya Sürümünü İndirmem gerek anlamayamadım
2)Diyelimki Doğru Scandinavya Sürümünü Buldum Ama 2011 PHONEİX ile Flaş atabilirmiyim.
3)Bu işlemi yaptıktan Sonra 112.010.1404 sürümünü Yükleyebilirmiyim.

LÜTFEN yardım edin...

52mrt1905

Üye
ben c7 ye 111.030.610 belleyi yükledim 111.030.609 dönmek istiyorum bu konudakileri uygulasam olurmu??

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
ben c7 ye 111.030.610 belleyi yükledim 111.030.609 dönmek istiyorum bu konudakileri uygulasam olurmu??

evet konuyu dikkatlice uygularsan istediğin sürüme geçeilirsin

- - - Eklendi - - -

kaya.77 kardeşim çooookk teşekkür ederim, başarılı bir şekilde belle'den downgrade ettim pr 1.0'a .
ancak ufak tefek sorunlar var çözemediğim bir de onlara yardımcı olursann çok makbule geçecek ;

http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...-downgrade-yaptim-ama-657960.html#post4823262

ben teşekkür ederim.hayırdır sorunlar nedir

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ben yanlışlıkla Nokia 603 telefonuma İçinde Türkçe Dil bulunmayan En yüksek versiyon OFW(112.010.1406) Flaşladım.
Su anda Telefonum İnglizce.
Sizden İstediğim Yardım İse : 603 e DOWNGRADE yapcam (http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...-c6-x7-vb-guncelleme-29-02-2012-a-586501.html Linkindeki ne göre )
Ama anlamadığım Noktalar var
1)Downgrade Yapmak için 603 e Hangi Scandinavya Sürümünü İndirmem gerek anlamayamadım
2)Diyelimki Doğru Scandinavya Sürümünü Buldum Ama 2011 PHONEİX ile Flaş atabilirmiyim.
3)Bu işlemi yaptıktan Sonra 112.010.1404 sürümünü Yükleyebilirmiyim.

LÜTFEN yardım edin...

konuda uygulanması gereken yazılım ve programları paylaştım.dikkatlice okunursa kafada sorun kalmaz

- - - Eklendi - - -

YAHU USTADIM bızım bu c6-01 ın hıc anna olan yazılımı yanı soyyle gozel bı yazılımı hacklı olucak tabıı :) varmı cıdden belle bana gore hec gozel deıl :D sızın c6-01 nız olsaydı hangı yazılımı tavsıye ederdınız yada bana bı guzel bı symbıan anna yazılımı onerırmısınız. bıde ustad hacklı yazılımı kuracamız yazılımlardan olusan bı paket verırmısınız..

Oncekı cıhazım 5800 dı. Soyle foruma bakıyorumda bayagı bı 5800 yazılımları cıkıyor. Acaba 5800 alsammı yenıden..

Tşkler...

cfw yazılımları denemeden bi yorum yapamam.güveneceğim tek cfwlerde kurtuluş40 ve madness arkadaşlarımızın cfwleri

magankara

magankara

Üye
selamlar navifirmden indirdiğim orjinal belle sürümünün hackli olması için hangi dosyalarda değişiklik yapmam lazım elimde bellenin hack li cfw leride var yardımıcı olursanız sevinirim

52mrt1905

Üye
c7 111.030.610 dan 111.030.609 başarılı bir şekilde downgrade yaptım kaya.77 çok sağol :alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
selamlar navifirmden indirdiğim orjinal belle sürümünün hackli olması için hangi dosyalarda değişiklik yapmam lazım elimde bellenin hack li cfw leride var yardımıcı olursanız sevinirim
belli olmaz.cfw yapan kişiye sorman lazım hangi dosyaya attın diye.ben rofs3"e atıyorum

- - - Eklendi - - -

c7 111.030.610 dan 111.030.609 başarılı bir şekilde downgrade yaptım kaya.77 çok sağol :alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis
ben teşekkür ederim

magankara

magankara

Üye
hackli belle cfw dosyasından hangi dosyayı orjinal belle cfw sine atacağız onu da yazar mısın zahmet olmazsa

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
hackli belle cfw dosyasından hangi dosyayı orjinal belle cfw sine atacağız onu da yazar mısın zahmet olmazsa
yazdıklarımı iyi okumuyorsun.daha dikkatli oku sana zahmet.

artı her dosyayıda kafana göre atamazsın,tel susar

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
KAYA 77 Arkadaşım Yada Abim Diyim .
Ben Telefonu Downgrade yapamadım.. Acaba Özelden Tel Numaranı Yazsan Ben Seni arasam Aklımda Bir kaç soru var onları sorsam olur mu .. Sakın Yanlış Anlama Lütfen Telefonu garantiye göndermek İstemiyorum Bana yardım et Telefonu Eski Haline getiriyim. telefoncuya verdim telefonu 25 tl para verdim yapamadı adam geri verdi telefonumu .. Lütfen YARDIM et bana

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
KAYA 77 Arkadaşım Yada Abim Diyim .
Ben Telefonu Downgrade yapamadım.. Acaba Özelden Tel Numaranı Yazsan Ben Seni arasam Aklımda Bir kaç soru var onları sorsam olur mu .. Sakın Yanlış Anlama Lütfen Telefonu garantiye göndermek İstemiyorum Bana yardım et Telefonu Eski Haline getiriyim. telefoncuya verdim telefonu 25 tl para verdim yapamadı adam geri verdi telefonumu .. Lütfen YARDIM et bana
yardımcı olurum no problem.yanlış anlaşılacak bi durum yok.öncelikle sorununu bir dile getir.hafta içi çok yorgun ewe düşüyorum.genelde cepden takip ediyorum.cuma akşamı yada c.tesi uzakdan yardımla yardımcı olurum

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
kardesim ben 603icin cfw attim sonra begenmedim. Ofw yukleyim dedim fakat 112.10.1404 yerine112.10.1406 yukledim .ve yukledigim ofw de turkce yok 112.1*.1404 nolu ofw yi nasil yukleyecegim . Nokia 603 ikinci nesil telefon

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
kardesim ben 603icin cfw attim sonra begenmedim. Ofw yukleyim dedim fakat 112.10.1404 yerine112.10.1406 yukledim .ve yukledigim ofw de turkce yok 112.1*.1404 nolu ofw yi nasil yukleyecegim . Nokia 603 ikinci nesil telefon

konuda anlattığım gibi downgrade yaparsan istediğin yazılıma dönersin.yada dönmek istediğin yazılımın rofs2.fpsx dosyasını son attığın yazılımdaki rofs2.fpsx ile yer değiştirip flashlarsan son yazılımı türkçe yapmış olursun

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
2010 Phoneix de RM-779 yok

Üst Alt