Sony Xperia S - ICS Yayınlandı...

Sponsorlu Bağlantılar

dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakma biraderim, arkadaşlar hepinizden özür diliyorum, bundan sonra iyice emin olmadan yazmam artık... :hmmm

• Beğen
Tepkiler: hasan0338

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
birader çok üzgünüm ama ics değilmiş gelen, 320 MB güncelleme dosyası indirip kurdu, derleme numarası ........3.73'ten 3.75'e yükseldi ama android sürümü 2.3.7 hala...

:zuhaha: sağlık olsun böyle daha iyi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Senin takıldığın Pondusss telefonların çoğunu test etmiş biridir. Adaş neredeyse her telefonu görmüş ;)

Matador03

Matador03

Üye
Emin olmadan konu açmayın kardeşim :nono:

blacktalon

blacktalon

Üye
hergün bi dünya saçma polemik konular açılırken bu konu yanında iyi kalmış takma bence kafana kötü bi konu açmamışsın o kadar da

• Beğen
Tepkiler: canaytekin
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Senin takıldığın Pondusss telefonların çoğunu test etmiş biridir. Adaş neredeyse her telefonu görmüş ;)

sağolasın adaş. Kötü bir niyetim yoktu sadece söylemek istedim, yanlış anlaşılmak kötü bir durum, üzüyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
geneluye

geneluye

Üye
merak etmeyin güncelleme haziran bitişine doğru geliyor

cukuleaks

Üye
Error verdim :s

86vural

Üye
Arkadaşlar Google den ics aramalarında yayınlandı diye ilk başlarda cıkıyor bu konu ayıptır insanları kandırmanın manası yok konuyu kapatmanız gerek yada konu başlıgının değişmesi işinize geldiği gibi davranmayın

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaşlar Google den ics aramalarında yayınlandı diye ilk başlarda cıkıyor bu konu ayıptır insanları kandırmanın manası yok konuyu kapatmanız gerek yada konu başlıgının değişmesi işinize geldiği gibi davranmayın

Haklısın konu başlığının değişmesi gerek.

dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi
geneluye'nin katkılarıyla...

Sony Xperia S ICS dağıtımı başladı... :oke:

[video=youtube;i189IkIvJc0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i189IkIvJc0[/video]

• Beğen
Tepkiler: canaytekin
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:alkis

canaytekin

canaytekin

Üye
beyler acele davranmayın dagıtılmaya basladı ıcs xperia s icin hem konu onceden hazırlanmıs oldu

• Beğen
Tepkiler: dadaraz

Üst Alt