Sony Xperia S - ICS Yayınlandı...

Sponsorlu Bağlantılar

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ya saçma saçma konuşmayında benim telefonum güncellemeyi görmüyor şuan.. 2.3.7 olarak güncel versiyonda diyor. napacagm ?

dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi
ya saçma saçma konuşmayında benim telefonum güncellemeyi görmüyor şuan.. 2.3.7 olarak güncel versiyonda diyor. napacagm ?

dağıtıma başlandı, bütün Xperia S'lere aynı anda gelmiyor, bekleyeceksin... :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Sony PC Companion'da görmüyorsa Türkiye güncellemesi daha gelmedi demektir.

klongs

klongs

Üye
kernel numarana göre geliyor

dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi
SI numarana göre kontrol edebilirsin, canaytekin vermişti linkini...

SilentOne

SilentOne

Üye
yakında gelir bende büyük bir ihtimal ıcsli almış olurum

canaytekin

canaytekin

Üye
en fazla 1 hafta sonra gelir diye ümit edıyorum ama turkıyeye guncellemeyı hep gec gonderiyorlar zaten nasıl bır polıtıkadır anlamıyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
en fazla 1 hafta sonra gelir diye ümit edıyorum ama turkıyeye guncellemeyı hep gec gonderiyorlar zaten nasıl bır polıtıkadır anlamıyorum

Android 4.0.4 hemen çıktı bizim telefonlara :hmmm

- - - Eklendi - - -

Yabancı ülkelere hemen çıkmışsa internetten orjinal stok yeni güncel romu indirip flaşlayın. Yabancı olduğuna bakmayın 50 ülke birden destekliyor mutlaka Türkçe'si de vardır.

canaytekin

canaytekin

Üye
bu da videosu ics xperia s ama rusca beyler :D oldukca stabıl calısyor
[video=youtube;7DC7b_47pRQ]http://www.youtube.com/watch?v=7DC7b_47pRQ&feature=related[/video]

- - - Eklendi - - -

Android 4.0.4 hemen çıktı bizim telefonlara :hmmm

- - - Eklendi - - -

Yabancı ülkelere hemen çıkmışsa internetten orjinal stok yeni güncel romu indirip flaşlayın. Yabancı olduğuna bakmayın 50 ülke birden destekliyor mutlaka Türkçe'si de vardır.
o islerden bıraz anlasam yapcam ama anlamıyorum malesef :D

• Beğen
Tepkiler: dadaraz
dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi
bu da videosu ics xperia s ama rusca beyler :D oldukca stabıl calısyor
[video=youtube;7DC7b_47pRQ]http://www.youtube.com/watch?v=7DC7b_47pRQ&feature=related[/video]

- - - Eklendi - - -

o islerden bıraz anlasam yapcam ama anlamıyorum malesef :D

Mükemmel olacak diyorum... :oke:

canaytekin

canaytekin

Üye
bencede dostum

• Beğen
Tepkiler: dadaraz
canaytekin

canaytekin

Üye
ve en sonunda ıcs geldı yukledım arkadaslar ılk ızlenımlerım menu gecısleri oldukca serılesmıs tarayıcısı cok daha serı ama alternatıf olarak dolphın kullanıyorum hala dolphın cok daha serı normalde toplam ram oranı 695 mb ıken 630 a dusurulmus tek eksısı bu bence eskı surumden cok daha serı kesınlıkle telefonun acılma suresı ıkı kat azalmıs cok daha hızlı acılıyor kısacası xperia s ıcs yı rahatlıkla tasıyor

bboybocuk

Üye
Ben de hala görmüyor güncellemeyi. Hala bekliyoruz

canaytekin

canaytekin

Üye
sı numaran ne dostum

hasan0338

Üye
matador adam özür diledi ya daha ne yapsın

canaytekin

canaytekin

Üye
bıraz daha sabret dostum gelır cok yakında

mc_shekil

mc_shekil

Üye
şuan bendede göründü ics yüklüyorum şuan :tşk: SONY I love you :alkis

cliolar

Üye
İcs li xperia s in test puanları nedir acaba. Ben çoğunluğun aksine xs i çok begeniyorum

• Beğen
Tepkiler: canaytekin

Üst Alt