Telefon Tavsiyesi X10 mu Wildfire S mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yigit315

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi
X10 mu Wildfire S mi?
Arkadaşlar merhaba. bu 2 cihazın arasında kaldım.İkisininde kendilerine göre artısı eksisi var Ama beni celbeden

Sony Ericson x10 'da : 4'' ekran olması. 8MP kamerası. 1 GHZ işlemci.( Wildfire s'de 600 mhz işlemci var)

Wildfire s ' de ise : 512MB ram.(x10 da 384 mb ram var) Flash Player.(x10'da yok) Multitouch.(x10'da yok)

Durum böyle. Nedense aklım x10'da. 4'' ekran ise benim için çok önemli. Oyunlar uygulamalar açısından yani. Ama 384 MB ram olan bi cihaz nekadar oyun açar bilmiyorum. Acaba bu ram'ı yükseltmenin bir yolu yokmu ?

Lütfen Kullanan kullanmayan Arkadaşlardan yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Not: Bazı arkadaşlar neo v al diyecekler ama şimdilik bütçe bunlara el veriyor :( Daha detaylı incelemek isteyenlere Aşağıda link veriyor yorumlarınızı bekliyorum.

- - - Eklendi - - -

güncel

karabasmayan

karabasmayan

Üye
galaxy w neden düşünmüyorsun ?

Otroligt

Otroligt

Üye
telefonu ne amaçla kullanacaksın ki

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş ne kadar para vereceksin?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
X10 daha iyi gibi ama malzeme kalitesinde Htc konuşturuyor ama yerinde olsam X10 alırdım.

djhiguramos

djhiguramos

Üye
x10 Hocam multitouch var yani kapasitif ekran var ama yazılımsal olarak yoktu ilk sürümünde 1.6 ile gelmemişti.
----
İlk bu telefonu araştırdığımda adamlar her güncelleme ile biraz özellik sahibi oluyorlardı mt,hd video kaydı gibi :D

kaan7878

kaan7878

Üye
multithouchyoksa adam akıllı oyun oynayamazsın. bunu unutma. oyun için gerekki optimim sistem 800 mhz islemci 512 mb ram.

hotlock

hotlock

Üye
x10 da multitouch var. Ayreten flash desteğide var. Hertürlü x10 al derim wildfre s te 512 lik ramı meşgl edecek ne yükleyeblrsn o işlmeciyle ?

Otroligt

Otroligt

Üye
Oyun için wildfire S kötü seçim olur. x10 derim

• Beğen
Tepkiler: Yigit315
Yigit315

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi
multithouchyoksa adam akıllı oyun oynayamazsın. bunu unutma. oyun için gerekki optimim sistem 800 mhz islemci 512 mb ram.

aynen hocam.işte günelleme ile geldi multitouch özelliği. beni korkutan ilemci hızı değil.zeten ilemci 1 ghz. ama ram 384 mb :(

x10 da multitouch var. Ayreten flash desteğide var. Hertürlü x10 al derim wildfre s te 512 lik ramı meşgl edecek ne yükleyeblrsn o işlmeciyle ?
flashmı ? :) işte güzel haber. :)

kaan7878

kaan7878

Üye
kullanana sormak lazım ama bencede x10 mini

Yigit315

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi
Gerek kalmadı cihazı aldık zaten. Konu Silinebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt