arkadaşlar merhaba.ben daha çok stabil bir cihaz istiyorum.karışık olmasın.ama uygulama az çok olsun.navigasyon da güzel olsun.android güzel ama kuşkularım var daha önce hiç kullanmadım . telefonla çok vakit geçirmem. ama az da olsa eğlence ararım.internette takılırım.sosyal ağlar felan.bir de cihazın kasmamasını istiyorum.sizce bu iki telefondan hangisini almalıyım kriterlerim doğrultusunda ???
en iyi multitasking bence N9da. uygulama disinda N9 en iyisi. uygulama icin lumia 900 veya iphone 4s al. stabil istiyosan android alma derim.
en iyi multitasking bence N9da. uygulama disinda N9 en iyisi. uygulama icin lumia 900 veya iphone 4s al. stabil istiyosan android alma derim.

stabil diyosan t10 almiycan dostum ios a androiddeki kadar ozellik koy anlarsin o zaman telefonlarda bekleme ekrani yok recovery yok ozellestirme yok sadece guncelleme bekliycen androidde kendi yazilimini bile yazarsin iphone alcama s2 ve ace aldim cok memnunum lumiaymis oymus buymus nokianin son direnci wp de bos is
stabil diyosan t10 almiycan dostum ios a androiddeki kadar ozellik koy anlarsin o zaman telefonlarda bekleme ekrani yok recovery yok ozellestirme yok sadece guncelleme bekliycen androidde kendi yazilimini bile yazarsin iphone alcama s2 ve ace aldim cok memnunum lumiaymis oymus buymus nokianin son direnci wp de bos is
+1,Android Cihazlar Nekadar Ekmek Okadar Köfte Şeklinde Fiyatlandırılmıştır,S2 ler mesela çok stabil biz çok memnunuz...
yeni s2ler ics yüklenmiş halde geliyor ve ben s2 mi ics ilede kullandım stabil denmesi yanlış olur ics ile
ics in stabil olduğunu söylemedim zaten kullanıcılar cihazlarının çok kastığını falan söylüyorlar ama gingerbread'da çok iyi çalışıyor hiç takılmadı şimdiye kadar
yeni s2ler ics yüklenmiş halde geliyor ve ben s2 mi ics ilede kullandım stabil denmesi yanlış olur ics ile

ben telefonu yenilerde aldım ama gingerbreadle geldi![]()
Ios un mağazası daha geniş ama değmez o fiyata o cihazlar , wp öyle kenara atılacak işletim sistemi değil ama microsoft'un yeni işletim sistemi geldi eski cepler çöpe politikası var,Android desen yavaş yani bi nexus bi s2 falan almadıkça memnun olamazsın.Onlar bile ics ile yavaşlıyorlar.Symbian a herkes ölmüş gözüyle bakıyor , meego desen devamı gelmeyecek ,meamo var tabi bi de bulursan alırsın ama uygulamalar nasıl bilmiyorum arkadaşta n900 vardı zamanında işlemci hızı şimdiki cihazların yarısı(yine ergen gibi farklı platformdaki cihazların işlemci hızlarını kıyasladım helal bana)
Bana kalırsa na yapıcan onları ucuz bi netbook al(en ucuzundan asus un ilk çıkardığı) taş çalasın 300tl falan olması olması lazım kurarsın bi linux dağıtımı ubuntu mesela nete de girersin oyunda oynarsın o kısıtlı cihazların yapamadığı herşeyi minimum takılmayla yaparsın.Bir tanede nokia'nın haftanın 7 günü şarjı giden bir cihaz aldınmı toplam 500(Bu kadar etmez aslında) ufak bir çantayla 7" ekranlı bir netbook seni yormaz.
ne kadar oldu? bi arkadaşım geçen perşembe aldı ics var dedi