galaxy s2 & htc sensation & galaxy w & htc sensation xe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan2635

Hakan2635

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 & htc sensation & galaxy w & htc sensation xe
merhaba Arkadaşlar;

şu an nokia c7 kullanıyorum, fakat belle den iyice sıkıldım, herhangi bir gelişme yok. onun için android e geçmeyi düşünüyorum.

sizce aşağıdaki telefonlardan hangisini seçmeliyim? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler

Ayrıca önerebileceğiz başka model var ise onlarıda söyler misiniz?

teşekkürler

isobabakral

isobabakral

Üye
s3 veya s2 htc alma

Hakan2635

Hakan2635

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar;

tercihlerinizi bildirirken seçiminizin neden o olduğunu da kısaca belirtirseniz çok sevinirim. (şarj az gidiyor, çabuk ısınma yaratıyor, modele özel karşılaşılan problemler, vs.)

teşekkürler

by*cambaz

Üye
bi kere galaxy w lü ele orta sınıf telefon

isobabakral

isobabakral

Üye
htc arayüzü hayvan gibi şarj yiyo kasma yapiyo ve 4 çekirdek cihazinda bile 4 cekirdegi ayni anda kullanamiyo

Hakan2635

Hakan2635

Üye
    Konu Sahibi
geri bildirimler için teşekkürler, benim de aklıma yatan galaxy s2 ama dediğim gibi şu ana kadar nokia kullandığım için yorumlarınızı almak istedim.

Peki galaxy s2 nin + / - yönleri nelerdir? en önemlisi şarjı ne kadar gidiyor?

son soru :)

Galaxy s2 mi iphone 4s mi?

teşekkürler

klongs

klongs

Üye
ikiside çok iyi cihazlar büyük ekran seviyorsan s2 al sevmiyorsan 4s al ben büyük ekran sevdiğim için s2 derim

Hakan2635

Hakan2635

Üye
    Konu Sahibi
işletim sistemi açısından hangisini öneririsiniz? android mi? ios mu?

klongs

klongs

Üye
ios daha iyidir ama android daha özgürlükçüdür mesela oyun yüklemek için hack gibi bir şeye gerek yoktur

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Htc One X derim bilgi almak istersen pm atabilirsin burda tartışmalara girmek istemem tekrar tekrar :)

isobabakral

isobabakral

Üye
onex alma ben ankara demette böyle yazılımci gibi bir yere sordum sadece adı 4 cekirdek dedi aynı anda devreye giremiyomus

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
onex alma ben ankara demette böyle yazılımci gibi bir yere sordum sadece adı 4 cekirdek dedi aynı anda devreye giremiyomus
Kardeşim yazılımcı mı neresi bilmiyorum artık sana yalan yanlış bilgi vermişler. One X te Tegra 3 işlemci mevcut ve 4+1 çekirdekli işlemciye sahip pasif yapıda bekleme de ve telefonu kasmıcak şekilde menü dolaşımlarında o +1 olan ek çekirdek çalışıyor sadece bataryadan tasarruf için eğer zorlucak bir durum olursa diğer çekirdekler devreye giriyor ;)

isobabakral

isobabakral

Üye
s3te de var onlar ve arayuz sarj yemiyo bence hangisinin tipini.seviyosan onu al

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
htc arayüzü hayvan gibi şarj yiyo kasma yapiyo ve 4 çekirdek cihazinda bile 4 cekirdegi ayni anda kullanamiyo
Htc nin arayüzü hayvan gibi diye bi tabir yakışmamış sana. Kasma yaptığı yok çekirdek olayını açıkladım zaten kullanamıyor diye bir şeyde yok ;) Bu arada o arayüz kadar güzel bir arayüz hiçbir firmada yok ;)

- - - Eklendi - - -

s3te de var onlar ve arayuz sarj yemiyo bence hangisinin tipini.seviyosan onu al
Arayüz şarj yemez sadece işlemciyi yorar o şekilde şarj yer. Touchwiz bence kötü bir arayüz sorunları mevcut ;) Tip açısından bilmiyorum düşünceniz ne ama One X kadar harika bir görünümü yok kişisel yorum.

isobabakral

isobabakral

Üye
sen htc fanı oldugun.icin oyle adam sattigi cihazi kotuleyip s3 al diyorsa bunda bisey vardir

isobabakral

isobabakral

Üye
ayrica tip de zevk meselesi suanda s2yi bile yormuyo hic bi oyun gerek yok bence okadar yuksek.cihaza

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Htc nin fanı da ilan edildik ya :kop2:

isobabakral

isobabakral

Üye
hepsi tip disinda assa yukari ayni

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
ayrica tip de zevk meselesi suanda s2yi bile yormuyo hic bi oyun gerek yok bence okadar yuksek.cihaza
Ben gerek var demedim ileride olucak ama ;) Sadece bilgisiz kulaktan dolma bilgilerle konuştuğun için sana yorum yaptım kardeşim farkındaysan bilgi istiyorsan pm at dedim arkadaşa :)

- - - Eklendi - - -

hepsi tip disinda assa yukari ayni
O zaman One X kötü demiceksin kardeşim benim aynıysa :sarıl:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt