galaxy s2 & htc sensation & galaxy w & htc sensation xe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isobabakral

isobabakral

Üye
sen hangi cihazi kullaniyosun

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Şu an Nokia 7610 :)

isobabakral

isobabakral

Üye
abi bende s2 ve 5830i kullaniyom arkadasta xe var oluyo s2 icin nasil yorum atabiliosun android kullanmadan android icin

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
abi bende s2 ve 5830i kullaniyom arkadasta xe var oluyo s2 icin nasil yorum atabiliosun android kullanmadan android icin
Çünkü tecrübe var kardeşim. Bir sürü arkadaşım var S2 kullanan ve ben S2 ye laf söylemem çünkü One X olmazsa S2 alırım onun tipi de çok hoşuma gidiyor ve performansı yeterli herşey için. Telefonun sisteminde sorun olabilir veya çok program oyun yüklemiş olabilir telefona bu yüzden kasma yapabilir ;)

isobabakral

isobabakral

Üye
aynen bende cok seviom 4s alcaktim s2nin yaninda oyuncak gibi kaldi

isobabakral

isobabakral

Üye
.d bu forumda bilgi paylasimindan cok fan kavgasi var haci

isobabakral

isobabakral

Üye
ortaya soyledim

Superfan

Superfan

Üye
Şimdi 3.mesajına bakarsak Iphone 4S ve Galaxy SII arasında kalmışssın.Şimdi İOS gerçekten mükemmel bir işletim sistemi.Fakat android bölümüne gittiysen oradan çok rahat şekilde oyun paylaştığımızı görmüşssündür.Ama IOS da böyle bir durum yok.Bir şekilde telefonu hackleyeceksin.Çok zor değil.Çok rahat oluyor.Yeni yeni yöntemler çıkıyor.Programla felan da oluyor.Yani kolay ama uğraşmak istemiyorum diyorsan zor olacak.Ama androiddeki bazı oyunlar İOS da türkiyeye açık ve ücretsiz.Bunlardan oynarsın.Para vermeden başka yol yok.O yüzden Android öndedir.Ama Iphone uzun ömürlü bir telefon.Android alacaksan güçlü bir telefon alacaksın.Çünkü her gün bir android telefon çıkıyor.Birinde şu eksik, diyerinde şu eksik diye diye gidiyorlar.O yüzden geliştiriciler performansı zorlayacak uygulamalar yazıyor.Buda telefonun geri kalmasına neden olur.Ama Iphone 1 tanedir.1 tane kalır.Her şey ona göre gelir.

O yüzden alacaksan SII alma.Daha güçlü bir telefon al.SII güçlü ama yakında söner.SIII olabilir dedikleri gibi.Sony Xperia serisine çok güzel telefonlar geliyor.Onlardan birini de alabilirsin.Tabi en kötüsünde Xperia S olacak şartıyla.Ama bütçen uygunsa Galaxy SII yi 1.100 liraya görmüştüm.%25 indirimdeydi.Yani indirimler olunca alabilirsin.Umarım güzel bir seçim yaparsın.İlk android her zaman önemlidir.:oke:

blacktalon

blacktalon

Üye
Her telefon söner illa ama s2 nin hemen söneceğini sanmam

enaa_881

enaa_881

Üye
soylediklerin arasinda s2 ama s2mi 4s mi diye soruyosan oradaki karar bence sana kalmis malum biri ios biri android

hotlock

hotlock

Üye
htc arayüzü hayvan gibi şarj yiyo kasma yapiyo ve 4 çekirdek cihazinda bile 4 cekirdegi ayni anda kullanamiyo

4 çekirdeğin hepsini aynı anda kullanırsa o telefonun sarjı 1 saat bile gitmez. Gerek olduğu zamn kullnır tabikide.

amcalu1

amcalu1

Üye
Adam telefon önerisi istemiş bitsin artık şu htc samsung tartışması arkadaşın açtığı konuya gelince söylediğin cihazlar arasında en iyisi galaxy s2

hotlock

hotlock

Üye
Samsung daha e250 lilerde d900 lerle uğraşrken htc android in temellerini atıyodu :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt