Galaxy S2 Custom Rom (İSTEK)

Sponsorlu Bağlantılar

n_yavuz

n_yavuz

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Custom Rom (İSTEK)
merhaba arkadaşlar ben galaxy s2 kullanıcısıyım ve touchwiz arayüzünden çok sıkıldım cihazıma bir custom rom yüklemek istiyorum. Sizden ricam bana sense veya xperia arayüzlü stabil bi rom vermeniz nette çok araştırdım ancak sitelerin çoğunun ingilizce olmasından dolayı birşey anlamadım şimdiden çok teşekkür ederim

striker55

Üye
4.4.2 rom mevcut internette onu kullanabilirsin stock android ben çok memnunum sanada tavsiye ederim

hayalalemi52

hayalalemi52

Üye
Bende xperia z yulku rom dosyası zip var ordan kuruyorum cok guzel arayuzu istersen internete yukleyip indirebilirsin

n_yavuz

n_yavuz

Üye
    Konu Sahibi
Nerdn bulacağımı bilmiyorum ki :-(

hayalalemi52

hayalalemi52

Üye
Bende birtane vardı xperiyaz açılışı falan aynı rom aynı z ama bir eksiği vardı radro yokdu bende kullanmadım nerden buldum dersen maxicep rom lardan baya eskilerde yada internetdede bulabilirsin.Ben sana atarim n_yavuzRomu kurmadan önce recovery den factory reset atmayı unutmayın link

Bir tşk yeter :) android sürümü 4.2.2

• Beğen
Tepkiler: hardal00

prestijkatil

Üye
Bende birtane vardı xperiyaz açılışı falan aynı rom aynı z ama bir eksiği vardı radro yokdu bende kullanmadım nerden buldum dersen maxicep rom lardan baya eskilerde yada internetdede bulabilirsin.Ben sana atarim n_yavuzRomu kurmadan önce recovery den factory reset atmayı unutmayın link

Bir tşk yeter :) android sürümü 4.2.2

ben s2 4.1.2 kullanıyorum tel root lu değil yüklenirmi yoksa root mu yapmam gerek

hayalalemi52

hayalalemi52

Üye
Root yapmadan da kura bilirsin telefondan recovery e girdiğinde sana vercem zipi telefona flaşla cwm modu kurulacak ondan sonra telefona ister robot dosyası zip olanı kur ister direk ROM kurabilirsiniz

prestijkatil

Üye
Root yapmadan da kura bilirsin telefondan recovery e girdiğinde sana vercem zipi telefona flaşla cwm modu kurulacak ondan sonra telefona ister robot dosyası zip olanı kur ister direk ROM kurabilirsiniz

kardeş zahmet olacak ama birşey soracağım dosyaları indirdim diyelim zip ten çıkarmadan direk telemi atacam ve zipten çıkarıp öylemi atacam ve sd kartamı atim yoksa tel hafızasınamı

hayalalemi52

hayalalemi52

Üye
Zipten çıkarmadan hafıza kartına atcan recovery de kurcan tmmAma telefonu kurduğunda telefon ilk açılmıyacak bu sadece cwm yi kuruyor telefondan cwm giren ROM yuklicen kullanmaya başla ROM kurduğunda telefon rootlu oluyor istersen atabilirim

prestijkatil

Üye
atabilirsen sevinirim birde nasıl yapıldığını anlatırsan kusurabakma ben biraz fıransızım bu konularda

hayalalemi52

hayalalemi52

Üye
Gerekli Dosyalar
CWM Recovery -
SU & BusyBox -

- öncelikle indirdiğiniz zip dosyalarını sdcard içerisine kopyalayın
- cihazınızı recovery modda yeniden başlatın
- recovery menüsünde bulunan apply update from external storage seçeğine girerek kopyaladığınız CWM.zip dosyasını seçip onaylayın.
- yükleme bittikten sonra cihazınızı kapatıp cwm recovery modunda açın.
- bu sefer install zip from sdcard seçeneğini kullanarak SU-Busybox-Installer.zip dosyasını seçin ve onaylayın.
- artık cihazınız root olmuştur. yeniden başlatarak kontrol edebilirsiniz.
Not: alıntıdır demedim 100% çalışıyor1-Odin3 v1.85 programını indiriyoruz.
2-Root dosyalarını linkinden indiriyoruz.
3-Telefonu PC'ye bağladıkdan sonra odin i açıyoruz.
4-Sağ tarafta pda yazan kısıma tıklayıp root dosyasının içindeki 5. dosyayı seçerek telefona yüklüyoruz.
5-6.Dosyayı telefonun hafızasının içine atıyoruz.
6-Sonra telefonu Recovery moda alıp (Ses açma+Power+Home) tuşları ile recovery moddan 6. dosyayı zip from sd card bölümünden yüklüyoruz.
7- telefonu yeniden baslatıyoruz ve açılırken sarı bir ünlem işareti görürseniz telefonunuz rootlanmış demektir
Not:alıntıdırFramaroot ile tek hamlede Samsung Galaxy S2, S3, Note 2 root yapmak (Denendi) - MaxiCep

Eniyisi bu demedim telefondan rootu kaldırdım programı açtım istediğimi seçtim telefon rootlandı telefonu kapatıp açınca

Takipçi Satın Al

Üst Alt