Nokia C3 vahşeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

derrickrose34

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C3 vahşeti
Merhaba arkadaşlar.Babalar günü vesilesiyle babama Nokia C3 bir telefon aldım. İnternetten aldım çok ünlü bir alışveriş sitesi zaten hepsiburadadan aldım.Ama ürün geldiğinde bir de ne göriyim Made in China yazıyor.Oysaki 6 ay önce Teknosadan aldıgımız c3 Romania malıydı.Dedim heralde telefon çakma. Bakıyorum tuş takımı kasa ağırlığı menüler aynı fakat şu MAde in China olayı canımı sıktı telefonun pil yuvasında Made in China yazıyor ve yanında Nokia kom a.ş. garantisi yazıyor ve Nokia Corporation da yazıyor... Ve birde şöyle bişi var abimin bataryasında hologram varken benim bataryada hologram yok... Ne yapmalıyım sizce telefon gerçekmi çakmamı mağazayıda arıcam telefonu geri yollamayı düşünüyorum aslında yollamak istemiyorum güzel telefon alıştım bile ama şu made in china ve hologram olayı canımı sıkıyor... :S

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Arayüzden orjinal olup olmadığını anlayabilirsin zannediyorumki.Ayrıca Nokia da telefonlarını Çin'de üretebilir,bunun nesi kötü?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
telefondamı yazıyor bataryadamı ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
benim 6710s de Çin üretimi. Çok da sağlam

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Çin'deki NOKIA fabrikasında üretilmiş. Endişelenecek birşey yok.

derrickrose34

Üye
    Konu Sahibi
evet aslında bende öyle düşündüm ama hologramı yok bataryanın :S mad eagle telefonun pil yuvasında yazıyor...

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
İyi güzel hoşta vahşet ne alaka :kıskıs:

derrickrose34

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat çekici olsunda hemen cevap alıyım diye :) PEki arkadaşlar bende öyle düşündüm zaten çinde üretilebilir ama neden hologramı yok abiminkinde var :S gerçi her nokia bataryasında war

derrickrose34

Üye
    Konu Sahibi
Abi dalgaya almayın yaa tribe girdim işte ondan öyle oldu şimdi baktımda banada komik geldi gülüyorum :D :D :D peki abilerim şu hologram olayı nolcak bataryada hologram yok ?

KayraBey

KayraBey

Üye
Bak o hologramı topkapı'da da yapıyorlar haberin olsun.Bir hologram ile orjinal olacak sanıyorsan yanılıyorsun :)

derrickrose34

Üye
    Konu Sahibi
Hologram olmasa olur diyorsun yani abicim ama şimdi bu telefon gerçek yani.Peki abilerim bunu resmi bir yerden teyit edemizmiyiz nokianın felan böyle bir servisi yokmu ?

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Hologram olmasa olur diyorsun yani abicim ama şimdi bu telefon gerçek yani.Peki abilerim bunu resmi bir yerden teyit edemizmiyiz nokianın felan böyle bir servisi yokmu ?

Garantin gerçekten Nokia'ya aitse hologram önemli bir unsur değil.İşletim sisteminde problem yoksa zaten sorun olmaz ama 1-2 yerde orjinal malzemelerin sahteleri ile değiştirildiğini duymuştum.Bataryan sahte olabilir mesela...

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye

avea'dan aldığım x3-02'de öyleydi..
sağlamlık konusunda; ekran 3 gün var 4 gün yok.. wireless 1 dk çekiyor sonra gidiyor, ayarları silip düzeltince 1 dk daha kazanıyorsun ama yine gidiyor.. konuşunca karşıdaki ses sanki boş bir koridordan geliyor, güzel efekt vermişler ama ahize cızırtısından galiba:D ... dokunmatik yüzünden tırnağım kan topladı... tuşlar yerinden çıkmasaydı mesaj belki de bu mesajı o telefondan yazacaktım :)

Sonuç; aldığım günden beri garantide (7.defa).. maksat teknik servis aç kalmasın..

- - - Eklendi - - -

edüt: netaş B02 öneririm.. benimki deden kalma ama ben çok memnunum

derrickrose34

Üye
    Konu Sahibi
O zaman sonuç olarak telefon gerçek ve benim bu telefonu geri yollamama gerek yok değil mi ?

backwater

backwater

Üye
çin de iş gücü bol ve ucuz oldugu için nokia da oraya kaymış anlaşılan

derrickrose34

Üye
    Konu Sahibi
Peki abilerim öyle diyosanız öyledir ama ben yinede bir firmaya telefon açmak istiyorum. saçma bir olay keşke şunun orjinal oldugunu kanıtlamak için bir servisi olsa nokianın :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...