Çin Malı Orjinal 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shop130

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı Orjinal 5800
Öncelikle selamlar... Arkadaşlar Yardımlarınızı Bekliyorum...

Problem:Arkadaşlar İddiaya Girdik 2mizdede 5800 var onun kapağı açınca içinde Made in China Yazıyor Benimkinin İçinde Made in Hungary Çocuk Diyo Benimki çakma değil seninkinden güzel ben inanmadım Okuldan Çıkınca Herhangi önümüze çıkan ilk telefoncuya girip sorduk adam dedi bu çakma filan değil nokianın cin dede fabrikası var romanyadada almanyadada orda burda büssürü şey saydı ama bana tatmin edici gelmedi iddiayıda kaybetmiş oldum diğer arkadaşlarımınkinede baktık hungary yazıyo bi o arkadaşın chine yazıyor cevapları bekliyoruum ... Arkadaşın Telefon Çakmamı Değilmi ?

_RYUK_

_RYUK_

Üye
arkadaşım nokianin bir çok ülkede fabrikası var eğer orijinal nokia ise şu numarayı tuşlayın *#0000# telefonun modeli filan yazar,yazı model numarası çıkarsa orijinaldır

Ronaldinho22

Üye
Bu tıpkı apple arkasında made in china yazını görüp bu iphone çakma deyip geri iade edenler gibi olmuş :))
maliyeti ucuzlatmak için çinde üretim yapılıyor orj. bir çok üründede bu yöntem kullanılıyor

shop130

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar yanıtlarınız yardımcı oldu :) öğrenmiş oldum sadece aklımda soru işaretleri kalmıştı diğer arkadaşlarımınkinde hungary yazarken nasıl oluyoda china yazıp orjinal oluyo diye en azından biraz konu hakkında bilgi edinmiş oldum ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt