nokia batıyor !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Nokia bittiği an bugünkü 1000 liralık android en az 1500 ;)

otostopçu

otostopçu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
random1

random1

Üye
batmasını millet niye istiyor anlamadım? diğer şirketlerde hisselerimi var ya da şirketler onlara bedava telefon mu veriyor?

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bir görüş vardır ya "Düşene bir tekme'de sen vuracaksın" o görüşü uyguluyorlar.bilmiyorlar ki şu anki fiyatları mumla arar hale gelecekler.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
hadi symbiancılar android e

zaza

zaza

Üye
Biz ona giciklik diyelim :) yillardan beri nokia kullandim. En son androide gecmeden once herseyi yapar dusuncesiyle e71 aldim. Almaz olaydim... O sure boyunca ram yetersizligi, hafiza dolu uyarilari, v.b bircok delirtici seyle karsilastim. O zamanlar o telefon super deniliyordu..? Pardon biz oyle sanmisiz... Ustune biraz para koydum o zamanin fenomeni htc desire aldim. Baktim ki nokia iyi derecede kaziklasmis paramin yarisinin hakkini bile vermiyor ve inadina hoslandigim ozellikte telefonlara symbian yukluyor dedim tamam bu kadar. Nokia dunya kralida olsa hani sutten dili yanan misali asla almam gene bir yerde bir halt yapar... O yuzden gicigim nokiaya. N73 aldik yok efenim joistik bozulur. N70 yok efendim soyle olur. E72 e71 ile ayni kadere mahkumdur. 5800 kurdanla calisir ama benim parmagi okumaz ya peki ne? 2 kat pahalida olsa yinede nokia almayacam.

technoshark

technoshark

Üye
ha bire batıyor çıkıyor ne oluyor anlamış değilim, batıyorum diyerek ürünleri ucuza satıyoruz mu diyecekler ?

aaydin

Üye
nokia batmaz nokia çok alicisi war nokianın yeni çıkardığı telefonlar nokiayı yükseltiyor

otostopçu

otostopçu

Üye
Biz ona giciklik diyelim :) yillardan beri nokia kullandim. En son androide gecmeden once herseyi yapar dusuncesiyle e71 aldim. Almaz olaydim... O sure boyunca ram yetersizligi, hafiza dolu uyarilari, v.b bircok delirtici seyle karsilastim. O zamanlar o telefon super deniliyordu..? Pardon biz oyle sanmisiz... Ustune biraz para koydum o zamanin fenomeni htc desire aldim. Baktim ki nokia iyi derecede kaziklasmis paramin yarisinin hakkini bile vermiyor ve inadina hoslandigim ozellikte telefonlara symbian yukluyor dedim tamam bu kadar. Nokia dunya kralida olsa hani sutten dili yanan misali asla almam gene bir yerde bir halt yapar... O yuzden gicigim nokiaya. N73 aldik yok efenim joistik bozulur. N70 yok efendim soyle olur. E72 e71 ile ayni kadere mahkumdur. 5800 kurdanla calisir ama benim parmagi okumaz ya peki ne? 2 kat pahalida olsa yinede nokia almayacam.
ozamana göre en iyi iş telefonu n71 di şimdi de E6 nın karşısında durabilen iş telefonu bana göre yok blackberry zaten sallantıda oda sapıttı. sen e71 i sensation xl ile mi karşılaştırıyorsun. nokia almam demende bişeyi değiştirmiyor lumia 800 yada 900 kullansaydın samsung htc fln hikaye olduğunu anlardın. 5800 ilk dokunmatik telefonuydu. htc nin ilk dokunmatik telefonlarına bakarsan parmak okumak fln hak getire. vede 5800 dokunmatik değl basmatikti. oyüzden telefonun yanında o kalemide veriyorlar basabilesiniz diye. 5800 a laf edenler samsung star fln kullanmadılar yada tartışma çıkmasını çok istiyorlar.

zaza

zaza

Üye
Ne alaka ben htc sensation xl ilemi karsilastirdim? E71 ile htc desire neredeyse ayni zaman biriminde piyasaya suruldu. Benim anlatmak istedigim hala bazi symbian cihazlarda ki yetersiz kapasite... Ram dusuk o dusuk bu dusuk. Nokia luma ya gelince evet kullanmadim ama sogukluk onu asla almayacagima bir isarettir. Windowsu ne yapicam. Zamaninda ben yetersiz uygulama yuzunden androidden ios'a gectim. Uygulama konusunda gelisincede tekrar android aldim. Windowsun bu kadar geliseceginide sanmam. Rakip olmak kolay onemli olan icraat yapmak.

otostopçu

otostopçu

Üye
Ne alaka ben htc sensation xl ilemi karsilastirdim? E71 ile htc desire neredeyse ayni zaman biriminde piyasaya suruldu. Benim anlatmak istedigim hala bazi symbian cihazlarda ki yetersiz kapasite... Ram dusuk o dusuk bu dusuk. Nokia luma ya gelince evet kullanmadim ama sogukluk onu asla almayacagima bir isarettir. Windowsu ne yapicam. Zamaninda ben yetersiz uygulama yuzunden androidden ios'a gectim. Uygulama konusunda gelisincede tekrar android aldim. Windowsun bu kadar geliseceginide sanmam. Rakip olmak kolay onemli olan icraat yapmak.
adamlar deli gibi yatırım yapıyorlar wp ye bütün forumlar geleceğin sistemi wp diyor wp 8 çıktığı anda android telefonlar 250 300 tl ucuzlayacak gibi geliyor. çünkü 256 mb ram ile android in 1.2 ghz de zor çalışan oyunlarını çalıştırabilecek katar stabil bir sistem. uygulama olarak böyle giderse 2 3 ay içinde androidin 2011 deki mağazasına eş değer olacak vede bunu toplamda 8 ayda yapmış olacak

DraugHuan

DraugHuan

Üye
Nokia batacaksa batsın artık hakketten ya..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: random1
random1

random1

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
muhtemelen. ona bakarsan bende ios ve androidi beğenmiyorum. ama kötülemiyorumda. çünkü onlarında iyi yanları ve kullanan insanlar var.
Çok güzel düşünüyorsun, aynen katılıyorum sana...

• Beğen
Tepkiler: random1
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
batsın bu nokiaaaaa çıksın şu lumiaaaa
destek vermeyen symbian yazıklar olsuun..
androiddeki hd'ler iostaki güncellemeler
symbiandaki kasmalar benimmi olsuuuunnn :d:

Orhan Baba c6-01 kullanıyomuş gençler :kop2:

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
batsın bu nokiaaaaa çıksın şu lumiaaaa
destek vermeyen symbian yazıklar olsuun..
androiddeki hd'ler iostaki güncellemeler
symbiandaki kasmalar benimmi olsuuuunnn :d:

Orhan Baba c6-01 kullanıyomuş gençler :kop2:
Helaaaal...:alkis

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
otostopçu

otostopçu

Üye
neden melodisi ile okudumki :D

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Peki kaç kişi e72 veya e71,kaç kişide htc desire kullanıyor.e71 veya e72 daha çok kullanılıyorsa nedeni nedir acaba?

-efşan

-efşan

Üye
Peki kaç kişi e72 veya e71,kaç kişide htc desire kullanıyor.e71 veya e72 daha çok kullanılıyorsa nedeni nedir acaba?
Ben Htc kullanıyorum uzun bir süredir. HTC Desire Z cihazım.:D
Tabi önceden Nokia idi. Ama ben Htc'ye daha sıcak bakıyorum şuan.

- - - Eklendi - - -

Bu arada batan bir şirket için nasıl mutlu olunabilir anlamıyorum. On bin işçi işsiz kalacak.
Yazık..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...