Ama Symbian ı Nokia değil Microsoft öldürdüNokia Symbian'ı Öldürdü
Allahım ya konunun içinde cep telefonuna ait bi terim bile geçmiyor hala Nokia eşittir cep telefonu diyorsunuz. Ne haliniz varsa görün.
Alakası olmasaydı şimdiye konu silinir ya da taşınırdı...@0MG90 arkadaşımız haklı abi. Konuda telefonla alakalı bi haber yok. Sırf nokia, telefon da üretiyor diye nokia ile alakalı her konunun burda açılması mı lazım? Mesela nokia, kapı üretmeye başladı diyelim. O zaman sizlerin deyiminizle bu konuda burda açılabilir sırf nokia ismi geçiyor diye.
1. Konuşmana dikkat et, şikayet butonu olduğunu unutmatelefon geçmiyor omg90 haklı saçma sapan işler yapmayın
Aynen, Apple konusu olsa sorun olmazdıgerçekten anlamıyorum Nokia ile telefonu bağdaştıramamak için 2008 den sonra dünyaya gelmek lazım bir de mesela Apple ile ilgili bir haber olsa; şu kadar kar etti falan bunun haberi yapılmaz mı?eğer bu yapılırsa bu da yapılır hatta muhtemelen Nokia seneye telefon çıkaracak bunun için sermaye biriktiriyor.
Sent from mTalk
sen konu içeriklerini iyi okumuyorsun galiba göz ucuyla baktığın belli. Apple için verdiğin örneğe gelirsek, şu kadar sattı derken içinde hep telefon konusu var. Şu çeyrekte bu kadar adet sattı bu kadar kâr etti diye yazılıyor. Peki bu konu için nasıl düşünmemiz gerek? Son zamanlarda telefon satışı yapamadığı için nokia, işten çıkarmalara başladı gibi mi algılamamız lazım. Eğer öyleyse tamam haklısın konunun yeri burasıdır.gerçekten anlamıyorum Nokia ile telefonu bağdaştıramamak için 2008 den sonra dünyaya gelmek lazım bir de mesela Apple ile ilgili bir haber olsa; şu kadar kar etti falan bunun haberi yapılmaz mı?eğer bu yapılırsa bu da yapılır hatta muhtemelen Nokia seneye telefon çıkaracak bunun için sermaye biriktiriyor.
Sent from mTalk
Bu Mesajı Ben Yazmadım @Ozan Bu Soruna Bir El Atın Artıktelefon geçmiyor omg90 haklı saçma sapan işler yapmayın
Yani ?Allah yollarını açık etsin.
İşten atılanlar İnşAllah daha iyi yerde iş bulur
Bu arada bunlar zaten tasarruf yüzünden bu halde, cihazlara 256mb yerine 768mb ram, 600mhz yerine 1.2ghz işlemci koysalardı şu an WP değil Symbian ve Meego olucaktı
Asıl Sorun Nokia DÜŞMANLIĞI...
EFSANE NOKIA
Bu Bölümü Nokia Haberleri İle Dolduracağım![]()
Bada gibi mi![]()