avcitalip
Üye
Bugün Gold'dan Samsung Galaxy SII Alacağız,Bazı Sorularım var !
Arkadaşlar :
samsung telefonlarında vidaların açılıp açılmadığını nereden anlarız ?
Galaxy SII'nin paket içeriği nedir ?
gold'dan almak doğrumudur ? I9100G ise almamak gerektiğini biliyorum çünkü bunlar Amerika versiyonu...
Gold'da cihaza kasko yapılıyor mu ?
Arkadaşlar yorumlarınız için şimdiden teşekkürler,yorumlarınızı akşama kadar bekliyorum
- - - Eklendi - - -
Almaya gidiyorum...
- - - Eklendi - - -
cihaz alınmıştır kimse yorum yazmamış ama yinede teşekkürler,konu kilitlenebilir veya silinebilir...
- - - Eklendi - - -
kusura bakma kardeşim yorumunu görmemişim aynı şekilde düşündüm bende vidalara baktım kurcalanmış gibi durmuyordu sonra bataryayı kaldırdım i9100 yazıyordu hemen aldım 12 Taksite böldürdüm + kasko(vip protect) diye birşey aldım
yorumun için çok teşekkürler...
samsung telefonlarında vidaların açılıp açılmadığını nereden anlarız ?
Galaxy SII'nin paket içeriği nedir ?
gold'dan almak doğrumudur ? I9100G ise almamak gerektiğini biliyorum çünkü bunlar Amerika versiyonu...
Gold'da cihaza kasko yapılıyor mu ?
Arkadaşlar yorumlarınız için şimdiden teşekkürler,yorumlarınızı akşama kadar bekliyorum
- - - Eklendi - - -
Almaya gidiyorum...
- - - Eklendi - - -
cihaz alınmıştır kimse yorum yazmamış ama yinede teşekkürler,konu kilitlenebilir veya silinebilir...
- - - Eklendi - - -
telefonun açılıp açılmadığını anlaman için arka kapağı aç ve vidalara bak aşınma olup olmamasından anlayabilirsin.ama gold'dan alıyorsan zaten açılmamış olur.
kusura bakma kardeşim yorumunu görmemişim aynı şekilde düşündüm bende vidalara baktım kurcalanmış gibi durmuyordu sonra bataryayı kaldırdım i9100 yazıyordu hemen aldım 12 Taksite böldürdüm + kasko(vip protect) diye birşey aldım
yorumun için çok teşekkürler...