Gözlüğünü çıkar kardeşim. Az eleştirin. Benim bir sürü yazım var Nokia'nın güzel yanlarını savunduğum. Ama eksikliklerinide yazıyoruz burda. Bize Nokiadan gelen açıklamalar neydi? Fp1 gelecek Fp2 gelecek sonrasında Carla sonrasında Donna. Şimdi ne oldu Fp1 = Carla Fp2 = Donna. Bu aldatmacayla mı sen desteğini çekmediğini söylüyorsun ? Türkçe dil hazırlamak bu kadar mı zormuş ? Htc one X geldi, S3 geldi. Nokia lumialar halen gelecekk
Kendinizi kandırın. Nokia çok güzel hiç etkilenmedi hatta. Nokianın satışarı hepsinden iyi. Lumialar Dünyanın en iyi telefonları. Lumia900 S3 ve Htc One x i 10 katlar sonra çarpar böler karesini alır. En gral nokia. Nokia büyüksün.
FP1 ve FP2'den sonra Carla ve Donna gelecek diye resmi bir açıklama yapıldı mı? Bağlantısını verebilir misin?
Lumia serisinin tanıtımı için şu anda eğitim verilmekte İstanbul'da. Büyük bir tanıtım olacak.
Neden hırsını burada almak istediğini bilemiyorum, Nokia'nın seni desteksiz bıraktığını falan sanıyorsun ancak kimse 603'e desteği kesmiş değil. Şu anda yeni güncellemeler hazırlanıyor. FP2 gelmeden bile ara güncellemeler gelebilir. 5800 gibi bir telefona 3 yıl boyunca destek vermiş bir üretici olarak Nokia 603'e desteğini verecektir. Resmi bir açıklama yapılmadı, kendi kendine gelin güvey olma lütfen, çünkü yazdıklarının doğruluk payı sıfıra yakın, tamamen taraflı ve o elindeki telefon ile daha neler yapılabildiğini bilmeden gelmiş ateş püskürüyorsun. Onun yerine git Qt, C++ falan öğren çok destek istiyorsan. İstediğin uygulamayı sen geliştir, markete ekle.
Ne oldu? Bir afalladın, ağzın gözün birbirine karıştı. Nokia'yı kimseye ezdirmem çünkü Nokia benim
dünya görüşüm, siyasi partim, gelecekteki işim, gençlik arzum, çocukluk hayalim, en sevdiğim rüyam ve hatta gölgede 90 dereceymiş kızz diye bağıran Necla Ablamdır. Hangi rakamlarla konuşuyorsun? Ben ki Nokia için bu kadar emek, göz yaşı, alın teri, parmak kası ve beyin gücü vermiş biri olarak; şu anda Lumia 900'den daha iyi bir akıllı telefon göremiyorum ortalıkta. Neden mi? Çünkü Lumia 900 elegant, güzel, çekici, hoş, alımlı ve hızlı. Metro arayüzü sayesinde SGS3'ten bile daha hızlı hareket ettiğine bahse varım. Ki, o SGS3'teki tasarım nedir öyle. Zaten gördüğümüz üzere, Nokia Lumia 900 Amazon gibi nacizane(!) bir online-alışveriş sitesinin gösterdiği rakamlara göre hala satışta birinci. Buna ne diyorsun anacım?
'Nokia hâlâ çift çekirdeğe geçemedi, rakipleri 4 çekirdekle uğraşıyor' gibisinden beyhude bir örnek vermek üzereysen lütfen tut kendini. Nokia Lumia 900'den daha hızlısını gördün mü? 4G LTE ağını aç, IE ile herhangi bir sayfayı göster. 4 Çekirdeğe ihtiyacın dahi olmaz.
Teşekkürler Nurhayat!