Nokia'da tırpan harekatı! :(

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
Windows ilk çıktığında win7 gibi değildi :)

Lumiaların ilk serisi ve N8 lere C7 lere bakılınca aradaki fark...
Ayrıca şuanda oyun ve uygulama dışında eksik kalmamış.
Donanım gelişecek.
Wp8 gelecek.
Pureviewli Lumialar gelecek.
4 Çekirdeklileri vsvs.
1 Yıl içinde Olcaklar; Daha kimse iOs Android demiyecek en iyi telefon.
"Yeni lumia çıkmış olum 41 Mp varmış gördünmü?" denilecek.
"Olum şu Lumia xxx deki uygulama bizdede olsa keşke"...
ne güzel hayaller bunlar.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

polo128

Üye
1 Yıl içinde Olcaklar; Daha kimse iOs Android demiyecek en iyi telefon.
"Yeni lumia çıkmış olum 41 Mp varmış gördünmü?" denilecek.
"Olum şu Lumia xxx deki uygulama bizdede olsa keşke"...
İnsallah dostum ama hayal kuruyosun :D Ufukta dedıgın gıbı bısey yok :D

Polymath

Polymath

Üye
Galatasaray'ın Uefa kupası, Fenerbahçe'nin 6-0'ı , Nokia'nında Lumia900'ü var. Tüm dünya bu üç şeyden ibarettir. :nono:

pRime.

pRime.

Üye
hepsini geçtim oyun uygulama dışında symbian'la arada fark kalmamış. o farkları buraya yazarsam bu konu bir 20 sayfa daha uzar. :oke:

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
PriZm

PriZm

Üye
tamam, çeviriyi düzelttim. arkadaş anlayabilsin diye aceleden hatalıda olsa çevirmeye çalıştım. ama alay konusu olacağımı bilseydim karışmazdım.
Kimse seninle dalga geçmediki :)

pRime.

pRime.

Üye
tamam, çeviriyi düzelttim. arkadaş anlayabilsin diye aceleden hatalıda olsa çevirmeye çalıştım. ama alay konusu olacağımı bilseydim karışmazdım.
senin için demedi ingilizce terk lafını. kendisi için söyledi. sen de doğru çevirdin ancak kelimelerin yeri yanlıştı. :)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

polo128

Üye
Herkes burdaymıs ee nasılsınz ? Herkes sustu bı anda sankı :D

PriZm

PriZm

Üye
ST sustu herkes sustu:ehe

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
KayraBey

KayraBey

Üye
Tırpan derken nokia çiftçiliğe mi başladı ne oldu anlamadım :P:

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
    Konu Sahibi
random1

random1

Üye
Arkadasım herkes istedigi teli alsın bu konu da kapansın :D :D Ben 701 alcam :D Fıstık gibi telefon :D Ama af yok olsun :D Sonucta karsılıyo benı :D Lumialarada zaten param yetmıyo :D Yetsede almam :D Mal gibi telefon hepsi :D Hem guzel olsa ne olcak ben begenmedıkten sonra dımı ama ? :D Neyse son sozum su Bence suan 4s kral, sgs3 kralice :op: :D

o mal gibi dediğin telefonlar için şimdiden sıraya girmiş insanlar var. ayrıca o telefonlar mal gibi değil. herkesin zevki kendine. bende son dediğin telefonları beğenmiyorum.

polo128

Üye
o mal gibi dediğin telefonlar için şimdiden sıraya girmiş insanlar var. ayrıca o telefonlar mal gibi değil. herkesin zevki kendine. bende son dediğin telefonları beğenmiyorum.

Herkesin kendi gorusu tabi :oke:

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
    Konu Sahibi
Nokia dan Başka Telefon Düşünemiyorum ne Iphone ne Samsung Garibanın Dostu Nokia :)

• Beğen
Tepkiler: Nokiafanboy ve Esendağlı
saynesim

saynesim

Üye
nokia kesinlikle batmıyor gereksiz fazla olan fabrikaları kapatıp az masraf çok iş daha iyi kalite vermeyi hedefliyor nokia batarsa ben kendimi ege denizi bayraklı izmir denizine ayağıma taş bağlayıp atlayacam

Takipçi Satın Al

Üst Alt