Symbian'dan Android'e...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nosferattu

Üye
    Konu Sahibi
Symbian'dan Android'e...
Evet arkadaşlar artık bende androidli bir cep telefonu almaya karar verdim.Yaklaşık 2 senedir N8 kullanıyorum.Symbian artık ölüyor bana göre.Oyun,program artık azaldı.Anca java oyunları takip eder olduk.Onun için bu kararı aldım.Sizce androidli hangi telle takas etmeliyim ve nedenini yazarsanız çok iyi olur.Buradaki yorumlara göre tel alıcam çünkü.Fikirlerinizi bekliyorum...

meletim

meletim

Üye
bende galaxy s3 düşünüyorum bayadır inceliyorum bi bak istersen ona ..

yaren_dede

yaren_dede

Üye
androit bölümüne açsaydin keşke konuyu, telefonu kullanan onlar daha iyi bilgi alabilirsi

nosferattu

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 düşünüyom ama bilemiyorum iyi incelemek lazım.Şöyle bi baktım güzel özellikleri var.Artık symbiandan bişiy beklemiyom.Beklesekte bence boş bekleyiş olur...

Akatsuki

Akatsuki

Üye
Bende C7 ile takasa girebileceğim Androidli bir telefon arıyorum. XPeria U düşündüm ama daha çıkmamış galiba piyasaya.

nosferattu

Üye
    Konu Sahibi
Android aldı başını gidiyor.Hd oyunlar androide symbiana hd oyunların javası çıkıyor.Bizde bi hevesle bekliyoruz ama sonuç hayal kırıklığı oluyor hep.Androide geçme sebeplerinden biriside bu.

doctorrr

doctorrr

Üye
Android aldı başını gidiyor.Hd oyunlar androide symbiana hd oyunların javası çıkıyor.Bizde bi hevesle bekliyoruz ama sonuç hayal kırıklığı oluyor hep.Androide geçme sebeplerinden biriside bu.
aynen de herşey oyun uygulama değil elimden kayıp düşürdüğümde paramparça olacak makineye ben para vermem ki adamakıllı androidlerde az buz bişey değil çok para :)

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşım ben bu gün samsung galaxy s3 biraz kurcaladım bence beş para değil bir kuruş bile etmez bide Huawei diye kvk nın tanıtığı telefon modeli var. Harika birşey bence o daha iyi kardeşim bana sorarsan uygulama ve oyunlar için nokiadan vazgeçme bekle az kaldı bu ay sonu gibi lumialar geliyor bence onları al

cardanadam

cardanadam

Üye
ben n8 e en yakın gördüğüm xperia s düşünüyordum kamerası iyi değil dediler vaz geçtim kamera senin için okadar önemli değilse xperia s öneririm

NonaZayi

NonaZayi

Üye
hepinizz oyun canavarı çıktınız. alın bir psp kurtulun artık. hayırlı olsun androidin. umarım onlada bu kadar iyi foto çekersin usb bağlarsın hdmı ile tv ye bağlarsın

• Beğen
Tepkiler: fLuke! ve rüzgar77
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Android oyunları güzel de sistem işkence be arkadaş oyun yükleyeceksin Root yapman şart Root sırasında cihaz kullanılmaz hale gelebiliyor, sonra allahtan düzeltilebiliyor. Sonra oyun indirdin hangi vga olduğuna dikkat ediceksin çözünürlük uysa bu sefer GPU desteklemez ona uygun olanını ara falan filan bulamazsan Chainfire3d'den ayar çek sürüm uymaz eski sürümü yükle gene olmadı oyunun başka sürümünü aramaya devam et, apk'sını indir SD'sini indir nereye atacağına bak doğru yere atmalısın aksi takdirde çalışmaz resmen sıkıntı baya sabır işidir Android ona göre al derim. Nokia (Symbian) Belle'deki rahatlığın kolaylığın 10'da 1'i Android'de yok.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
bende sıkıldm bu telefondan. Touch feys bile giremiyoruz

slant1111

slant1111

Üye
touch face e greblrsn.para verinde bizde değiştirelm ya :)

larten123

larten123

Üye
xperia neo v almak istiyorum sen de bi incele

hidayet02

hidayet02

Üye
Bence 1000 in 1 Atari Alın:)

Hiç Symbian^3 Oyunlar Bölümünde Kaç Oyun Var Diye Saydınız mı? Acaba O Kadar Oyun Neyinize Yetmiyor Diye Düşünmüyor Değilim:)

Bu Arada Konunun Taşınmasını Yönetici Arkadaşlardan Rica Ediyorum...

İyi Forumlar:)

MücahitTokgöz

Bence 1000 in 1 Atari Alın:)

Hiç Symbian^3 Oyunlar Bölümünde Kaç Oyun Var Diye Saydınız mı? Acaba O Kadar Oyun Neyinize Yetmiyor Diye Düşünmüyor Değilim:)

Bu Arada Konunun Taşınmasını Yönetici Arkadaşlardan Rica Ediyorum...

İyi Forumlar:)

peki hangi oyun oynamaya değer onu düşündün mü ? Bi bak bakim android oyunlarına Ganstar, Modern Combat, Battlefıeld ve daha bir çok hd oyunlar. Tamam ben oyun meraklısıda değilim ama java oyunları sayma yani bana..

hidayet02

hidayet02

Üye
Oynanmayan Oyun Piyasada Barınırmı Birader En Az 30 Tane Kaliteli Oyun Var Symbian Oyunlar Bölümünde...

Herkes Tutturmuş Oyun Yok Diye Telefona 30 Oyunu Birdenmi Yükleyeceksin? Psp Sahipleri Bile En Fazla 10-15 Oyun Oynarlar Konsollarında...

tandogucem

tandogucem

Üye
aklın varsa lg optimus 3d al. ben nokia lumia 900 den sonra böyle harika bir telefon görmedim

azrock

azrock

Üye
Telefonda oyundan ne anlıyorsunuz?:aha:

aslanbaris

aslanbaris

Üye
Sana katılıyorum. bBende 6 aylık C6-01 kullanıcısıyım. Nokia da gram ilerleme yok.Banane Lumia'lardan. Bundan sonra bende Android işletim sistemli telefon yada iphone almaya karar verdim.

- - - Eklendi - - -

Oynanmayan Oyun Piyasada Barınırmı Birader En Az 30 Tane Kaliteli Oyun Var Symbian Oyunlar Bölümünde...

Herkes Tutturmuş Oyun Yok Diye Telefona 30 Oyunu Birdenmi Yükleyeceksin? Psp Sahipleri Bile En Fazla 10-15 Oyun Oynarlar Konsollarında...

Yenilikler yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt