Symbian'dan Android'e...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wratH!

wratH!

Üye
Ben de sıkıldım n8 den severek kullanıyordum ama üstdüzey androidler görünce istiyor insan. Ben S3 te karar kıldım. N8 den sonra gibi gelecek. N8 in tek üstün yanı kamerası ama idare edeceğiz artık. Ama muazzam telefon s3 beş para etmez diyen arkadaş neye dayanarak söyledi bilmiyorum. Ayrıca otgsi de var hdmi çıkışı da :D

nosferattu

Üye
    Konu Sahibi
Aynen hiçbir yenilik göremiyorum.Sadece beklemekle olmuyo kardeş.Symbianda bir ilerleme yok bence.Android'e hergün yeni birşeyler çıkıyor.Sadece oyun değil bütün firmalar androide çalışıyo sanki.Symbian artık unutuldu gibi.Ben nokia'yı kötülemiyorum.Sadece işletim sistemini bir türlü geliştiremediler.Eminimki benim gibi düşünen çok kişi vardır bu forumda.

- - - Eklendi - - -

Telefoncuya gittim N8 imin ne kadar yaptığığını sordum.Daha garantisi bitmemiş.Adam bana ne dese "bu telefon artık takos oldu." ne kadar eder dedim bana en fazla 300 veririm dedi.Bu kadar değersiz olmuş meğerse haberim yok.Artık telefoncuların bile camekanlarında nokia görmek zor.Hep samsung,htc,sony yani androidli cihazlar.Bi bakın sizde bana hak vericeksiniz.Bazı arkadaşkarımız symbianı ayakta tutalım diye uğraşıyorlar.Hepsinin eline sağlık ama nereye kadar.Symbianın sonu geliyor bence sizce?

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yakında burda benden ve birkaç arkadaş dışında kimse kalmayacak heralde :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Aynen hiçbir yenilik göremiyorum.Sadece beklemekle olmuyo kardeş.Symbianda bir ilerleme yok bence.Android'e hergün yeni birşeyler çıkıyor.Sadece oyun değil bütün firmalar androide çalışıyo sanki.Symbian artık unutuldu gibi.Ben nokia'yı kötülemiyorum.Sadece işletim sistemini bir türlü geliştiremediler.Eminimki benim gibi düşünen çok kişi vardır bu forumda.

- - - Eklendi - - -

Telefoncuya gittim N8 imin ne kadar yaptığığını sordum.Daha garantisi bitmemiş.Adam bana ne dese "bu telefon artık takos oldu." ne kadar eder dedim bana en fazla 300 veririm dedi.Bu kadar değersiz olmuş meğerse haberim yok.Artık telefoncuların bile camekanlarında nokia görmek zor.Hep samsung,htc,sony yani androidli cihazlar.Bi bakın sizde bana hak vericeksiniz.Bazı arkadaşkarımız symbianı ayakta tutalım diye uğraşıyorlar.Hepsinin eline sağlık ama nereye kadar.Symbianın sonu geliyor bence sizce?

bence başka bir yerede sor fiyat az bence.

ayrıcada burda konuşanları çok dikkate alma bence. telefonda oyundan ne anlıyorsunuz demiş biri. ama bi modern combat 3'ü versen eline 3 saat kapatmadan oynar. biride yazmış 30 oyun var neyinize yetmiyor diye. adam buraya gelse 30 oyunu bir saat aramayla bulur sadece. yani bu adam açgözlü biri değil.
telefonda oyunu çok severim öyleki laptop alacaktım one x aldım. şu grafiklere baksana bi:
www.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=INkLEzP9Pdw&nomobile=1

61semih

61semih

Üye
hepinizz oyun canavarı çıktınız. alın bir psp kurtulun artık. hayırlı olsun androidin. umarım onlada bu kadar iyi foto çekersin usb bağlarsın hdmı ile tv ye bağlarsın
:)
aslında haklısın androidli telefonlar berbat fotograf cekıyor hdmı ile tv ye bağlanmıyor

bakmanı tavsıye ederım,neler bağlanıyormuş
Samsung Galaxy S III’e herşeyi bağlayabilirsiniz. Bu akıllı telefon inanılmaz!

[video=youtube;giJXF5pIITc]http://www.youtube.com/watch?v=giJXF5pIITc[/video]

usb Ont he go da yok zaten,

ne oyun meraklısı cıktınız dıyorsun psp al dıyorsun ama fotoğrafı övüyorsun ozaman adama derlerki al bi foto makinesi,

bi bitmediniz ya.

musam

musam

Üye
Android oyunları güzel de sistem işkence be arkadaş oyun yükleyeceksin Root yapman şart Root sırasında cihaz kullanılmaz hale gelebiliyor, sonra allahtan düzeltilebiliyor. Sonra oyun indirdin hangi vga olduğuna dikkat ediceksin çözünürlük uysa bu sefer GPU desteklemez ona uygun olanını ara falan filan bulamazsan Chainfire3d'den ayar çek sürüm uymaz eski sürümü yükle gene olmadı oyunun başka sürümünü aramaya devam et, apk'sını indir SD'sini indir nereye atacağına bak doğru yere atmalısın aksi takdirde çalışmaz resmen sıkıntı baya sabır işidir Android ona göre al derim. Nokia (Symbian) Belle'deki rahatlığın kolaylığın 10'da 1'i Android'de yok.

kardeş android'i gerçekten güzel açıklamışsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt