ya benim de anakart değişmsti bende mi göndersem ?

walla kardeşim eğer anakart değişiminden sonrasında anakartın turkıye cıkıslı degılse gıt tuketıcı haklarına.. sonuna kadar haklısın ıtıraz bıle edemıyorlar.. sana tek zararı 2 ay beklersın. 2 ayda sonuclandı benım olay.. ama kaz gelicek yerden tawuğu esirgemezsin heralde![]()

aynen benimkide 04Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbeyler bu konu nedr? Benim ki 04 çıktı

kardeşim şimdi söyle oldu bu mevzu
anakartın yurtdışı çıkışlı olduğunu nerden anladın aklıma takıldı şimdi?![]()
Belle geldiğinde herkes suit den alırken güncellemeyi ben yapamadım. Annayı eski anakartla suitden yaptığımı söylediğimde destek hattında ki güzel sesli bayana
cihazınız için Belle yayınlanmadı dedi. Çünkü cihazınız türkiye çıkışlı değil dedi. Sonra imei çalıntı falan yaptılar. Bi şekilde halloldu o Ama ÜRÜN kodu değiştiremedikleri için kaldık Öyle
uzun uğraşlar sonucu haklı davamızi kazandık.:-):-)
c7 si olanlar anakartı yakın haydi 701 için![]()

beyler isterseniz cihazınıza belleyi yeniden yüklerken %40 Ta Data Kablosunu Çıkartın
- - - Eklendi - - -
garantiye girmezse bana sövmeyin![]()
kvk hayatta yemez 701 aldım 1 hafta sonra donmaya başladı gönderdim parçasını değiştirip nokianın değişimi onaylamış olmasına rağmen aynı telefonu bana gönderdi ben tekrar gönderdim tam 45 gün geçti yok faturayı faxla yok yurtdışından geliyor nokia ve kvk daki çalışan tüm personelle akraba oldum artık nokia mı asla
Senin derdin Nokia ile değilki KVK ile.

kesin söverler

yo ben görmedim nerde pahalı ?Şuan Nokia C7 Nokia 701e göre pahalı