Nokia N8 belle , tercihler sorunu! ilk defa gordum bu sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 belle , tercihler sorunu! ilk defa gordum bu sorunu
beyler ben hayatimda hic boyle bir sorun gormedim ilk defa goruyorum...

ayarlardan tercihlere giriyorum ordan genel , sessiz veya toplanti(hepsini denedim)kisisellestir deyince hicbirsey yapmiyor.. farkli bir ayarlar flan gelmesi lazim (titresimi kapa ac gibi..) ama hicbirsey gelmiyor sadece zamanli , ve etkinlestir yapinca problem yok ama kisisellestiremiyorum napcam??

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Cfw mi kullanıyorsun acaba.

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
cfw derken? telefonum flasli degil atmadim hic flash flan

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
beyler ben hayatimda hic boyle bir sorun gormedim ilk defa goruyorum...

ayarlardan tercihlere giriyorum ordan genel , sessiz veya toplanti(hepsini denedim)kisisellestir deyince hicbirsey yapmiyor.. farkli bir ayarlar flan gelmesi lazim (titresimi kapa ac gibi..) ama hicbirsey gelmiyor sadece zamanli , ve etkinlestir yapinca problem yok ama kisisellestiremiyorum napcam??

genelden girdikten sonra secenekler simgesinden yeni oluştur'u secıp ayarlamayı dene

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4806902' Alıntı:

genelden girdikten sonra secenekler simgesinden yeni oluştur'u secıp ayarlamayı dene

tercihlere girdikten sonra yeni olustur dedim olusturdu ama gene kisisellestiremiyorum sanki devre disi birakilmis gibi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
telefonun güzel bir format istiyor artık.hiç formatlamadigina göre vakti gelmiş artık.

random1

random1

Üye
evet, format denersen iyi olur.

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
format degilde simdi yedekleyip(nolur nolmaz) fabrika ayarina getircem

hangi formati atinca gitmiyordu verilerim?

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4809058' Alıntı:

kişiselleştirememe den kastın ne?

bilader ayarlardan tercihlere gir herhangi birine dokun

etkinlestir
kisisellestir

flan yazar gorursun

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
biliyorum arkadaşım dediğini şimdi tercıhlere girıp yeni oluştur dedim dokunmatik,zil sesi ,uyarılar vs kendimce ayarlayıp çıkış yaptım ve ayarlardan veya power tuşundan yeni tercihi seçince ayarladığım şekıldeydı zıl sesi dokunmatık vs

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeş ben şunu diyem sana en sağlıklısı flash atmayı bilmiyorsun galiba ama netten flen araştır çok kolay bişi ilk atarken sıkıntılar çıkabilir ama genllikle aşamaları doğru yaparsan bişi olmuyor bnde temz bir dead flash at bence

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben şunu diyem sana en sağlıklısı flash atmayı bilmiyorsun galiba ama netten flen araştır çok kolay bişi ilk atarken sıkıntılar çıkabilir ama genllikle aşamaları doğru yaparsan bişi olmuyor bnde temz bir dead flash at bence

yok dostum ben flash atmam hic atmadim simdiye kadar da , eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt