Phone Counter (Arama,Sms ve Mms sayacı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Phone Counter (Arama,Sms ve Mms sayacı)
Öncelikle Selamlar.

Bugün sizlere Phone Counter Uygulamasını tanıtacağım.

Uygulamanın amacı arama,sms ve mmsleri saymaktadır. İsterseniz aylık olarak haftalık olarak belirlemeniz mümkün.

Ayarlandığı takdirde dakikalarınızın bitimine yakın uyarabilir.

Uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz.

Resimler ve daha ayrıntılı anlatım eklenecektir.

İyi günlerde kullanmaanız dileğiyle.

PalmerTech

PalmerTech

Üye
bu program çok kullanışlı, çok gerek olmasa da data sayacı da ekleseler eksiksiz hale gelir.

PalmerTech

PalmerTech

Üye
uygulamada bir sorun var: 1sn konuşsanız da, 59sn konuşsanız da sayaç 1dk yazıyor. ben de 2 gündür ya diyorum bu kadar çok kimle konuştum :vur

başka sayaç uygulaması biliyor musunuz?

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
uygulamada bir sorun var: 1sn konuşsanız da, 59sn konuşsanız da sayaç 1dk yazıyor. ben de 2 gündür ya diyorum bu kadar çok kimle konuştum :vur

Bir bakip yardimci olmaya calisayim.

Melk0r

Melk0r

Üye

Ayarlarda dk say gibi bir ayar var onu kapatip denermisiniz

Mert selamlar :). Bende bu programi kurcaliyordum buraya kadar geldim

• Beğen
Tepkiler: Yönetici___
mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlarda dk say gibi bir ayar var onu kapatip denermisiniz

Mert selamlar :). Bende bu programi kurcaliyordum buraya kadar geldim

Selamlar Melk0r. Hoşgeldin.

Yönetici kusura kalma yardimci olmaya calisacagim dedim simdi dakika sayma isini denedim program verimli calisiyor bayadir kuracaktim uygulamayi bir keresinde kuracak oldum bataryanin zayif oldugu ana denk gelmisti sonra unutmusum

Çözüm:

Uygulamanin ayarlarindan Charged on one minute periodu kapatin. Test ettim 6 snlik bi arama yaptim kapattim onu bir dakikaya tamamlayacak sekilde 54 snlik bi arama daha yaptim bir dakika eklenmisti uygulamada 6snlik aramayi yapinca kontrol etmistim 1dk ekledimi diye eklememisti.

• Beğen
Tepkiler: Yönetici___
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt