en uygun bu duruyor peki internet hızı nasıl? kaç mb den sonra hız düşüyor?Avea yeni nesil 500 tarifesi:
heryöne 500 dakka, heryöne 2000 sms ve sınırsız internet ayda30
![]()
en uygun bu duruyor peki internet hızı nasıl? kaç mb den sonra hız düşüyor?

Kullandığım Vodafone Genç Avantaj faturalı tarifesini öneriyorum. 500 dk 5000 sms heryöne
- - - Eklendi - - -
Fiyat 25 TL
30 TL'lik versiyonunda ise 1000 sd 5000 sms (yanlış hatırlamıyorsam)

peki bu vodafone a numarasını taşıyan derken?başka operatörden mi taşımak gerekiyor? yoksa şuan vodafone kontörlüyüm.Genç avantaj vodafone geçsem 500mb internet paketi alabilir miyim?
2 Gb'dan sonra hız 128 kbps'ye düşüyor
- - - Eklendi - - -
Doğru
5 tl farkla 12 ay boyunca 1000 dakka 5000 sms veriyor.
üstelik numarasını bu tarifeye taşıyanlara 6 ay boyunca 500 mb internet de bedava
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
en uygun bu gibi geldi kardeşim.25 tl lik olan öğrenciye en uygunu.Kullandığım Vodafone Genç Avantaj faturalı tarifesini öneriyorum. 500 dk 5000 sms heryöne
- - - Eklendi - - -
Fiyat 25 TL
30 TL'lik versiyonunda ise 1000 sd 5000 sms (yanlış hatırlamıyorsam)
peki bu vodafone a numarasını taşıyan derken?başka operatörden mi taşımak gerekiyor? yoksa şuan vodafone kontörlüyüm.Genç avantaj vodafone geçsem 500mb internet paketi alabilir miyim?
Benim ihtiyacım olan 500 dk yeter,5000 sms de yeter rahatlıkla hemde,internete gelince evimde wlan var sadece dışarı çıktıgımda netsiz kalmak istemiyorum 500 mb yeter diye düşünüyorum
- - - Eklendi - - -
en uygun bu gibi geldi kardeşim.25 tl lik olan öğrenciye en uygunu.
Kusura bakma dk olacaktı 
Benim ihtiyacım olan 500 dk yeter,5000 sms de yeter rahatlıkla hemde,internete gelince evimde wlan var sadece dışarı çıktıgımda netsiz kalmak istemiyorum 500 mb yeter diye düşünüyorum
- - - Eklendi - - -
en uygun bu gibi geldi kardeşim.25 tl lik olan öğrenciye en uygunu.

ne demek kardeşim olur öyle şeyler
1000 sd yazmışımKusura bakma dk olacaktı
![]()
teşekkürlercevapların için teşekkür ederim
Maalesef vodafone faturasız hattan faturalıya geçenlere 500 mb internet verilmemekte. O kampanyadan yararlanmak için sadece diğer operatörlerden geçiş yapmak gerekiyor.
- - - Eklendi - - -
Ama numaranı başka operatöre taşıyıp tekrar geri gelince Faturalı genç avantaj tarifesini seçersen 6 ay boyunca 500 mb interneti alabilirsin![]()
şimdi son sorum olarak hangi operatöre geçip geri geleyim en hızlısı hangisi olur?
ne demek kardeşim olur öyle şeylerteşekkürler
- - - Eklendi - - -
cevapların için teşekkür ederimşimdi son sorum olarak hangi operatöre geçip geri geleyim en hızlısı hangisi olur?
- - - Eklendi - - -
ha bide ekleyim başka operatöre geçtiğim zaman hemen geri dönebilirim değilmi?

hmm. sıkıntı var o zaman.hattı 8 nisanda almıştım ve daha 2 ay oluyor. ozaman avea faturalıyada geçemem kontörlüye mecbur mu kaldık 8 temmuza kadar?
Eğer hattınızı 3 aydan fazla süre olmuşsa alalı, herhangi bir operatörün faturasız tarifesine numaranızı taşıyın ve geçtiğiniz gün tekrar vodafone bayisine gidip numaranızı Faturalı genç avantaja taşıyarak 500 mb hediye internet kampanyasından yararlanabilirsiniz bu işlem ortalama -bir aksilik çıkmazsa- 8 günü bulur
not: internet kampanyası 30 hazirana kadar bilginize
ne yapacam peki?
hmm. sıkıntı var o zaman.hattı 8 nisanda almıştım ve daha 2 ay oluyor. ozaman avea faturalıyada geçemem kontörlüye mecbur mu kaldık 8 temmuza kadar?
- - - Eklendi - - -
8 temmuzu beklersemde net kampanyası bitiyorne yapacam peki?
- - - Eklendi - - -
Kafam da karıştı şimdi ben 8 nisanda aldım bu hattımı.internetsiz geçsem en az bi 256 mb de olsa internet lazım arada acil lazım oluyor. 25 tl de çok uygun zaten daha üstüne çıkamam. Şimdi bir fikri olan varmı ? avea da geçiş yapılmıyor?
9.5 yani ayda ortalama
40 faturaya heryöne 500 dakika, 5000 sms ve 500 mb internet sahibi olabilirsin 

çok pahalı oluyor kardeşim öğrenciyim.Fazla olur bana.O zaman yapacak bişey yok kontörlü devam.
O zaman taşıma yapmadan genç avantaja geçebilirsin fakat internet hediyesini alamazsın. zaten o tarifede aylık 500 mb internet9.5 yani ayda ortalama
40 faturaya heryöne 500 dakika, 5000 sms ve 500 mb internet sahibi olabilirsin
![]()
çok pahalı oluyor kardeşim öğrenciyim.Fazla olur bana.O zaman yapacak bişey yok kontörlü devam.