{ 07.07.2012 } BLack GoLd EvoLution C6v42+PLus.

Sponsorlu Bağlantılar

yanlizsevdali

Üye
mrb hocam birde gizli klasör oluştursan malum telefon oratalıkta olunca<karıştıran çok oluyor eline saglık güzel görünüyor

x-scarface

x-scarface

Üye
Yayınla bence senin görselleri seviyorum ben.
Zaten artık cfw ler hep sıfır hata...O yüzden hep görselliğe önem veriyorum.
eyvallah kardeşim sağol ama bunu detaylı düşünmem lazım ben sinirli adamım biri sacma sapan konusunca ağzım durmaz artı birde bi teşekkür etmeden hanzo gibi soru soranlar vs var hiç dayanamam :D

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
mrb hocam birde gizli klasör oluştursan malum telefon oratalıkta olunca<karıştıran çok oluyor eline saglık güzel görünüyor

var zaten.hafıza kartı takılı flashladın değilmi.?

- - - Eklendi - - -

eyvallah kardeşim sağol ama bunu detaylı düşünmem lazım ben sinirli adamım biri sacma sapan konusunca ağzım durmaz artı birde bi teşekkür etmeden hanzo gibi soru soranlar vs var hiç dayanamam :D
Boşver sen yayınla Mahrum etme beni yazılımından.orasını düşünme.Ben cevaplarım senin yerine :)

x-scarface

x-scarface

Üye
tamam o zaman anlaştık :) kendi şu özel işlerimi ayarlıyayım sonra bi kaç edit yapıp bir iki çesit bişeyler yayınlarım kardeşim.

x-scarface

x-scarface

Üye
eyvallah şimdiki işinde sanada.

Ali Emre Çirik

Üye
c6 tuş kilidinde sorun var ''sürükleyin ve açın '' diye birşey yazmıyor
müzik mağazasını bulun diye birşey var mp3de
tema efektleri c6 tuş kilidinden dolayı sorunlu

ama yinede güzel bir fw yapmışsın .
emeğine sağlık

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
c6 tuş kilidinde sorun var ''sürükleyin ve açın '' diye birşey yazmıyor
müzik mağazasını bulun diye birşey var mp3de
tema efektleri c6 tuş kilidinden dolayı sorunlu

ama yinede güzel bir fw yapmışsın .
emeğine sağlık

--C6 tuş kilidi yok Iphone Tuş kilidi var.Yazıyı bilerek koymadım herkes nasıl açılacağını biliyordur sanırım.?
--Müzik mağazasını bulun anlamadım demek istediğini..Resim koyabilirsmisin..
--Tema effektlerinde herhangi bi sorun yok sorun derken neyi kasdediyorsun_?
--Bu dediklerin ya yazılımı atmadan önce format ve hafıza kartını biçimlendirmediğinde veya Hafıza kartı takmadan flashlamandan dolayı olmasın.. Çünkü c6 tuş kilidi hiç bi yazılımda kullanmadım,kullandığım cfw lerdede hemen değiştirmişimdir kendim :)

Konuyu açtığımda zaten hemen hemen herşey hazırdı.test edip koydum hiç bir sorun görmedim yazılımda..Görsem zaten yayınlamam..

yanlizsevdali

Üye
mrb gizli kalasör ayrıntı vermedigin için yok sanmıştım varsa srun yoktur ben belle top barlı olanı beklıyorum o yüzden öyle yazdım

- - - Eklendi - - -

hocam şebeke ismi yok bunda

• Beğen
Tepkiler: agun35
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
--Cfw her yazılımda istenilen şekilde modlandı..Şimdi sana 1 Sorum var .:)
-BelleTop barlı versiyonda Topbar ve desk clock resimde gördüğünden biraz farklı olacak cfw tam yazılımla uyumla batarya ve şebeke iconu sanki orjinalmiş gibi görünecek @ x-scarface Katkılarıyla..
Bu uygulamaları yazılıma gömülümü olsun Yoksa Proram Paketinden sizlermi yüklemek istersiniz.
Eksi tarafı Güncelleme çıkınca Yeni sürümüyle yükleyemezsiniz,ikincisi tel açılışını biraz Boğuyor 1 dk ellememeniz lazım telefonu..Bu Soruyu genel olarak Başlığa ekliyeceğim..

yanlizsevdali

Üye
mrb temayı degiştirince şebekede geliyor hızlı ve güzel yanlız bu tuş kilidinde arama geldiginde sorun oluyor daha önce anchor cfv sinde sorun yaşamıstım normale döndürmüştüm cfw openstarı andırıyor ama güzele benziyor

- - - Eklendi - - -

--Cfw her yazılımda istenilen şekilde modlandı..Şimdi sana 1 Sorum var .:)
-BelleTop barlı versiyonda Topbar ve desk clock resimde gördüğünden biraz farklı olacak cfw tam yazılımla uyumla batarya ve şebeke iconu sanki orjinalmiş gibi görünecek @ x-scarface Katkılarıyla..
Bu uygulamaları yazılıma gömülümü olsun Yoksa Proram Paketinden sizlermi yüklemek istersiniz.
Eksi tarafı Güncelleme çıkınca Yeni sürümüyle yükleyemezsiniz,ikincisi tel açılışını biraz Boğuyor 1 dk ellememeniz lazım telefonu..Bu Soruyu genel olarak Başlığa ekliyeceğim..
mrb
yazılıma ekleme kendisi kursun istedigi gibi modifiye etsin belle topbarı günceleme olunca güncellemek kolay olsun hemde telefon rahat çalışsın bu şekilde kasılma falan olmaz

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Tuş kilidinde kesinlikle bir hata yok, Hata alsam bu modu kullanmam,
Hangi cfw yi kullansam ilk olarak bu tuş kilidi modunu atmışımdır.1 senedir bu modu kullanıyorum neredeyse.
Openstar cfw si v41 üzerineydi bu v42..
--Hafıza kartı klasörlerinide resmi ilk sayfaya eklendi.
--Cfw ler zaten hep birbirine benzer , tek fark icon paketleri ve görselikler. Gerisi modlayana kalmış hatasız diğer modları aktarabilirse yazılıma sorunsuz Hizmete sunar,Yalnış çakışan mod kullanırsan Hatalı olur.

yanlizsevdali

Üye
hocam bu real player özel videolarıda görüyor gizli klasörden bilgin olsun... yada yazılımdan çıkar gitsin..

- - - Eklendi - - -

birde şu şarj olurken yeşil tuş ışıgı yanmasa okeydir

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
--Real player var . Ben televizyon ve internet videolarını ordan izliyorum :)
--Şarj olurkende yeşil ışık yanıyor :)

yanlizsevdali

Üye
hocam menü düzenide 4*4 ursabaşka bi şey isyemez....

- - - Eklendi - - -

--Real player var . Ben televizyon ve internet videolarını ordan izliyorum :)
--Şarj olurkende yeşil ışık yanıyor :)
real player gizli klasörüde görüyor yani ozaman çakışıyor programla ama isteyen öylede kullanabilir

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Valla tek söyliyebileceğim eyer böyle sıkıntılı bir ortamda telefonu kullanıyorsanız elimde ufak boyutta dosya kilitleyici program var isterseniz uygulama paketini yayınlarken içine atabilirim programı.Ama ben gerek duymuyorum böyle ortama düşersem kendi kilit programını kullanıyorum.Şahsen böyle sıkıntılı bi ortamdada bulunmadım,Çevremdeki Kimsede özel kişisel eşyama,masada dahi dursa ellemez :)

- - - Eklendi - - -

'Belle Topbar ve DeskClock' programlarını yazılıma gömmeyin derseniz Sizden Şık Hafif Boyutu fazlada abartılı olmayan Tema Öneriside alabilirim.

yanlizsevdali

Üye
Valla tek söyliyebileceğim eyer böyle sıkıntılı bir ortamda telefonu kullanıyorsanız elimde ufak boyutta dosya kilitleyici program var isterseniz uygulama paketini yayınlarken içine atabilirim programı.Ama ben gerek duymuyorum böyle ortama düşersem kendi kilit programını kullanıyorum.Şahsen böyle sıkıntılı bi ortamdada bulunmadım,Çevremdeki Kimsede özel kişisel eşyama,masada dahi dursa ellemez :)

- - - Eklendi - - -

'Belle Topbar ve DeskClock' programlarını yazılıma gömmeyin derseniz Sizden Şık Hafif Boyutu fazlada abartılı olmayan Tema Öneriside alabilirim.

hocam ozaman kilit programıda ekleyebilirsin sonuçda gizli klasör var madem içindekiler görünmüycek öyle yapalım ozaman.Belle top barı sonradan tükleyelim sonuçda güncellemem olursa degiştirelim şimdiden kolay gelsin...

ŞekilsinzHamına

Üye
Shadow teması

Ali Emre Çirik

Üye
gardaş filebrowser bileşen hatası veriyor.
o müzik playerda varya seçenekler deyince müzik mağazasında bul yazıyor . tıkladığında işlevi olmuyor. o hatadan bahsediyorum

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
hocam ozaman kilit programıda ekleyebilirsin sonuçda gizli klasör var madem içindekiler görünmüycek öyle yapalım ozaman.Belle top barı sonradan tükleyelim sonuçda güncellemem olursa degiştirelim şimdiden kolay gelsin...

Tamam uygulama paketine koyarım arkadaşım..

- - - Eklendi - - -

gardaş filebrowser bileşen hatası veriyor.
o müzik playerda varya seçenekler deyince müzik mağazasında bul yazıyor . tıkladığında işlevi olmuyor. o hatadan bahsediyorum

Atık dosya olduğunda bileşen hatası veriyor hallederiz onu.Başka uygulamada hata alıyorsan söyle o atık dosyalarıda çıkartalım.
Dediğin Müzik olayıda ovi müzik olmadığından alıyorsun o hatayı..Kullanıyormusun Peki ovi Müziği _
?

- - - Eklendi - - -

Resim veya uygullamanın sis halini verebilirsen bakayım .Çünkü bi sürü shadow Teması var

Takipçi Satın Al

Üst Alt