{ 07.07.2012 } BLack GoLd EvoLution C6v42+PLus.

Sponsorlu Bağlantılar

Süleyman

Süleyman

Üye

Bencede arkadaşların dediği gibi belle topbarı vs. uygulamalar açılışı kasıyor ise yazılımla gelmesine gerek yok. Uygulama paketi olarak yayınlasanda olur diye düşünüyorum. İyi çalışmalar.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Tamam peki,
onun yerine Tema önerilerinizi bekliyorum o zaman.
Yalnız isim yerine resim veya tema linki verirseniz sevinirim.

Süleyman

Süleyman

Üye

Tema içinde haqanguven inde Symbian Anna yazılımda kullandığı clear black temasını önerebilirim.

Başka bir tane daha tema istersen bence c6 theme white de güzel bir tema.

Eğer TCK daki gibi 5800 temalarını yükleyince oluşan kaydırma çubuğu sorununu çözebilirsen sana 5800 Sound waves serisinin anna ikonlu versiyonunu önerebilirim. Sound Waves Temasının tamamı orjinaldir sadece ikonları anna ikondur.

http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...d-waves-temasi-tum-renkler-signed-643156.html

- - - Eklendi - - -

Bu arada istersen sana güzel bir tarayıcı ana sayfası yapabilirim. Görselliğide ön planda tutarım. Tabi istersen mesela Sunrise nin son sürümü olan sunrise up yazılımındaki tarayıcıyı ben hazırlamıştım. Tabi openstar hocamın hazırladığı index dosyası üzerinde oynayarak :)

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Zahmet olmıyacaksa yapabilirsiniz.Desteğin içinde Teşekkür Ederim.
Ayrıca editlediğiniz temayı denedim.Kaydırma çubuğunda ben bi problem yaşamadım.Ne problem vardı.

Süleyman

Süleyman

Üye
Kaydırma çubuğunda bir proglem yok. Fakat 5800 sound waves temasını c6 portuna yükleyince bir sorun oluşuyor. Şuan telefonunuzda balck gold veya başka bir c6 portu yüklüyse benim verdiğim linkteki sound waves temasını yükleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Yükledim temayı zaten.Bi probleme raslamadım.Şuan paylaşmış olduğunu kullanıyorum.

- - - Eklendi - - -

Yükledim temayı zaten.Bi probleme raslamadım.Şuan paylaşmış olduğunu kullanıyorum.

Süleyman

Süleyman

Üye
O zaman sorun yok. Kullandığın temiz portta o sorun giderilmiş olabilir. Teşşekkürler.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Şuan birkaç işim var ama akşama hazır olur yeni web tarayıcı.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
EyvALLAH sağolasın.

Elfemsi44

Üye
gizli klasörü çalışmıyor atacan kardeşim :(

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
gizli klasörü çalışmıyor atacan kardeşim :(

Kullanmadığım için denememiştim çalışmıyormuş.
15 şinde bundada düzenleme yapıp yayınlarım kardeş.Bi kaç gün idare edelim şimdilik.
Yok ben dayanamam diyorsanda xpolere programıyla istemediğin dosyaları gizliyebilirsin.

Süleyman

Süleyman

Üye

Web browser ana sayfa görüntüsü aynen şöyle:

Eklemek istediğin başka bir şey var mı? Fakat yazı fontuna bakarak düşünme gördüğün yazı fontu benim telefonundaki yazı fontudur. Yani yazılıma hangi fontu koyarsan ona kendisi otomatikmen uyarlanır. Ayrıca linki akşama koyabilirim anca. Hazır fakat şuan upload edecek zamanım yok.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık gayet şık olmuş.Sadece by atacan ve tarih Yazıları çıkabilir.Çünkü yapıpcı reklamı görünce ben gıcık oluyordum :) Reklamsız yazılım adı olursa sadece güzel olur.
Teşekkür Ederim.
Birde arka fon siyah, şekiller beyaz olabilirmi ?
Yapabilirsen açılış kapanış resmi olarakda değiştirebilirim.

79madi

79madi

Üye
tşkler atacan ellerine kollarına sağlık kardeş emeğe syg.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim..Güle Güle kullan.

Süleyman

Süleyman

Üye
Eline sağlık gayet şık olmuş.Sadece by atacan ve tarih Yazıları çıkabilir.Çünkü yapıpcı reklamı görünce ben gıcık oluyordum :) Reklamsız yazılım adı olursa sadece güzel olur.
Teşekkür Ederim.
Birde arka fon siyah, şekiller beyaz olabilirmi ?
Yapabilirsen açılış kapanış resmi olarakda değiştirebilirim.
valla denerim ama kusura bakma o zaman linkler yarına kaldı

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Tamam asıl sen kusura bakma .Uğraştırıyorum senide.

Süleyman

Süleyman

Üye
Tamam asıl sen kusura bakma .Uğraştırıyorum senide.
Yok önemli değil ben bunu zevk için yapıyorum uğraştırıcı bir şey değil fakat sen arka fon siyah şekiller beyaz olsa olur mu demişsin. Yalnız Hani ben resimdede gördüğün gibi black gold yazısında black i siyah gold u altın sarısı yapmıştım. Eğer arka fonu siyah yaparsam black i siyah yapamam böyle daha güzel değil mi? Ama sen açılış resmi yapacaksan resmin orjinalini vereyim.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Black yazısı beyaz olabilir.Gold sarı anlamında algılama :)altın kadar değerli anlamında.
Petrol misali :)

- - - Eklendi - - -

Abi hiç uğraşma istersen sıkıntı çıkartacaksa ben buldum bi tane bunu yapmaya karar verdim.
AçıLış kapanışta bu olacak.

efsane1980

efsane1980

Üye
kardeş cfw gerçekten çok güzel şık ve hızlı teşekürler birde cfw de galiba ramblow otoinstaler filebrowser falan dahili bileşen hatası veriyor bilgin olsun tabi bunlar sorun değil ama haberin olsun kolay gelsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt