Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar acil yardım lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matrixliozkan
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar acil yardım lütfen
C6-01 almayı düşünüyorum nasıl bir telefon C6-01 mi iyi yoksa C7 mi yardımlarınızı bekliyorum iki telefon arasında çok kararsız kaldım ?
oquz_esen
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
BEN C7 diyorum SENCE
backwater
Üye
genelde özellikleri aynı ama c7 ekran olarak biraz daha büyük, c7 de fm transmitter de vardı heralde ama c6-01 de yok, arada fiyat farkıda var bütçen 700 civarı ise c7 , 600 civarı ise c6-01
genelde özellikleri aynı ama c7 ekran olarak biraz daha büyük, c7 de fm transmitter de vardı heralde ama c6-01 de yok, arada fiyat farkıda var bütçen 700 civarı ise c7 , 600 civarı ise c6-01
c7 700 lıra değl 800 den aşağı değl ben c7 kullanıyorum gayette memnunum.herseyiyle süper.
doctorrr
Üye
hafıza ekran dışında pek fark yok c6-01 le c7 arasında hafıza sorununu 8gb lık bellek kartıyla halledebilirsin hem c6-01 daha küçük ve şirin c7 güzel aslında şık bir cihaz...
great14
Üye
kardeşim s^3 ikinci nesiller de çıktı onlara da bi bak istersen 2 senelik telefonları almak mantığa uygun gelmiyor. c7 alacağına 701 al fiyatın fark edeceğini sanmıyorum. c6-01 yerine de 700 ve 603 modellerine bakabilirsin ama yok ben sağlamlık istiyorum diyosan c6-01...
kardeşim s^3 ikinci nesiller de çıktı onlara da bi bak istersen 2 senelik telefonları almak mantığa uygun gelmiyor. c7 alacağına 701 al fiyatın fark edeceğini sanmıyorum. c6-01 yerine de 700 ve 603 modellerine bakabilirsin ama yok ben sağlamlık istiyorum diyosan c6-01...
700'den c6-01 ve ya c7 dönmen hiç mantıklı değil bence.
5ibo5
Üye
Bence 1.nesil alma. 603 700 veya 701 i tercih edebilirsin. 2.Nesillerin önü daha açık ama 1.nesiller için aynı şeyleri söylemek doğru olmaz . iyi günler