Arkadaşlar acil yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matrixliozkan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar acil yardım lütfen
C6-01 almayı düşünüyorum nasıl bir telefon C6-01 mi iyi yoksa C7 mi yardımlarınızı bekliyorum iki telefon arasında çok kararsız kaldım ?

oquz_esen

oquz_esen

Üye

- - - Eklendi - - -

BEN C7 diyorum SENCE

backwater

backwater

Üye
genelde özellikleri aynı ama c7 ekran olarak biraz daha büyük, c7 de fm transmitter de vardı heralde ama c6-01 de yok, arada fiyat farkıda var bütçen 700 civarı ise c7 , 600 civarı ise c6-01

matrixliozkan

Üye
    Konu Sahibi
genelde özellikleri aynı ama c7 ekran olarak biraz daha büyük, c7 de fm transmitter de vardı heralde ama c6-01 de yok, arada fiyat farkıda var bütçen 700 civarı ise c7 , 600 civarı ise c6-01

fm transmitter ne demek oluyor ?

uğur e

uğur e

Üye
c7 700 lıra değl 800 den aşağı değl ben c7 kullanıyorum gayette memnunum.herseyiyle süper.

doctorrr

doctorrr

Üye
hafıza ekran dışında pek fark yok c6-01 le c7 arasında :oke: hafıza sorununu 8gb lık bellek kartıyla halledebilirsin hem c6-01 daha küçük ve şirin c7 güzel aslında şık bir cihaz...

great14

great14

Üye
kardeşim s^3 ikinci nesiller de çıktı onlara da bi bak istersen 2 senelik telefonları almak mantığa uygun gelmiyor. c7 alacağına 701 al fiyatın fark edeceğini sanmıyorum. c6-01 yerine de 700 ve 603 modellerine bakabilirsin ama yok ben sağlamlık istiyorum diyosan c6-01...

matrixliozkan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim s^3 ikinci nesiller de çıktı onlara da bi bak istersen 2 senelik telefonları almak mantığa uygun gelmiyor. c7 alacağına 701 al fiyatın fark edeceğini sanmıyorum. c6-01 yerine de 700 ve 603 modellerine bakabilirsin ama yok ben sağlamlık istiyorum diyosan c6-01...
zaten şu an kullandığım 700dur 700 hiç güzel değil ama

asigsasi

asigsasi

Üye
bunların içinde en iyisi 701 dir kardeşim yani c7 nin abisi gibi gör

u_cosar

u_cosar

Üye
c7 al gitsin

5ibo5

5ibo5

Üye
Bence 1.nesil alma. 603 700 veya 701 i tercih edebilirsin. 2.Nesillerin önü daha açık ama 1.nesiller için aynı şeyleri söylemek doğru olmaz . iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt