Telefon Tavsiyesi Nokia C6-01 mi Samsung Galaxy Ace S5830 mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 mi Samsung Galaxy Ace S5830 mu
Ben 600 Tl ye güzel akıllı bir telefon alıcam samsung s5830 nokia c6 01 arasinda kaldim bu telefonları kulananlar lutfen durust yorumlar yapın
Aradigim Özellikler
Fotograf ve video güzel ceksin(pro fotograf cekebiliyim hani doga fotografi felan güzel anlar yakalayabiliyim)foto makinasi al deme !
Telefon konusmalarinda muzik dinlerken felan ses yüksek ve net olsun
İnternette donmadan cok rahat dolasabiliyim youtubeden felan video izliyebiliyim online oyun oynuyabiliyim internetten travian gibi
Film izliyebiliyim donmadan güzel bir sekildi
Dokunmatıgı güzel olsun hassas olsun 50 kez cekmek zorunda kalmiyim
Oyuna felan girdigimde donma kasma felan olmasin
Telefonda her hangi bir islem yaparken mal gibi donup kalmasin en sinir oldugum sey
Saglam olsun bana 2 3 sene gitsin boyle ne bilyim dustugunde dagilmasin

Aradigim özellikler bunlar yorum sizin

by*cambaz

Üye
tabiki c6 ace oyunlarda kasıyormuş

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben 600 Tl ye güzel akıllı bir telefon alıcam samsung s5830 nokia c6 01 arasinda kaldim bu telefonları kulananlar lutfen durust yorumlar yapın
Aradigim Özellikler
Fotograf ve video güzel ceksin(pro fotograf cekebiliyim hani doga fotografi felan güzel anlar yakalayabiliyim)foto makinasi al deme !
Telefon konusmalarinda muzik dinlerken felan ses yüksek ve net olsun
İnternette donmadan cok rahat dolasabiliyim youtubeden felan video izliyebiliyim online oyun oynuyabiliyim internetten travian gibi
Film izliyebiliyim donmadan güzel bir sekildi
Dokunmatıgı güzel olsun hassas olsun 50 kez cekmek zorunda kalmiyim
Oyuna felan girdigimde donma kasma felan olmasin
Telefonda her hangi bir islem yaparken mal gibi donup kalmasin en sinir oldugum sey
Saglam olsun bana 2 3 sene gitsin boyle ne bilyim dustugunde dagilmasin

Aradigim özellikler bunlar yorum sizin
Öncelikle işin zor,istediğin şeyler her iki cihazda da adamakıllı yok.Ama;
-Fotoğraf konusunda yakın çekimde Ace çok daha iyi.Uzak çekimde C6-01 her türlü ezer geçer.
-C6-01'in sesi daha iyi ve net.
-İnternette C6-01 çok vasat.Ace ise C6-01'e göre 2 gömlek büyük diyebiliriz.
-Oyun konusunda C6-01 Asphalt 6'yı açar ama çakma asphalt 6;Ace Android olduğu için oyunu binlerce var ama esas asphalt 6'yı açamaz.Root vb işlemlerle Gta3 gibi oyunları güç bela açar.Yani anlayacağın her iki telefon da oyun konusunda iyi sayılmaz.
-Film izlemede ekranı amoled olduğu için C6-01,ekran boyutu 3.5" olduğu için Ace alır.
-Oyun donması Ace'de daha fazla.C6-01'de çok nadir oluyor.
-Her ikisinin de donma ihtimali var ama C6-01 daha çok donar.2-3 günde bir reset atman gerekir.
-Sağlamlığına gelince tartışmasız C6-01 ama şu an için seni 2-3 sene götürebilecek tek telefon Samsung Galaxy S3.O yüzden fazla bir şey bekleme.
Sonuç olarak C6-01 daha ağır basıyor gibi ama İnternet ve basit de olsa daha fazla oyun için Ace.Ben C6-01 kullanıyorum ve oyun konusu sıkıntılı olsa da varolanlar bana yetiyor.Ama GTA 3 için ölüyorum o ayrı...
Seçim senin kardeş.Her şeyini araştır öyle al.Baya bir yazdım,inşallah yardımcı olmuşumdur.

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42

moniacful

Üye
ahaha bende s2ve ace var novayı takılmadan oynuyom nerden çikarionuz bu takılıyo işlerini flash playerda var acede Digitürk play üyeliğimle akıyom bi s2 bi ace kullanıyom ace en kral nokiadan daha iyidir

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ahaha bende s2ve ace var novayı takılmadan oynuyom nerden çikarionuz bu takılıyo işlerini flash playerda var acede Digitürk play üyeliğimle akıyom bi s2 bi ace kullanıyom ace en kral nokiadan daha iyidir

Öyle diyorsan öyledir,ben sadece bildiğimi yazdım.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca nova normal.İstersen bir de gta3 yükle?

moniacful

Üye
gta3 sarmadı craclki olarak rahat kullanılıyo s2 ye çakma program kurmam zaten kardeşim şu konuya açıklık getiriyim androidde uygulamalar 500bini aştı belirtmek istedim ayrıca nokiada angry bird fruit ninja facebook twitter başkada birşey yok iyi düşün derim

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
lgkg300

lgkg300

Üye
dediğin bütün işlemler için c6 01 yeter. Ace nin tek artışı android işletim sistemli olması. Işletim sistemi senin için fark etmiyorsa gözün kapalı c6 01 al.

• Beğen
Tepkiler: by*cambaz

moniacful

Üye
tek artısı dedigin 500bintane uygulaması olan bir işletim sistemi

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
Cihani Sultan :
ya arkadaslar anlamıyorum ben ya benim icin en önemli özeliklerden biri fotograf arkadas ben bu telefona 600 tl bayılıcam yarısını babam katıyor zorla ben 300 tl zar zor bırıktırdım ya fotograf benim icin onemli yakından c6 kotumu cekiyor ne sacma ya 600 tl bayılıoz fotografı bıle dogru cekemıyor :S

- - - Eklendi - - -

dediğin bütün işlemler için c6 01 yeter. Ace nin tek artışı android işletim sistemli olması. Işletim sistemi senin için fark etmiyorsa gözün kapalı c6 01 al.

işletim sistemi ne işe yarar ki

- - - Eklendi - - -

ya artık birisi noktayı koysun dayı ya o kadar cok arastırdım ki yarisi c6*01 diyor yarisi samsung galaxy ace diyor

- - - Eklendi - - -

karar verdim samsung galaxy ace alicam flash playeri yok nasil yüklenir flash player işletim sistemi güncellemesi gelse mesela güncellesem flash player desteklermi ??????

- - - Eklendi - - -

ahaha işletim sistemi ne işe yarar diyosan sen git bi 3310 al

bilmemek ayip degildir canım kardesim ögrenmemek ayiptir iste senin gibi insanlara bunu bir türlü anlatamadim ben günde 10 kez senin gibi insanlar cikiyor karsima 50 kez diyorum bu lafi anlamiyorsunuz

moniacful

Üye
Abi nokia telefon almayın artık akıllı telefonlara yönelin akıllı telefon symbian degil tabi

moniacful

Üye
ahaha işletim sistemi ne işe yarar diyosan sen git bi 3310 al

moniacful

Üye
flash player 11 var rootla yüklenir

moniacful

Üye
android 500bin uygulamayı aşkın marketi olan işletim sistemidir

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Cihani Sultan :
ya arkadaslar anlamıyorum ben ya benim icin en önemli özeliklerden biri fotograf arkadas ben bu telefona 600 tl bayılıcam yarısını babam katıyor zorla ben 300 tl zar zor bırıktırdım ya fotograf benim icin onemli yakından c6 kotumu cekiyor ne sacma ya 600 tl bayılıoz fotografı bıle dogru cekemıyor :S

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ya artık birisi noktayı koysun dayı ya o kadar cok arastırdım ki yarisi c6*01 diyor yarisi samsung galaxy ace diyor

- - - Eklendi - - -

karar verdim samsung galaxy ace alicam flash playeri yok nasil yüklenir flash player işletim sistemi güncellemesi gelse mesela güncellesem flash player desteklermi ??????

- - - Eklendi - - -

bilmemek ayip degildir canım kardesim ögrenmemek ayiptir iste senin gibi insanlara bunu bir türlü anlatamadim ben günde 10 kez senin gibi insanlar cikiyor karsima 50 kez diyorum bu lafi anlamiyorsunuz

Sanki Ace seni daha mutlu eder gibi...

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
sony xpera ray alabilirsin kamerası çoğu telefonla karşılaştırılamaz müthiş gece çekimide dahil.oyunda falan kasma yapmaz kesinlikle.hem çok kibar ince bi araştır derim raya bakmadan telefon alma 600 tlye ikinci el iki üç aylık garantili temiz çok rahat bulursun sahibinden.comdan.bende c6 01 var satıp ray alcam uzun zamandır dikkatimde o telefon

lgkg300

lgkg300

Üye
tek artısı dedigin 500bintane uygulaması olan bir işletim sistemi

Ben aksini söylemedim ki android işletim sistemi olmazsa kimse galaxy ailesinden telefon almaz. Millet galaxy ailesinden (ace gio fit vs. orta sınıf tel) telefon alıyorsa android için alıyor. Yoksa bu telefonlarda kamera vasat, görüntulu görüşme yok, şarj hızlı bitiyor... Daha sayayım mi?

- - - Eklendi - - -

Cihani Sultan :

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Eğer fotoğraf çekmek senin için önemli ise yani uygulama vs işin yoksa, ayırdığın bütçe ile c6 01 den daha iyi bir telefon bulamazsın. C6 01 8mp kamerası ile müthiş fotoğraflar çekersin digital fotoğraf makinaları gibi hakeza HD video kaydı yaparsın.

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaslar samsung galaxy ace fotografı nasıl cekiyor güzel cekiyormu yani galaxy daha yakın bana uygulama felan yuklerım ekranıda buyuk hem c6 nın ekranı kucuk olmasa c6 alcamda kucuk ekranı

Kingmortall

Kingmortall

Üye
arkadaş ben hiç bulaşma derim büyük umutlarla aldım 700 liraya peşin bide 2 ay kullanıp sattım n8 aldım ayrıca kamerası falan berbat bişeye yaramaz

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
arkadaş ben hiç bulaşma derim büyük umutlarla aldım 700 liraya peşin bide 2 ay kullanıp sattım n8 aldım ayrıca kamerası falan berbat bişeye yaramaz

Neden pişman oldun?Neyi beklediğin gibi çıkmadı?Söylersen bilir ve ona göre telefon alabiliriz...

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...