Nokia'nın pazarda "yönetim ve strateji değişikliğine" gitmesi şart.
Elop'la bu işin yürümediği ortada.
İnşallah Microsoft resmen satın alır da yeni yönetim, yeni anlayış ve yeni telefonlarla yola devam eder Nokia...
Bu soylenenler somut deliller ortaya konmadikca komplo teorisinden oteye gecmez.
Wp yaziliminda degisiklik yapma yetkisine sahip tek yuklenici,Marketplace icinde markete sahip tek yuklenici,yazilimin icine kendi markasini gomen tek yuklenici yani windows phone isletim sisteminin en imtiyazli anlasmasini yapabilen tek firma cunku
Somut delil varolan tüm işletim sistemlerinin servislerin yerini kısa zamanda wp'a bırakmasıdır. Hatta bundan daha açık ve net bir delil istiyorsanız ceo'nun 2011'de dediklerini hatırlayın.
- - - Eklendi - - -
Bu da bir diğer açık kanıt. Yazılımın performansı düşmesin diye normalde microsoft buna asla izin vermez ios gibi davranır ama nokia gibi güçlü bir şirket elindeyken nokia'nın yazılımı ne yapıp edip adam edeceğini biliyor. Örneğin: Bluetooth ile dosya gönderebilme
doğrusun ne diyekBloomberge gerek yok kote olduklari borsalara bildirmeyerek manipulasyon yaptiklari icin bir ceza alirlar ayrica yatirimcilarin zararini da karsilamak zorunda kalirlar ki nokianin hisse degeri son bes yilda 70milyar euro dustu bunun buyuk bolumu microsoft ile yapilan anlasmadan sonra yani son iki yil icinde gerceklesti. Yatirimcinin bu hisselerden zararini ve alicaklari cezayi hesaplarsak iki sirkette boyle bir riske girmez giremez.

Bloomberge gerek yok kote olduklari borsalara bildirmeyerek manipulasyon yaptiklari icin bir ceza alirlar ayrica yatirimcilarin zararini da karsilamak zorunda kalirlar ki nokianin hisse degeri son bes yilda 70milyar euro dustu bunun buyuk bolumu microsoft ile yapilan anlasmadan sonra yani son iki yil icinde gerceklesti. Yatirimcinin bu hisselerden zararini ve alicaklari cezayi hesaplarsak iki sirkette boyle bir riske girmez giremez.
Bu dedigin somut delil sayilamaz hic bir alakasi yok o zaman samsung ve htc yi de google satin almis hatta sony de bunlara ekleyebiliriz. Bu olcekte bir ulkeye malolmus bir firmayi satildi gosterebilmek icin resmi delilleriniz olmasi lazim soylenti dedikodu ve varsayimlari ornek gosterek firma satildi demek alti bos bir iddiadan ote bir sey olamaz. Eger bir firma satilacaksa veya birlesmeye gidecekse bunun gorusmelerine baslanacagi bile duyurulur. Ve gorusmeler sirasindaki durumla ilgili bilgilendirme surekli olarak yapilir. Daha once de dedigim gibi boyle bir birlesmeyi veya satinalmayi gizlemek bu iki sirketi de iflasa goturucek cezalara goturur. Bunlari gozonune almadan gizliden satildi demek sadece komplo teorisidir.
- - - Eklendi - - -
Bu mesajinda da dedigin gibi microsoftun bu yazilimla piyasada tutunabilmesi icin nokia ihtiyaci vardi ve nokia bu firsati cok iyi kullanarak meego ve symbiana yatirim masrafindan kurtulup uzerine para alarak wp isletim sistemini secti.
baba nevrim döndü kafam karıştı kaldıramadım system error
![]()