S2 ilk açılışta Donma Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akibet2

Üye
    Konu Sahibi
S2 ilk açılışta Donma Problemi
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler . ilk defa android işletim sistemine sahip bir telefon aldım samsung galaxy s2 bu yüzden bu konuda bilgim neredeyse 0 gibi . şimdi öncelikle problemi şöyle özetliyeyim google play'dan arka planda açık kalan programları kapatma ve adobe air diye 2 program yükledim . Adobe air simgesi çıkmayınca merak edip restart atayım dedim fakat restar attıktan sonra telefon ilk açılırken yaklaşık 10 saniye kadar kitleniyor uygulamalar tuşuna basınca ekranda simge dönüp duruyor ancak 10 saniye sonra düzeliyor telefon henüz 2 günlük 0 olarak aldım şimdi kafama takıldı acaba bu normal bir şey mi yoksa anormal bir durum mu ? ice cream sandwich sürümü mevcuttur .

Yorum bildiren herkese şimdiden teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

güncel arkadaşlar telefonun wipe cahce dosyalarını silip formatladım ama haladevam ediyor

klongs

klongs

Üye
wipe datayı da sildinmi

akibet2

Üye
    Konu Sahibi
evet yani çokta bilgim yok o yüzden fazlada kurcalamak istemedim önce factory reset attım şu kodlarla girileni daha sonra düzelmeyince wipe cache en sonda wipe data'yı sildim rom v.s v.s yok merak ettiğim şey acaba bu normal bi durum mu yani açılışta kasması henüz 2 günlük bi cihaz ona göre garantiye yollucam

klongs

klongs

Üye
ilk açılışta sd dosyası falan okunduğu için normal ama simge dönmesini ilk defa duyuyorum

FeC!

FeC!

Üye
Ben de bazen uygulama menusune tıklayınca acılmafıgı hatta hic bir ikonun ana ekrana bile gelmedigi oldu. Kapatıp acınca duzeliyodu. Go launcher kullandıgımdan beri oyle bir sorunum olmadı.

akibet2

Üye
    Konu Sahibi
bendede böyle bir şey oluyor işte ama bu sadece ilk açılışta oluyor yani daha sonra sorunsuz çalışıyor kafama takıldı biraz . (:

peki bir şey dicem İCS baştan yükleme şansım var mı ? mesela nokia kullanıyordum bundan önce netten dosyaları indirip tekrar orjinal srümü yüklüyebiliyorduk , android'dede böyle bir şey var mı ? garanti bozulmadan ics baştan yükleme gibi ?

cukuleaks

Üye
En iyisi odinden orjinal fw sini yuklemek. :) kisayollari severim :D

klongs

klongs

Üye
bendede böyle bir şey oluyor işte ama bu sadece ilk açılışta oluyor yani daha sonra sorunsuz çalışıyor kafama takıldı biraz . (:

peki bir şey dicem İCS baştan yükleme şansım var mı ? mesela nokia kullanıyordum bundan önce netten dosyaları indirip tekrar orjinal srümü yüklüyebiliyorduk , android'dede böyle bir şey var mı ? garanti bozulmadan ics baştan yükleme gibi ?

odin var

akibet2

Üye
    Konu Sahibi
(: Peki odin kendisi buluyor mu veya bu konuda samsung s2 odin ile ics yükleme anlatım gibi bir şey var mı ?

akibet2

Üye
    Konu Sahibi
@klongs
yardımlaırn için çok teşekkür ederim detaylıca inlicem .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt