Ace vs Iphone esprisini geçtim, o araya sokulan symbian telefonlar ne alaka?
Dalga gecmeyin arkadaslar olabilir boyle seyler. İphone jailbreak olmadan adam akilli dosya gonderemiyor, uye de iphoneun dosya gonderememesinden yakinmis. sadece fotograf video gondererek bu isler olmuyor. Gonderiliyor diyenlere selamlar.
evet. kullandim. kendimde olmadi da arkadasimda vardi. birkac gun bende kaldi. cok sikici geldi. tabi oyun konusunda super bir cihaz ama arayuzu cok ama coook basit. bazi insanlar basit arayuz seviyolar. bu insandan insana degisir. o yuzden sikici gelmesi normal. hele arkadas androidden iosa gecmis. Android cok karmakarisik bir sistem.
kullandın mı da bunu söylüyorsun![]()
ne alakası var ? jailbreak olmadan bu uygulamalar 2 dolara satın alınabiliyor çatır çatırda gönderiyor ayrıca bu lükse para vermek istemiyorsan almayacaksın arkadaş kendi kablosu varkende veri atabiliyorsun rahatlıkla ayrıca hiçmi hiç olmadı icloud diye bir sistem var teknoloji fakirliğinden vazgeçin. biz okadar model biliyoruzki bluetoohla birşeyler gönderip içi bomboş olan , hatta çift çekirdeğe geçememiş modelleride görüyoruz bluetooth olsa ne yazar 3mb lık veri atar anca bunun dışında olan o bluetooth çipinin kaliteside örneğin iphone4s bluetooth 4.0 kullanıyor bu nedemek tüm bluetooth cihazlarını tanıyor tüm bluetooth ses sistemlerini o ve çoklu multi performansı oyunlarda özellikle . iphoneun bu veri aktarılmaması çok eleştirildi bunun nedeni sanatçı hakkını korumak için deniyor yoksa maclerde serbest , telefon elden ele gezebilen bir alet olduğu için kimse mp3 satın almaz birbirine hızla aktarır diye önü kesilmiş. ama zaten adamlar veri atabilmeniz için appstore birsürü program koymuş ister wirelessle at ister bluetoothla isteyene oluyormuş demekki.geçin bu ayakları yazdım oraya programları istersen cydiadan ibluetooth uda indirip tamamen olayı kökünden çözebilir.Dalga gecmeyin arkadaslar olabilir boyle seyler. İphone jailbreak olmadan adam akilli dosya gonderemiyor, uye de iphoneun dosya gonderememesinden yakinmis. sadece fotograf video gondererek bu isler olmuyor. Gonderiliyor diyenlere selamlar.
evet. kullandim. kendimde olmadi da arkadasimda vardi. birkac gun bende kaldi. cok sikici geldi. tabi oyun konusunda super bir cihaz ama arayuzu cok ama coook basit. bazi insanlar basit arayuz seviyolar. bu insandan insana degisir. o yuzden sikici gelmesi normal. hele arkadas androidden iosa gecmis. Android cok karmakarisik bir sistem.
Androidden sonra ios bunaltıcı geliyor.ne alakası var ? jailbreak olmadan bu uygulamalar 2 dolara satın alınabiliyor çatır çatırda gönderiyor ayrıca bu lükse para vermek istemiyorsan almayacaksın arkadaş kendi kablosu varkende veri atabiliyorsun rahatlıkla ayrıca hiçmi hiç olmadı icloud diye bir sistem var teknoloji fakirliğinden vazgeçin. biz okadar model biliyoruzki bluetoohla birşeyler gönderip içi bomboş olan , hatta çift çekirdeğe geçememiş modelleride görüyoruz bluetooth olsa ne yazar 3mb lık veri atar anca bunun dışında olan o bluetooth çipinin kaliteside örneğin iphone4s bluetooth 4.0 kullanıyor bu nedemek tüm bluetooth cihazlarını tanıyor tüm bluetooth ses sistemlerini o ve çoklu multi performansı oyunlarda özellikle . iphoneun bu veri aktarılmaması çok eleştirildi bunun nedeni sanatçı hakkını korumak için deniyor yoksa maclerde serbest , telefon elden ele gezebilen bir alet olduğu için kimse mp3 satın almaz birbirine hızla aktarır diye önü kesilmiş. ama zaten adamlar veri atabilmeniz için appstore birsürü program koymuş ister wirelessle at ister bluetoothla isteyene oluyormuş demekki.geçin bu ayakları yazdım oraya programları istersen cydiadan ibluetooth uda indirip tamamen olayı kökünden çözebilir.
Tartışmaya girmek istemem ama kusura bakma da şu sanatçı hakları ve bluetooth olayı biraz komik olmuş öyle olsa ipod üretmezdi Apple yada mp3 dosya sistemini tanımazdı veya senin o çift çekirdeğe geçememiş dediğin markalar gibi korumalı yapardı, drm koruması gibi.
+1
Android çok da karmaşık değil. Ama günümüz diğer sistemlerine göre öyle diyebiliriz. Bende S2 var babamda iPhone 4 değiştik ve bugün cidden çok sıkıldım herşey kısıtlı geldiAndroidden sonra ios bunaltıcı geliyor.
- - - Eklendi - - -
Şunu da belirteyim bende daha önce iPhone 4 vardı.

mailden atsınmüziği geç resimde atamıyorsun örneğin arkadaşımın iphone 4s i var beraber dışarı çıktık fotoğrafımı çekti yollasana diyorum yok atamam diyor niye diyorum iphone dışındaki telefonlara atamıyorum diyor fotoğrafdamı telif hakkı
olmadı jailbreakli ise ibluetooth ile yollasın
armut bazen elmadan daha sulu oluyor ama genelde herkez elma sever
bu arada sende bump kurulu ise direk yollardı sana.Jailbreak yapmak zor bir iş değil.Usb kablosuyla bilgisayara bağlayınca zaten program kendi otomatik jailbreak yapıyor.En fazla 10 dakika alır jaibreak yapmak.iPhone alırken siz telefona değil işletim sistemine para veriyorsunuz.İos sadece iPhone'larda kullanılan bir işletim sistemi olduğundan dolayı çok stabildir.Kasma, donma vs yapmaz.Hafızanın tamamı dolu olsa bile sorun çıkarmadan çalışır.Ama Android öyle mi ? Kafasına göre arkaplanda program açar şarjın içine eder.