iphone fazla abartılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
iphone fazla abartılıyor
Merhaba kısa bir süre önce galaxy ace cihazımı sattım ve iphone 4 aldım ama çok hayal kırıklığına uğradım iphone bana galaxy ace n verdiği o kullanım zevkini veremiyor şimdi ace plus veya nokia c601 almayı düşünüyorum lütfen yazdıklarımı dikkate alın...

klongs

klongs

Üye
birazdan seni topa tutarlar :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve tempestshine
u_cosar

u_cosar

Üye
ben c6-01 kullanıyorum güzel bir telefon

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Alacaksan İ Phone 4S alacaksin haci :)

MrExpert

MrExpert

Üye
ace yı satıp ıphone 4 almak ; Hyundai den inip mercedese binmek gibi birşey Bence sorun sende..

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, " Tehlike ", cewikkuwwet01 ve 2 diğerleri
Enes

Enes

Üye
bu kadar da hayal kırıklığı yaşatacağını düşünmüyorum kullanma imkanım oldu

tempestshine

tempestshine

Üye
neyinden memnun değilsin?

mega2

mega2

Üye
dostum sende biraz abartmışsın bence. galaxy serisinin bazı telefonlarıyla ıphone bir tutulamaz tamamda axe ilede karşılaştırılamaz bence.

Türe

Türe

Üye
Eşekten ata geçmişsin bir de beğenmiyorsuun kardeşim :ehe kişisel bişey belki zevk ama hani bu kadar da değil :oke:

• Beğen
Tepkiler: cewikkuwwet01
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ace kullanım zevki de mi veriyomus :hmmm

franzliszt

franzliszt

Üye
arkadaşım şimdi sana kızıcam bana diyecekler apple taraftarı bir kere o iphone4 halen inanılmaz bir cihaz (teknoloji babında konuşuyorum) sen jailbreak yapmazsan onu kullanmayı bilmezsen cihaz ne yapsın sana o cihazı ya hiç birşey kullanamayan tayfa alır hava olsun diye yada gerçek program manyakları kullanır artık , sen nasıl bir zevk peşindesinde o cihaz sana ozevki veremiyor ? cihazı eline al jailbreakle sonra şunları kur başlangıç olarak;
-facebook
-viber
-ibooks
-garegeband
-imovie
-pages
-numbers
-keynote
-whatsup
-sevdiğin tv ler ve gazeteler
-ecplayer
-flac player
-bump (bluetooth ve wireless ile veri atman için)
-transfer (yine transer programı)
-puffin browser (flash videolar için)
-ifiles (dosya yöneticisi)
*****OYUNLARA GEÇELİM****
-fifa
-infinty blade2
-real racing2
-asphault
-nova 3
-fifa 12
-max payne
-gta
-fight night
-mc3
-fruit ninja ,angry birds

bunlar aklıma gelenler o cihaz sana sıfır geliyor onu sen adam edeceksin kişisellştirmesi sana bağlı yada cihazı eğlenceli hale getirmesi,, sen gidip iphoneun varken bu3gs bile olabilir samsung aceplus la falan kıyaslarsan yazık o apple a
cydia dan 3,4 tane daha program marketi ekleyip istediğin türden kişiselleştirebilirsin cihazını . iphone fazla abartılmıyor iphone adam gibi kullanılamıyor çoğu kişi tarafından çünkü pahalı bir cihaz marketide pahalı bu yüzden jailbreak

by*cambaz

Üye
:aha: hee IPhone galaxy acein verdiği kullanım zevkini mi vermiyor app store bile yeter ekranının kalitesini ve kullanım kolaylığınık söylemiom bile

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Hocalar ben bilgisayar programcısıyım tamam Apple kaliteli işler yapıyor kabul ama benim bir dosyayı acilen bilgisayarıma göndermem gerekiyor Apple diyor "yook olmaz" neden olmaz? "Bilgisayarına güvenmiyorum" bu kadar güvenlik önlemi ve kısıtlama fazla.İphone'nu eve bıraktım şimdi Nokia kullanıyorum en azından şarjı yarı yolda bırakmıyor :D Birde İphone üzerimde olduğu sürece arkadaşlarımın bana bakışı bile değişiyor psikolojim bozuldu valla...

franzliszt

franzliszt

Üye
Hocalar ben bilgisayar programcısıyım tamam Apple kaliteli işler yapıyor kabul ama benim bir dosyayı acilen bilgisayarıma göndermem gerekiyor Apple diyor "yook olmaz" neden olmaz? "Bilgisayarına güvenmiyorum" bu kadar güvenlik önlemi ve kısıtlama fazla.İphone'nu eve bıraktım şimdi Nokia kullanıyorum en azından şarjı yarı yolda bırakmıyor :D Birde İphone üzerimde olduğu sürece arkadaşlarımın bana bakışı bile değişiyor psikolojim bozuldu valla...

sen bilgisayar programcısısında apple sana zorluk çıkarıyor ha ? transfer programları hiç zorluk çıkarmadan istediğin belgeyi direk yolluyor wirelessle bluetoothla. sadece karşıdaki bilgisayarın browserına apple sana ip veriyor onu yazınca ortalama 3,4 mbps (çok iyi bir hız oluyor bu bilindiği üzere) hızında yolluyor pdf müzik video ne istersen .okadar özelliği barındıran cihazın tabiki şarjı 1,1.5 gün gider gps,wireless çipi, işlemcisi,retina ekranı,kamerası,sensörleri,internet bağlantısı bunlar hep bataryadan alıyor bu yüzden applelarda kullanmadığın zaman interneti kapalı konum servislerini kapalı ve ekran ışığınıda otomatik seçeneğine alırsan seni 2 gün götürür bugün htx one xden tut samsung galaxys2 bile 1.5 günü zor görüyor bu normal.
boşverin kullanmayın ozaman cihazı madem arkadaşlarınızın bakışı değişiyor :) herkez kullancak diye kaide yok

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
kardeşim en güzel dokunmatik hatta üflematik iphone.sadece menüsü felan iş telefonu tarzı .bazıları 2012 nin mayıs ayının en iyi telefonuyla 2011 in iphone 4s'ini karşılaştırıyor.5 çıksın sonra konuşun.

enes-1907

enes-1907

Üye
arkadaş biraz fazla abartmış ace ile iphone 4 ü ama genede gerçekte çok abartılıyor iphone çünkü fiyatı 1800 tl ama bakıyosun ki xperia neo ondan daha iyi e diyosunki buna millet neden bu kadar para veriyo marka için diyolar bnde diyorumki lan apple markasını 5 sene önceye kadar alabiliyomuydun türkiyeden yok e ne kullanıodun nokıa samsung sony vs. e şimdi bu telefonların hakkını yemeyelim senelerdir kullandığımız markalar şimdi arkadaşlar allah aşkına bi xperia neo ile iphone 4s kıyaslayın hangisi üstün videolarla kanıtlanmış bişi neo daha iyi iphone 4 s ten yalnış anlamayın neo kullandğım için deil bnde iphone 4 alıyodum az kaldı ama arkadaş kullanıyo çok bencil marka olduğundan sony aldım bencil derken adamlar aksesuar aldığında kendi markası dışındaki çoğu aksesuarı örneğin bluetooth kulaklık desteklemiyor

Üst Alt