Web TV Programı {Son Güncelleme 14:20, 05.06.2012}

Sponsorlu Bağlantılar

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
yarın eklenecek revize edilecek...

- - - Eklendi - - -

yeni kon yeni sürümde mevcut 1.4.8 sürümünde güncelleme yayınlanınca değişecek ikon.
1 tl ye satmak gibi bir imkan yok. fiyatı ben yazmıyorum... Yurt dışındaki 2 Euronun karşılığı 3.49 TL oluyor detaylı fiyatlandırma matrixi için :

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
uygulamayı aldım.teşekkür ediyorum.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Uygulama tasarımcıları sanırım kod yazmaktan tasarıma hiç önem vermiyor çoğu symbian uygulaması tasarım yüzünden sıfır zaten bırakın symbian ı uygulamalarıda aynı şekilde androidden bu yüzden hep geride hep geride de kalacaktır. Azıcık tasarım yapsanız nasıl olurdu kanalları liste şeklinde aşağı uzun uzun sıralamak yerine (çok sıkıcı) tablo şeklinde 3 lü veya 4 lü şekilde yan yana sıralarsan çok daha güzel olacak arka plan beyaz yerine siyah kullansan aynı telefonunun ana menüsü gibi liste değil tablo kanal logusu altına uygulamanın adı eminim belleye tasarım olarak daha uyumlu olacaktır. bide çözünürülük olrak gruplandırısan asıl o zaman emeğinin hakkını alacaksın 10 tl de olsa da alırım. bu şekil de yapmanı bekliyorum yoksa ben yapıcam aynısından bir hafta süre :) şaka şaka sadece tasarım hakkında düşüncelerim ve beklentilerim bu dur ama yapma konusunda ciddiyim :)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
bu televizyon uygulamasının ilk aşamasıydı. Ve çıktığı ilk sürümeen bu yana kayda değer değişiklikler oldu eğer takip ettiysen. Tasarım için benim de istediğim bazı tasarımlar var elbette ben profesyonel yazılımcı değilim. Yazılım şirketine sahip değilim. O beyaz uzun liste deiğin şey symbian qt components in bir parçası. Eğer grafikersen tasarımcı isen gel kazandığımın yarısı senin olsun :) şaka şaka....

- - - Eklendi - - -

çok teşekkür ederim yanlız konu uygulamalar bölümüne taşınsa ve üst konu olsa çok iyi olur. Mağazada çok fazla bir fiyattan satmazsan iyi olur abi. Mesela 1 tl olsun binlerce kişi bayılarak alacaktır. En iyi program bu çünkü

- - - Eklendi - - -

a bide wp için de yazsan ve bide ezan saati widgeti olsa yemin ediyorum köşeyi dönersin.

bende isterim üst konu olmasını. Bölüm farketmez isterse çöp kutusunda olsun üst bölümde olsun yeter benim için. Herkes görsün faydalansın...

Bi de şu ezan widgeti dediğiniz uygulama nasıl olacak onu da biraz çizim yaparak ve fonksiyonlarını anlatarak belirtirseniz belki birşeyler çıkarabilirim bu da ill widget uygulamam olur...

dücane

dücane

Üye
hocam ya ben yurtdisinda kaliyorum, bu program sizin ülkenizde bulunmuyor uyarisi aliyorum, turkish web tv diye aratiyorum, yinede birsey cikmiyor...sana zahmet benim gibi yurtdisinda kalanlar icinde adresi yazsan´da bende indirebilsem...

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
yurt dışında adı turkish web tv şeklinde adresini şuan yazamıyorum cepten girdiğim için. Benim başka bir uygulamamı bul ya da akinorta diye arat oradan diğer uygulamalarıma girince görürsün. Şuan sadece çinde ve güney korede yok. Orada web tv uygulamaları yasakmış

QUANTİN

QUANTİN

Üye
param olsada, daha doğru bir ifade kredi kartım olsada alsam :/

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
ücretsiz sürümü kullanabilirsin ;)

QUANTİN

QUANTİN

Üye
:) bazı ulusal spor kanalları olsa mesela eurosport

Metin MF

Metin MF

Üye
kardeş sen şu s60v5 sürümünü çıkart, 3 değil 30 tl bile olsa alırım :)

QUANTİN

QUANTİN

Üye
v5 sanki biraz zor. Yani uydu üzernden yayn oldugu için v5 lern çözünürlük düzeyi yetesz kalıyor :)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
v5 sanki biraz zor. Yani uydu üzernden yayn oldugu için v5 lern çözünürlük düzeyi yetesz kalıyor :)

5800 da hepsini test ederim. Açmayanların daha düşük çözünürlüklerine bakarım. Varsa eklerim yoksa listeden çıkarırım.

dücane

dücane

Üye
yurt dışında adı turkish web tv şeklinde adresini şuan yazamıyorum cepten girdiğim için. Benim başka bir uygulamamı bul ya da akinorta diye arat oradan diğer uygulamalarıma girince görürsün. Şuan sadece çinde ve güney korede yok. Orada web tv uygulamaları yasakmış

malesef birsey bulunamiyor...aradim ama cikmadi :(

QUANTİN

QUANTİN

Üye
büyüksün akın abi :) saygılar kullandıgm en iyi tv programı

dücane

dücane

Üye
tama yurtdisi linkini buldum

ama telefondan linke girince, bu ürün artik mevcut degildir yazisi cikiyor, neden acaba?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
mağaza uygulamasından denedin mi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bende baktım bulamadım

Quaresma53

Quaresma53

Üye
son sürümü burdan indiremiyomuyuz arkadaşım 1.4.8 link yok ? 1.3 linki var nedir bu olay ?

Üst Alt