C6-01 Mesaj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Mesaj sorunu
Merhaba arkadaşlar c6-01 telefonda mesaj atıyorum ama bazen gitmiyor mesajı tekrar gönderme geliyor. Bunun olmaması için ne yapmalıyım ?

kuralsiz9

Üye
microsoft apps yüklü ise yapıyor olabilir

mcalisir

Üye
Bende de yapıyor microsoft apps yüklü değil Bende

mining-

Üye
telefona yüklediğiniz uygulamalardan olabilir.ama genel olarak herkeste görülen bi sorun bu.yazılımla ilgili olabilir

karadag63

karadag63

Üye
n73 kullanıyordm onda da bu mesaj sorunu vardı. C6-01 kullanıyorum gene aynı sorun şebeke ile alakalı olduğunu zannetmiyorum

mining-

Üye
şebeke değil yazılımla ilgili olabilir.nokianın bu sorunu halletmesi lazım yani

karadag63

karadag63

Üye
nokia dan beklenti çok amma beklentide kalıyoruz galiba :)

mining-

Üye
Aynen öyle:) bekliyoruz umut fakirin ekmeği işte:)

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Şebeke ile ilgilidir onun telefonla alakası pek olmaz ama şöyle olur başka telefona taktınız mı hattı?
Yine aynı oluyorsa ozaman hattadır farklıysa gidiyorsa mesaj,başka telefona hattı takınca ozaman sorun telefondadır.

Özet olarak aynı etkiyi hattınızı başka telefona takınca aynı tepkiyi vermiyorsa ozaman sorun telefonda,sorun veriyorsa hattadır.

karadag63

karadag63

Üye
şebekeden değil bunu biliyorum. Ama hat tan dolayı öyle olur mu Bilmiyorum. Çünkü kullandığım n73 te ve şimdi kullandığım telefondA DA aynı sorun var

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Hattı başka telefonada takıyorsanız aynı etkiyi gösteriyorsa bu şebekeden kaynaklanan problemdir:)

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
şebekeden kaynaklanmıyor yazılımdan kaynaklanıyor. Bendede oluyordu soft format attım suitten yeniden yükle yaptım düzeldi

karadag63

karadag63

Üye
öyle düzeliyorsa okul bitince yaparız inşallah. Ama çoğu kişide bu sorun var yani

mcalisir

Üye
şebekeden olacağını sanmıyorum 3g şu an 6 da 5 bazn 6 çekiyor oldukça iyi vodafone kullanıyorum ama anlamadım nedendir her zaman yapmıyor ama on mesajda birde ihmal etmiyor ne acayip şey bu ya

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar hepsini denicem :)

pentagram_34

pentagram_34

Üye
şebekeden olacağını sanmıyorum 3g şu an 6 da 5 bazn 6 çekiyor oldukça iyi vodafone kullanıyorum ama anlamadım nedendir her zaman yapmıyor ama on mesajda birde ihmal etmiyor ne acayip şey bu ya

onun yaptığı zamanlar da mesaj çarpışması denir. Birisi size mesaj gönderir yada siz başkasına mesaj atıyorsanız gönderilmez anca mesaj gönderdiğiniz de 2 ayrı mesaj olarak gelir:)
Zaten hep yapmaz kendim bile denk geliyorum yaptığı zamanlar da yazdığım gibi zamanlarda oluyor:)

serkanbb06

serkanbb06

Üye
ben microsoft apps yükledim ve bu sorunla yenidne karsılastım format atıp kurtulmustum :/

CABBAR

CABBAR

Üye
Aynı sorun bende de oluyoır. Gönderdiğim mesaj giden kutusunda kalıyor yeniden gönderdiğimde gidiyor. Bende bu sık sık oluyor. Telefonla ilgili bir sorun var diye servise gönderdim mekanik parça değiştirip geri göndermişler hala aynı sorun var. Belle ile ilgili olabilir mi? Anna kullanırken böyle sorun olmamıştı. Nasıl düzeltebilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi?:(
Şebeke kullanılamıyor diye bildirim geliyordu bu sebepten servise gönderdim ama değişen bişey yok :(
Ayrıca microsoft apps yüklüydü kaldırdım sorun yine de devam ediyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...